| | #1971 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
merhaba arkadaslar benim sorunumda bu ben internet explorer 7 kullaniyorum ve bir gun internet explorer calismaz oldu. ama modem calisiyor. simdi ne yapmam gerekiyor. yardimlarinizi bekliyorum (CEVAPLARINIZI OZEL MESAJDAN YAZIN LUTFEN) saygilarimla iyi calismalar | |
|
| | #1972 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Sorunuzu Daha Acıklayıcı Yazarsanız Size Yardım Edebiliriz. Birde Bu Tarayıcı Deneyınız Ana Sayfa | Mozilla Europe | |
|
| | #1973 (mesaj-linki) | |
| Cvp: outlook kurtarmaEski HDD yi bilgisayara takıp da içine girdikten sonra aşağıda yer alan adresteki dosyaları kopyalayıp yeni HDD deki aynı klasöre yapıştırırsanız sorununuz hallolur. Eğer dosyaların isimleri tutmuyorsa eski HDD deki adres defterindeki dosya ismini yenisiyle aynı yapıp kopyala yapıştır yapın. Adres: C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum adı\Application Data\Microsoft\Address Book | |
|
| | #1974 (mesaj-linki) | |
| Xp Yardım Lütfen Herkeze iyi akşamlar öncelikle... Böyle bişeyle ilk defa karşılaştım bi türlü cözemiyorum şuan pc'imde oturuyorum ama hiçbirşey yapamıyorum internete girebiliyorum masaüstündeki resimlerime bakabiliyorum ama ne belgelerime nede programlarımı nede bilgisayarıma tıkladıgımda acılıyor( Hiçbir HATA fln'da vermiyor tıkladıgımda acılmıyor öylece duruyor) . Bu nasıl bişeyy nası cözebilirim bi yardımcı olurmusuz .. Şimdiden tşkler.. ![]() | |
|
| | #1975 (mesaj-linki) | |
| Cvp: outlook kurtarma | |
|
| | #1976 (mesaj-linki) | |
| Cvp: outlook kurtarmaKişi Listesi olarak daha önce hangi uygulamayı kullanıyordunuz? Yani Windows'un standart uygulaması olarak kendi adres defterini kullanır (Outlook'unda adres defteri bulunur). Ancak daha sonra siz bunu isterseniz outlook yaparak kullanabiliyorsunuz. Daha öncekinde de outlooksa oradan bulabilirsiniz ancak. Hangi oturum ismini kullanıyorsanız (Yönetici olarak) o isimde oluşturur adres defterindeki isim listelemesini. Internet Explorer üstünde sağ tıklayıp özellikleri diyin ve üst sekmelerden programlar sekmesine gelin. Orada alt bölümde kişi listesi yer alır. Buraya bakarak daha önce hangi uygulamayı kullandığınızı hatırlayabilirsiniz belki de. | |
|
| | #1977 (mesaj-linki) | |
|
| | #1978 (mesaj-linki) | |
|
| | #1979 (mesaj-linki) | |
cep telefonundan leptopla internete bağlanacam ama yapamıyorum resim anlatırmısınız çünkü bunu bilkmeyen bir suru insan var tesekurler
| |
|
| | #1980 (mesaj-linki) | |||||
1- Cep telefonunu bilgisayara bağlama (Kablosuz olarak Kızılötesi, Bluetooth ve hatta çok süper bir telefonunuz varsa Wireless b/g bile olabilir [wireless b/g ile bağlanarak çevirmeli bağlantı kurabilir misiniz emin değilim], ya da kablolu olarak USB üzerinden) 2- Cep telefonunu bilgisayara Çevirmeli Modem olarak tanıtma (çoğunlukla Windows XP bunu otomatik olarak tanıyor, olmazsa en geç PC Suite yazılımını bilgisayara kurup telefonu bağladığınızda tanır) 3- Cep telefonunuzun GPRS ya da Edge (daha da geliştirdiler mi bilmiyorum) bağlantı ayarlarını yapma (Operatörün websitesi burada lazım olacak) 4- Windows'un Çevirmeli Bağlantı sihirbazı ile numarayı çevirmek (Windows yardımında bu numaranın genellikle *99# olduğu yazıyor, ama mesela Sony Ericcson'un tanımladığı numara biraz daha farklı (Burada da cep telefonunuzun kullanma kılavuzu lazım olacak) Hadi kolay gelsin... Son Düzenleyen ahmetgns; 22-10-2007 @ 18:59. | |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 4 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |