Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 199

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.916 Cevap: 2.932
psychopat - avatarı
psychopat
Ziyaretçi
23 Ekim 2007       Mesaj #1981
psychopat - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar suan Nod32 antivirus kullanıyorum ama bı ara Avira antivirus yuklemıstım ve Nod32 devre dışı olunca pc avira güncel deil uyarısı veriyo.Yani Nod32 devre dışı deil demesi gerekırken Avira güncel deil dıyo.Avira nın registry den ve C:/ den butun dosyalarını sıldım ama hala neden Avira diyo?nasıl duzeltırım bunu?
Sponsorlu Bağlantılar
ryakop - avatarı
ryakop
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #1982
ryakop - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Application Data'ların içinde bulabilirsiniz yedeklerinizi (Kullanıcı Adı\Local Settings\Application Data ve Kullanıcı Adı\Application Data altındaki Microsoft klasörlerinin içinde yer alan Outlook klasörlerinden birinde. Şu anda bilgisayarımda Outlook kurulu olmadığı için sağlıklı bir cevap veremiyorum). Dosya uzantısının da .csv olması gerekiyor. Yanlış hatırlamadığım kadarıyla

dostum teşekkür ederim, bir arkadaşım halletti, nasıl yaptı bilmiyorum ama heralde sizin dediğiniz gibi olmuştur...
Sponsorlu Bağlantılar
whiplash - avatarı
whiplash
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #1983
whiplash - avatarı
Ziyaretçi
o/c denerken bios resetlendi ve zor açıldı. Bende bios u güncelledim fakat çok kasmaya başladı.her işlem yaptığımda işlemci %100 oluyor en ufak bi harekette(bilgisayarım ı açınca bile) neler yapmalıyım öneriniz nedir?

pc: asus a7v8x-x anakart
amd 2500+ işlemci
256+256 ram
gforce4 64mb ekran kartı
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Ekim 2007       Mesaj #1984
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AshLeyyy adlı kullanıcıdan alıntı

pcde sürekli bi donma ve kasma oldu yeni format atıp getirdi arklar y
nde sorun var ses sisteminde sanırım dj programlarımı çalıştırıyorum ve yayın esnasında ses sorunu yaşıyorum sesimin gitmeigini söylüyorlar hiçbir şekilde düzeltemedim nasıl duzeltebilir beni bu konuda bilgilendirseniz sevinirim

İşlemcinizde donanımsal bir arıza olmuş olabilir. Bilgisayardaki donmaların çoğunluğu işlemci ve ram den (ekran kartının yapması da sebepler arasındadır. Ancak sizde böyle bişeyin olma olasılığı yok). Bir de bilgisayarınızı açtığınızda görev yöneticisini açarsanız oradan bu donmaya sebep olan şeyin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz (program mı değil mi diye). Görev yöneticisini açtığınızda üstteki sekmelerden işlemleri tıklayın. CPU ve Bellek Kullanımı başlığının alt bölümlerinde en fazla kullanım hangisine ait diye kontrol edin (CPU başlığı altında 0-100 arasında).
Strahd_Zarovich - avatarı
Strahd_Zarovich
Ziyaretçi
26 Ekim 2007       Mesaj #1985
Strahd_Zarovich - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba

Benim çok garip bir sorunum var. Windows Güncelleştirme yaparken aradan 5dk-6dk süre geçtikten sonra bilgisayar donuyor ve tekrar açıldığında hep böyle donmaya devam ediyor. Bunu nası engelleyebilirim?

AMD Athlon(tm) 64 Processor
3200+
2.01 GHz
1,50 GB RAM
hamann_m5 - avatarı
hamann_m5
Ziyaretçi
27 Ekim 2007       Mesaj #1986
hamann_m5 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı

Sorunuzu Daha Acıklayıcı Yazarsanız Size Yardım Edebiliriz.

Birde Bu Tarayıcı Deneyınız Ana Sayfa | Mozilla Europe

ben internet explorer 7 kullaniyorum ve bir gun ne olduysa internet explorer calismaz oldu. calismaz oldu derken beyaz sayfa aciyor ve 3 tane secenek var

1. internet balantisi yok
2. internet sayfasina bagli sorunlar
3. adresin yanllis yazilmasi

diyor. ama modemim calisiyor cunku msn messengere baglanabiliyorum. ve simdi firefox 2 kullaniyorum internet explorer calismadigi icin

iyi calismalar
saygilarimla
whiplash - avatarı
whiplash
Ziyaretçi
28 Ekim 2007       Mesaj #1987
whiplash - avatarı
Ziyaretçi
Autopatcher programından startup u yüklemiştim.
Elektrikler gidince bu program bozuldu ve şuan sistem geri yükleme çalışmıyor.Hiçbişey çalışmıyor.
ağ bağlantısı gözükmüyor bile fakat internete bağlanabiliyorum.
program ekle/kaldır da programlar gözükmüyor ss de göreceksiniz.
Format atmadan kurtarabilirmiyim acaba??

http://img340.imageshack.us/img340/686/adszrv9.jpg

sistem geri yükleme de açılmıyor o açılsa geri yükleyip kurtarılır ama
birde bilgisayarım a sağ tıkladığımda sistem geri yükleme seçeneği çıkmıyor.
Yardım lütfen
hiphopmania - avatarı
hiphopmania
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #1988
hiphopmania - avatarı
Ziyaretçi
Selam..Laptop alicam da Intel® Graphics Media Accelerator X3100 un iyi mi kotu mu oldugunu bilmiyorum..Oyun icin almiyorum ama Mesela Knight Online oynayabilmek icin bu sistem yeterli mi ?

1GB PC2-4200 DDR2 memory for multitasking power, expandable to 2GB

Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with 251MB video memory as allocated by Windows Vista

Bir de 1 gb ram e 1 gb daha ekleyip 2 gb yapsam Performansi ne yonde etkiler ?
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
29 Ekim 2007       Mesaj #1989
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
ya msn kalkanı nasıl yükleniyo bana yardımcı olursanız sevinirim
nevfel_kan - avatarı
nevfel_kan
Ziyaretçi
30 Ekim 2007       Mesaj #1990
nevfel_kan - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz