Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 4

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.130 Cevap: 2.932
GypsyKing - avatarı
GypsyKing
Ziyaretçi
26 Ekim 2005       Mesaj #31
GypsyKing - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar xp kullanıyorum kolonların ve pc nin sesi sonuna kadar açık creative ses kartı kullanıyorum video yada müzik dinlediğimde ses çok az geliyor müziği media player da biraz ileri aldığımda ses düzeyi olması gereken yerde oluyor fakat diğer bir parçaya geçtiğimde aynı sorun yineleniyor diğer müzik video oynatıcılarında da denedim bir değişiklik olmuyor.Format attıktan sonra düzeliyor fakat bir müddet sonra tekrar yineleniyor.Sorun nerden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar
Teşekkürler...
Son düzenleyen GypsyKing; 26 Ekim 2005 20:14
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2005       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GypsyKing adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar xp kullanıyorum kolonların ve pc nin sesi sonuna kadar açık creative ses kartı kullanıyorum video yada müzik dinlediğimde ses çok az geliyor müziği media player da biraz ileri aldığımda ses düzeyi olması gereken yerde oluyor fakat diğer bir parçaya geçtiğimde aynı sorun yineleniyor diğer müzik video oynatıcılarında da denedim bir değişiklik olmuyor.Format attıktan sonra düzeliyor fakat bir müddet sonra tekrar yineleniyor.Sorun nerden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar
Teşekkürler...

Demek kiii format manyağı bir makina baksana bir tokat kendine geliyor....Rofl :...
şaka bir tarafa önce bir soru anakartın sesi tümleşik mi..:smiley25: yoksa slot destekli mi..:smiley25:
şayet ses tümleşik ise ses kartını çıkar ve dene muhtemelen düzgün çalışacaktır..:: anakarta ses olayı yok da sadece ses kartına muhtaçsan mutlak suretle kartın sürücüleri ile bir problemi vardır ( ya orijinal sürücü değildir... yada diğer benzer bir sürücü ile çakışması var ) :..
Creative ürünlerin ikinci el olarak piyasada tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olaydır kısaca uyumsuzluk sergiler :.. ya kendi orijinal sürücüsünü mutlak suretle ister... yada diğer sürücü ve parçalarla uyum sorunu yaşar ... tıpkı ilk pc'ler piyasaya çıkınca Creative marka cd sürücülerinin 2 el satmak istediğinizdeki sorunlar gibi kimse almak ve satmak istememişti...> kolay gelsin

not: yukardaki tezlerim tamamen senin verdiğin bilgilere dayanmaktadır... daha fazla bilgi daha fazla tez...Smiley9
GypsyKing - avatarı
GypsyKing
Ziyaretçi
29 Ekim 2005       Mesaj #33
GypsyKing - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Demek kiii format manyağı bir makina baksana bir tokat kendine geliyor....Rofl :...
şaka bir tarafa önce bir soru anakartın sesi tümleşik mi..:smiley25: yoksa slot destekli mi..:smiley25:
şayet ses tümleşik ise ses kartını çıkar ve dene muhtemelen düzgün çalışacaktır..:: anakarta ses olayı yok da sadece ses kartına muhtaçsan mutlak suretle kartın sürücüleri ile bir problemi vardır ( ya orijinal sürücü değildir... yada diğer benzer bir sürücü ile çakışması var ) :..
Creative ürünlerin ikinci el olarak piyasada tutulmamasının nedenlerinden biri de bu olaydır kısaca uyumsuzluk sergiler :.. ya kendi orijinal sürücüsünü mutlak suretle ister... yada diğer sürücü ve parçalarla uyum sorunu yaşar ... tıpkı ilk pc'ler piyasaya çıkınca Creative marka cd sürücülerinin 2 el satmak istediğinizdeki sorunlar gibi kimse almak ve satmak istememişti...> kolay gelsin

not: yukardaki tezlerim tamamen senin verdiğin bilgilere dayanmaktadır... daha fazla bilgi daha fazla tez...Smiley9

evet aklıma birşey daha geldi ve mikrofonu denedim maşallahı var ses ii çıkıyor.Aynı şekilde uydu seyirederken sesi ileri aldığımda media playerdaki gibi bir ses artışı olmuyor birkaç ipucu daha.
ELeCtRiC - avatarı
ELeCtRiC
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #34
ELeCtRiC - avatarı
Ziyaretçi
Evet şu sıralar kendime yeni bir bilgisayar toplattırmak istiyorum ama, donanım hakkında fazla bir bilgim olduğu söylenemez. Ekonomik bir fiyata en iyi performans sağlayabilecek bir bilgisayarı nasıl toplayabilirim yardımcı olurmusunuz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2005       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serkan008 adlı kullanıcıdan alıntı

Evet şu sıralar kendime yeni bir bilgisayar toplattırmak istiyorum ama, donanım hakkında fazla bir bilgim olduğu söylenemez. Ekonomik bir fiyata en iyi performans sağlayabilecek bir bilgisayarı nasıl toplayabilirim yardımcı olurmusunuz...

