| | #11 (mesaj-linki) | |
|
Xp'nin cd'si varsa ve Tek Windows Kulanıyorsan Cd'yi Boot olarak aç ekrana Cd'yi önyükleme olarak olarak çalıştırmak için herhangi bi tuşa basın yazıcak herhangi bi tuşa bas ve repair Yani onar diyerek ilerle bu sayede windows eksik olan dosyayı bulur ve yerine yenisini yükler... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
| Hatırlatma...!
| |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
|
http://securityresponse.symantec.com...ovgate@mm.html Bulunamayan dosyanın doğru adı: MSSIGN30.DLL Virüsü temizleme aracı: http://securityresponse.symantec.com...oval.tool.html Bütün bu bilgiler ve işlemler sorununuza çözüm olmazsa; Başlat > Çalıştır > sfc /scannow yazıp enter'layın. Windows kurulum cd'si istenebilir. Elinizin altında hazır tutun. Tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarı baştan başlatın. Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-10-2005 @ 15:20. | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
|
herkese ilgisi için teşekkür ederim. win cd sine gerek kalmadan ilk 2 adımda sorun çözüldü. ben avast kullanıyordum. oda dosyaları isim değiştirerek karantinaya alıyor. sanırım sorun burdan kaynaklandı.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
|
linux suse 9.1 'de msn messengerı nasıl kullanabiliriz?
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| ah şu virüsler
benim vürüslerle başım dertte. ve bu konuda hemen hemen hiç bir şey bilmiyorum. bu 3. vürüs savaşım. bir derce kontrol altına aldım ama hala vürüslü dosyalarım var. bu sefer truva atı denilen vürüs girmiş. benim ricam vürüsler hakkında bilgi vermeniz. hangi vürüs hangi arızalara neden oluyor. nasıl giriyor nasıl temizlenmesi gerekli. en iyi vürüs programları. bu programlara nasıl sahip olabiliriz. ben adware yi kullanıyorum. sadece vürüsler değil. birde casus programlar var. bu spy ları nasıl temizleyip tamamen kurtulabiliriz. 2 spy programı kullanıyorum ikiside ayrı ayrı çalışıyor sanki birinin gördüğünü öteki görmüyor. birde 2. sininde görmediği ve temizleyemediği spylar var. benim bilgisayarımda sitebar diye bir şey belirdi. ondan sonra explorer tamamen çıldırdı. kurtuldum mu bilmiyorum. ama şu an explorer normal çalışıyor. yinede endişeliyim. eminim benim gibi bu konudan şikayetçi olan bir sürü üyeniz vardır. yardımlarınızı ve bilgilendirmenizi bekliyorum. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Yardım Milyonlarca Virus Çeşiti Vardır Bütün Virusler Zararlıdır. Zararsız Diye Bi Virus Yoktur Bu Yüzden Sistemini Yeniden Kur ve Bilmediğiniz Programları Kullanmayın Her Önünüze Gelen Onaylamalara Evet Demeyin Sisteminiz Sağlıklı Olur.. Virus Programı ve Anti Spyware Programlarınu Aşağıdan Temin Edebilirsiniz.. http://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=415&page=2 (13.cü Mesajdaki Program Ad-Aware SE Personal Edition 1.06 ) ( 20.ci Mesajdaki Program Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.14.207 Beta ) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Yardım
Arhadaşlar konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim yanlışsa lütfen kusuruma bakmayın :Merhaba saygıdeğer PC uzmanları Web kameramla ilgili bana kafayı yediren bir konuda sizden yardım istiycektim (Philips PCVC675 USB VGA Camera; Video) kameram var MSN 6.2 sürümünü kullanırken gayet güzel gidiyodu ama yeni sürümü yüklediğim zaman benim için kabus sizin için uzmanlık sorusu başladı şöyleki , kameramın görüntüsü değişti bozuldu ve görüntü ters döndü ne yaptımsa düzelmedi güncel driver yükledim kameranın her tarafını karıştırdım aklımca ama olmadı,arkadaşın kamerasını alıp denedim düzgün gösterdi,herhalde kameram bozuldu dedim,son bir şans alıp kameramı başka bir PC'de denedim gayet güzel sorunsuz görüntü verdi,ben zaten amatörüm elimden bu kadar geldi ,bu bilmeceyi çözecek bir usta varsa şimdiden minnettarımve teşekkür ederim he buarada kamera takılıyken PC açılmıyor sanırım onu harddisk oalrak tanıyo ancak PC açıldıktan sonra takıyorum
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
|
http://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=911 | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 23 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |