Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı öncelikle herkese günaydın yine ben
arkadaşlar benim pc açılışda ve kapanışda çok yavaş hızlandırmak adına bişeyler yapmaya çalışıyorum bunlar içinde bir adım; açılışda bana kullanıcı adımı gösteriyor bunu tıklamadan açmıyor ben bunu sormadan açılsın istiyorum kaldırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
herkese ii çalışmalar...
Şu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/38889-sistem-yapilandirma-ve-hizlandirma-programlari.html
Bu programlardan biri işinizi görecektir.
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Kullanıcıların oturum açma ve kapatma seçeneklerini değiştir
Burdan ayarları değiştirip tekrar deneyin. Sistem hızlandırma programlarının "Enable Auto-Logon" özelliği olması lazım, bunu aktif edebilirsiniz. Mesela TweakNow PowerPack 2006'da var.
Alıntı
yakamoz10 adlı kullanıcıdan alıntı yardım edecek kimse yok mu arkadaslar bu fare iyice çıldırdı kedi görmüş gibi oldu bazen çift bazende tek tıklıyor iyice ayarı kaçtı zor giriyorum sitelere çıkmak daha da zor.başka pc de denedim sorun yok acaba virüs olabilirmi lütfen birisi ACİL yardım etsin yoksa bu bu alet elimde kalabilir......
Aygıt Yöneticisi'nden fareyi kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Kaspersky Anti-Virus 7 gibi bir programla bilgisayarınızı virüs ve spyware'e karşı taratın.