Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 194

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.015 Cevap: 2.932
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
3 Ekim 2007       Mesaj #1931
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KİTAB adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim bir sorunm var arkadaslr vista yükledim fakat intel prodsl 2200 modeminin driverini bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırım tşk. ederim

Sponsorlu Bağlantılar
Google da intel prodsl 2200+driver veya ürün numarası+driver diye aratırsan kesinlikle bi sonuç çıkar ancak desteklediği işletim sistemine bakmalısın. istersen de +vista olarak sona ekleyebilirsin bunu

Bir de driverguide sitesine bak. Database i bayağı geniş

dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
3 Ekim 2007       Mesaj #1932
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
ya bıformunu okudum

Sponsorlu Bağlantılar
PC nizi temiz mi? 1 sn de ögrenin

Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim. bı kısı oyle yazdı
başlat menüsüne bastığında büyüteç simgeli ara(search) simgesinin altında yamuk dikdörtgen simgeli run(çalıştır) var almancasını bilmiyorum ama şekillerden belki yararlanırsın yamuk dikdörtgeni seçeceksin. soru işaretli help, büyüteçli search ve yamuk dikdörtgenli run en altta alt alta.
ayrıca bende netstat -an | find ":25" bunu nasıl yazacağımı bilemedim open kısmana copy paste yaptım

asii genç - avatarı
asii genç
Ziyaretçi
4 Ekim 2007       Mesaj #1933
asii genç - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar açılır açılmazbu hatayı veriyor bu hata ne anlama geliyor yardımlarınızı bekliyorum...

yenibitelemresmitm3th

Msn Sarcastic
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #1934
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
asii genç adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayar açılır açılmazbu hatayı veriyor bu hata ne anlama geliyor yardımlarınızı bekliyorum...

yenibitelemresmitm3th

Msn Sarcastic

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

C-Media WDM Audio ses kartınızı güncelleştirdikten ya da kaldırtıktan sonra bu sorunu yaşıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Başlat > Çalıştır > regedit.exe ENTER yaptıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run anahtarına kadar gelin, cmaudio değerini silin.

Denetim masasındaki simgesinden kurtulmak için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Cpls altındaki CMCPlus değerini silin.

Bu aracı indirip sürücü bilgisini kaldırın:
http://ekiis.com/Freesoft/binary/remove11.zip

Ses kartınızın güncel sürücüsünü bulup tekrar kurun.

.
jane doe - avatarı
jane doe
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #1935
jane doe - avatarı
Ziyaretçi
program görev yöneticisinde işlemlerde çalışıyor görünüyor ama uygulama yani program açılmıyor. hatta şurda konuya da yazdım https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/62902-msnmgr-exe-islemlerde-calisiyor-ancak-uygulama-ekrana-gelmiyor.html
Son düzenleyen NeutralizeR; 5 Ekim 2007 11:02
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Ekim 2007       Mesaj #1936
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
jane doe adlı kullanıcıdan alıntı

program görev yöneticisinde işlemlerde çalışıyor görünüyor ama uygulama yani program açılmıyor.

Yeni bir Messenger skini kurduysanız böyle bir sorun oluşabiliyor. Messenger'ınızı Program Ekle veya Kaldır'dan onarmayı deneyin. Büyük ihtimalle sorunu çözecektir.
by_Loopus - avatarı
by_Loopus
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #1937
by_Loopus - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaslar benım sorunum driverlar ile ilgili. PC yi her açtıgımda camera ve skystar2 tv kartının driverlarının yüklü olmadıgı uyarısını alıyorum. Driverları kurunca pc kapatılana kadar ikisinide sorunsuz kullanabiliyorum. Ama pc yi kapatıp açınca aynı şeyleri bir daha yaşaıyorum. Bunun bir yolu yokmu? Yanı driverları nasıl sabitleyebilirim?
bahatki - avatarı
bahatki
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #1938
bahatki - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Msn CrySürüm güncel buradakini indirdim.ama sonuç yine aynı program açılmıyor. çok tıklarsam ALREADY İS A RUNNİNG uyarısı veriyor. Msn de program tanımlanabiliyor ama açılamadığından kullanamıyorum. ne yapmalıyım virüs sebep olurmu .virüs programım avira. acil cevap lütfen teşekkürler.Msn Cry

Yokmu MSXLAB da bu soruya cevap verecek lütfen yardımcı olun.
opthasan - avatarı
opthasan
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #1939
opthasan - avatarı
Ziyaretçi
Slm,
Ben çok yeni bilgisayar kullanıcısıyım ve acemiyim ama azimliyimMsn Grin bağzı arkadaşlarım internetten bir şey indirirken hop diye indiyorlar ben çok yavaş indirebiliyorum bunun programını bilen varmı? yardımcı olurmusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.Hasan KÖKSAL
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Ekim 2007       Mesaj #1940
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Yokmu MSXLAB da bu soruya cevap verecek lütfen yardımcı olun.

Splitcam'den bahsediyorsunuz sanırım. Bir eski sürümünü bulup onu deneyin bir de. Sisteminizi virüslere karşı taratmayı da unutmayın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.