600 dolar ile 800 dolar arası senin işine yarar > kolay gelsin
judge_of_nights - avatarı
judge_of_nights
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #36
Ziyaretçi
windows ya da microsoft update sitesine giriyorum fakat update yapamıyorum yardım lütfen

güncellemeden önce Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti ni kurmam geekiyor ama kurulmuyor (tam adı : Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) 2.0 ve WinHTTP 5.1 için Güncelleştirme (KB842773)

verdiği hata kodu şu : Hata Kodu: 0x80246008
onlarca defa denedim olmadı çalıştırdan birşeylere tamam diyerek yapmam gerektiğini söylediler birçok seçenek denedim olmadı
şimdiden teşekkür ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı

windows ya da microsoft update sitesine giriyorum fakat update yapamıyorum yardım lütfen

güncellemeden önce Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti ni kurmam geekiyor ama kurulmuyor (tam adı : Arka Planda Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) 2.0 ve WinHTTP 5.1 için Güncelleştirme (KB842773)

verdiği hata kodu şu : Hata Kodu: 0x80246008
onlarca defa denedim olmadı çalıştırdan birşeylere tamam diyerek yapmam gerektiğini söylediler birçok seçenek denedim olmadı
şimdiden teşekkür ederim

Genelde xp güncelemeleri sayfaya bağlandığınızda otomatik önce makinayı okur ve indirmeğe başlar :... sizdeki nakil edilen sorun bağlantınızın yani internet bağlantınızın sorunlu olduğu içindir veya o güncellenme daha evvel indiği içindir tekrar gerek görmüyor anlamındadır :.. bunların dışında tekrar deneyin başka bir zaman > kolay gelsin
judge_of_nights
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #38
Ziyaretçi
hocam cevap için teşekkürler fakat anlatamadım sanırım
yeni format attım ve benim pc yi henüz tanımıyo windows active x uyarısı aldım onu kabl ettim daha sonra sizin söylediğiniz gibi windows kendisi makineyi okuyor ve benim kuramamaktan şikayet ettiğim dosyayı kurmam gerektiğini söylüyor
sayfadan direk kopyaladım :
Bazı Windows Bileşenleri için Yazılım Sürümünün Yükseltilmesi Gerekli

Microsoft Update'i kullanmak için öncelikle bazı Windows bileşenlerinin en son sürümlerini yüklemeniz gerekir. Bu, bu yeni özelliklerle bilgisayarınızın sitede çalışabilmesini sağlar:

• Diğer güncelleştirmeler: Windows ve Microsoft Office gibi popüler Microsoft programlarının güncelleştirmelerini bir tek yerden alın.
  • Daha hızlı güncelleştirmeler: En son Microsoft Systems Installer (MSI), güncelleştirmelerin yüklenme yöntemini geliştirerek, bunları mümkün olan en küçük paketler halinde en kısa sürede teslim eder.
  • Daha kolay gezinme: Yardımcı bağlantılar ve önemli iletiler, bilgisayarınız için tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yüklemenizi sağlarken, şimdi siz de güncelleştirmeleri önceliğe veya ürüne göre bulabilirsiniz.
bunun altında da şimi yükle ve kur var fakat olmuyor Msn Sad

umarım sorun sandığınızdan farklıdır ve farklı bir çözüm yoluna sahipsinizdir.
teşekkür ederim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2005       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı

hocam cevap için teşekkürler fakat anlatamadım sanırım
yeni format attım ve benim pc yi henüz tanımıyo windows active x uyarısı aldım onu kabl ettim daha sonra sizin söylediğiniz gibi windows kendisi makineyi okuyor ve benim kuramamaktan şikayet ettiğim dosyayı kurmam gerektiğini söylüyor
sayfadan direk kopyaladım :
Bazı Windows Bileşenleri için Yazılım Sürümünün Yükseltilmesi Gerekli

Microsoft Update'i kullanmak için öncelikle bazı Windows bileşenlerinin en son sürümlerini yüklemeniz gerekir. Bu, bu yeni özelliklerle bilgisayarınızın sitede çalışabilmesini sağlar:

• Diğer güncelleştirmeler: Windows ve Microsoft Office gibi popüler Microsoft programlarının güncelleştirmelerini bir tek yerden alın.
  • Daha hızlı güncelleştirmeler: En son Microsoft Systems Installer (MSI), güncelleştirmelerin yüklenme yöntemini geliştirerek, bunları mümkün olan en küçük paketler halinde en kısa sürede teslim eder.
  • Daha kolay gezinme: Yardımcı bağlantılar ve önemli iletiler, bilgisayarınız için tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yüklemenizi sağlarken, şimdi siz de güncelleştirmeleri önceliğe veya ürüne göre bulabilirsiniz.
bunun altında da şimi yükle ve kur var fakat olmuyor Msn Sad

umarım sorun sandığınızdan farklıdır ve farklı bir çözüm yoluna sahipsinizdir.
teşekkür ederim..

Chat odasına gelmenizi öneririm teknik detek kısmına daha iyi anlaşabilmemiz için > saygılar
konuralp1980 - avatarı
konuralp1980
Ziyaretçi
5 Kasım 2005       Mesaj #40
konuralp1980 - avatarı
Ziyaretçi
pc mi açtığımda ''sfc-dll dosyası bulunamadığından uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir'' mesajı çıkıyo tamam dediğimde ise explorer exe masaüstü simge durumunda duruyo ve silemiyorum.açtığımda ise mırç programı server yazıları ekranda geçiş yapıyo .ama ne yaptımsa silemedim. siz ne dersiniz nasıl sılebilirimMsn Mad .teşekkür ederim.Turkiye
Son düzenleyen konuralp1980; 5 Kasım 2005 13:39