Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 186

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
RoxBury - avatarı
RoxBury
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1851
RoxBury - avatarı
Ziyaretçi
ekran kartın ve Ram'im düşüktür ondan kasar.
Sponsorlu Bağlantılar
owen12345 - avatarı
owen12345
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1852
owen12345 - avatarı
Ziyaretçi
ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler
Sponsorlu Bağlantılar
rotblume - avatarı
rotblume
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #1853
rotblume - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
xp home kulanıyorum.
bilgisayarım arıza için servise gittiğinde bazı programlarım silinmiş . bunların arasında ismini bir türlü hatırlayamadığım dosya şifrelemede kullandığım bir program da vardı. şu an o dosyaları açamıyorum . başka şifreleme programları denedim ama desteklenmeyen dosya biçimi ( file format eror) diye uyarı veriyorlar. şifreli dosyalarım çoğu video , ancak dosya ''axx'' olarak görünüyor. dosyayı açmak için netten uygun prog. bul dediğimde dosya biçimi tanınmıyor. denediğim programlar ise şöyle :
bcarchive 1.0 , filepass 11 ,axcrypt ama olmadı.
bu dosyaları nasıl kurtarabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2007       Mesaj #1854
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Başlat...Tüm Proğramlar(Proğramlar)...Donatılar...Sistem Araçları...Sistem Geri Yükleme

Oradan Bilgisayarımı Önceki Bir Zama Geri Yükle Topunu Tıkla...

Takvim çıkıcak

Servise gitmeden önceki bir güne git ve ordan Kalın yazılı olan bir tarihi seç ve ileri*2 de tamamdır...yine olmassa şifre kırıcak bir proğram denemeni tavsiye ederim...
kela - avatarı
kela
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #1855
kela - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar selam yardımınız ıcın sımdıden saolun benım dızustu netten herangı bır dosya ındırdıım zaman tekrar baslatmaya gecıyor format attım ama duzelmede ne yapmam gerekıyor tekrar saolun

arkadas lar selam yardımınız ıcın sımdıden saolun benım dızustu pc netten herangı bıe dosya ındıırdıım zamn yenıden baslatma komutuna gecıyo format attım ama duzelmedı ne yaomam gerekıyor
Son düzenleyen kela; 10 Eylül 2007 01:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
10 Eylül 2007       Mesaj #1856
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Eğer dosyaları indirmek için özel bir program kullanıyorsanız ve dosya indirme işlemi sonlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatmak üzere ayarlandıysa, bu ayarı kapatmanız gerekmektedir.

Internet Explorer kullanarak dosya indirme işlemi gerçekleştirdiğinizde de sorun aynıysa, daha fazla teknik detay belirtmeniz iyi olur. Mesela Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Windows kurulumundan sonra hangi programları yüklüyorsunuz? Başka bir Windows kurulum CD'si kullanarak yeni bir Windows kurmayı denediniz mi?
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
yakamoz10 - avatarı
yakamoz10
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #1857
yakamoz10 - avatarı
Ziyaretçi
YA BENİM MAUS BAZEN ÇİFT TIKLIYOR.AYARLARINI DEĞİŞTİRİYORUM AYNI,HASSASİYETİNİ DEĞİŞTİRİYORUM YİNE AYNI NE YAPMAM GEREKİYOR SEBEBİ NE OLABİLİR?BİLEN ANLAYAN BİRİSİ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM İYİCE MORALİM BOZULMAYA BAŞLADI...
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #1858
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle herkese günaydın yine benMsn Happy

arkadaşlar benim pc açılışda ve kapanışda çok yavaş hızlandırmak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum bunlar içinde bir adım; açılışda bana kullanıcı adımı gösteriyor bunu tıklamadan açmıyor ben bunu sormadan açılsın istiyorum kaldırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

herkese ii çalışmalar...
yakamoz10 - avatarı
yakamoz10
Ziyaretçi
11 Eylül 2007       Mesaj #1859
yakamoz10 - avatarı
Ziyaretçi
yardım edecek kimse yok mu arkadaslar bu fare iyice çıldırdı kedi görmüş gibi oldu bazen çift bazende tek tıklıyor iyice ayarı kaçtı zor giriyorum sitelere çıkmak daha da zor.başka pc de denedim sorun yok acaba virüs olabilirmi lütfen birisi ACİL yardım etsin yoksa bu bu alet elimde kalabilir......
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Eylül 2007       Mesaj #1860
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle herkese günaydın yine benMsn Happy

arkadaşlar benim pc açılışda ve kapanışda çok yavaş hızlandırmak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum bunlar içinde bir adım; açılışda bana kullanıcı adımı gösteriyor bunu tıklamadan açmıyor ben bunu sormadan açılsın istiyorum kaldırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

herkese ii çalışmalar...

Şu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/38889-sistem-yapilandirma-ve-hizlandirma-programlari.html

Bu programlardan biri işinizi görecektir.

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcıların oturum açma ve kapatma seçeneklerini değiştir

Burdan ayarları değiştirip tekrar deneyin. Sistem hızlandırma programlarının "Enable Auto-Logon" özelliği olması lazım, bunu aktif edebilirsiniz. Mesela TweakNow PowerPack 2006'da var.

Alıntı
yakamoz10 adlı kullanıcıdan alıntı

yardım edecek kimse yok mu arkadaslar bu fare iyice çıldırdı kedi görmüş gibi oldu bazen çift bazende tek tıklıyor iyice ayarı kaçtı zor giriyorum sitelere çıkmak daha da zor.başka pc de denedim sorun yok acaba virüs olabilirmi lütfen birisi ACİL yardım etsin yoksa bu bu alet elimde kalabilir......

Aygıt Yöneticisi'nden fareyi kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Kaspersky Anti-Virus 7 gibi bir programla bilgisayarınızı virüs ve spyware'e karşı taratın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.