Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 200

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.319 Cevap: 2.932
H3R0 - avatarı
H3R0
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #1991
H3R0 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #1992
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nevfel_kan adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz

Bahsettiğin ekran kartı NVIDIA GeForce MX 4400 sanırım ki. MX chipli kartların biçok oyunu desteklemedikleri gibi bu oyunu da desteklemiyor. FIFA 2008 de iyi bir ekran kartı en düşük olarak FX chipli kartların gereksinimini ister. Başka ekran kartı dediğiniz dediğim üzere FX olanlardır.
Sponsorlu Bağlantılar

Oyunun Minimum Sistem gereksinimleri:

* Windows® 2000, Windows® XP & Windows® Vista*
* Pentium® 4 1,3 GHz (Windows Vista 1,5GHz)
* 256 MB RAM (Windows Vista 512 MB RAM)
* 3,92 GB Harddiskde boş alan
* 64 MB Ekran Kartı
* 8x DVD Sürücü
* DirectX 9
Ekran kartlarında Geforce 4 MX Serisi desteklenmiyor

Ayrıca bu konuyu oyun bölümüne açsaydınız daha çabuk yardım alabilirdiniz.

Alıntı
H3R0 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum

Açmak istediğiniz DVD veya bir video türü olduğunda bilgisayarınızda o videoyla ilgili codec bulunması gerekir. Görüntü izlemeye çalıştığınızda bu codeclere ihtiyaç duyulur. DVD lerin birinde açıp diğerinde açmıyorsa bu o DVD nin oluşturulmasındaki kullanılan codec tendir. Bunları ilgilendiren programı bilgisayarınıza kurarsanız hiçbir sorun kalmaz. Size önerim; Codecs 6.0.3.0 All in One veya K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full

Codecs 6.0.3.0 All in One:
http://fileforum.betanews.com/sendfile/1075240939/1/Codecs6030_allin1.zip

K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full:
http://fileforum.betanews.com/sendfile/1094057842/3/klcodec353f.exe

Alıntı
Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı

ya msn kalkanı nasıl yükleniyo bana yardımcı olursanız sevinirim

MSN Kalkanından kastınız Messenger içinde yer alan Windows Live OneCare mi?
Eğer dediğimse bunu Windows Live Messengerın seçeneklerini açın. Sol taraftan Dosya Aktarımına tıklayın ve hemen sağ tarafta yükle butonuna basarsanız
yüklenmeye başlar. Başka bir kalkandan bahsediyorsanız tam olarak ismini veya açıklamasını yapabilirseniz yardımcı olurum.
Son düzenleyen torchbearer; 31 Ekim 2007 16:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
evsiz1 - avatarı
evsiz1
Ziyaretçi
31 Ekim 2007       Mesaj #1993
evsiz1 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Pc de yasadiyim sorun buyuk hehe nedenmi cunku hic giremiyorum .PC mi kac defa yukledim ayri ayri windos cd siyle orjinal sd lerle kurulumda internet baglanti sorunu yasiyorum ip adresini goruyor ve henen siliniyor bir turlu tumuyor ayrica internet gondermesi var ama alim yok alimi almamasinin sebebi ne olabilir.Her sey tamam ip okuyamiyor ve alim yapmiyor.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
1 Kasım 2007       Mesaj #1994
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
kullandığın modem ne marka ? ve internet bağlantı kurulumu sırasında yaptıklarını ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirim.
YaYaMaJCoCuK - avatarı
YaYaMaJCoCuK
Ziyaretçi
2 Kasım 2007       Mesaj #1995
YaYaMaJCoCuK - avatarı
Ziyaretçi
selam herkeze.Ya ben aynı anda 2den fazla programı calıstıramıyorum.Mesela msn acıyorum aynı anda muzik dinlemek icin windows media player weya winamp acıyorum fakat sonrası olmuyo 3.we fazla bir pencere weya dosya acamıyorum neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
2 Kasım 2007       Mesaj #1996
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YaYaMaJCoCuK adlı kullanıcıdan alıntı

selam herkeze.Ya ben aynı anda 2den fazla programı calıstıramıyorum.Mesela msn acıyorum aynı anda muzik dinlemek icin windows media player weya winamp acıyorum fakat sonrası olmuyo 3.we fazla bir pencere weya dosya acamıyorum neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz

Donanımınızla alakalı olabilir. Sistemi yoracak şeyler yerine 3 tane not defteri açmayı deneyin Msn Happy ,açacaktır. Eğer donanımınız yeterli değilse yine çalıştıracaktır ancak donma yavaşlama gibi sorunlar peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor.
iceman_24 - avatarı
iceman_24
Ziyaretçi
3 Kasım 2007       Mesaj #1997
iceman_24 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar elimde MSI KT4A-V 7012 anakart var ve açılmıyo kesik kesik uyarı sesi veriyor parçalardandır diye Ekran kartını,poweri,ram,hdd yi değiştim sorun herhalde anakartta yalnız bu sorunu nasıl ortadan kaldıra bilirim lütfen yardım edin....
m2509 - avatarı
m2509
Ziyaretçi
4 Kasım 2007       Mesaj #1998
m2509 - avatarı
Ziyaretçi
slm. başlattan ara ya tıkladığımda boş akran çıkıyor.pc de arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Sorunu Giderdim.

sorun windows dekstop onu sildim düzeldi.
Son düzenleyen hellboy726; 4 Kasım 2007 16:59
utkublack - avatarı
utkublack
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #1999
utkublack - avatarı
Ziyaretçi
xp im orjinal ve ne zaman otomatik güncelleştirmeleri acsam yani yapsam hiç bir programı yükleyemiyorum bunun nedenini bilen var mı acaba ?? valla format da atmak istemiyorum Msn Sad

hata nın resmı de bu.

ImageShack - Hosting :: hatadj1.jpg

bilen arkadaslar lütfen bi seyler yazar mısınız bu her zaman oluyo çünkü bana orjinal xp var ama güncelleme yapamıyorum..
eser_gul1221 - avatarı
eser_gul1221
Ziyaretçi
5 Kasım 2007       Mesaj #2000
eser_gul1221 - avatarı
Ziyaretçi
selam herkese ben format atmak istiyorum bunu kendim yapmak istiyorum ban yardımcı olur musunuz. resimli ütfen