Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 12

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.344 Cevap: 2.932
SGP_K@JMER - avatarı
SGP_K@JMER
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #111
SGP_K@JMER - avatarı
Ziyaretçi
NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X ekran kartımı güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniZ..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SGP_K@JMER adlı kullanıcıdan alıntı

NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X ekran kartımı güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniZ..

Güncellenecek birşey olamaz ekran kartları sürücülerinde ama çok şartsa resmi sitesinden sürücü güncelleyin > kolay gelsin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2005       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
suicide35 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar 512 adsl kullanıyorum. az önce hız testi yaptım; ilk teste sonuç 235 ikincisinde ise 312 çıkıyor..zaten 1 haftadır internet çok yavaş.sorun bendemi telekomdamı sizce??
adamlar hızı 512 yaptık diyorlar ama ben 400ü geçeni duymadım..
bu konuda bilgilendirirmisiniz??
teşekkürler..

Daha evvelki mesajlarımda belirtiğim üzere > yüz değişik site adresi verebilirim hız testi konusunda hepsini de ortak yanı telekomun kendi sitesi de dahil olmak üzere 512 bağlantının 390 geçmemesidir buna sebep çoktur ama bir şikayetiniz varsa telekoma yapsanız ( vatandaşlık hakkınız olan bilgi alma konusunda ) gerekli malüm cevabı alacağınızdan kuşkum yoktur > sorun sizden kaynaklıdır diye > halbuki bağımsız test sayfaları bağlantı hızını komik derecede göstermesinin tek nedeni telekomdur aziz kardeşim telekomdur > 512 parası alıp sana verdiği hizmet 390 dır > size karşı bir soru sorayım daha evvel sorduğum gibi siz şayet bir gün faturanızı geciktirseniz acaba sizden bu kusurunuz için kaç para vade farkı isteyecek hiç düşündünüz mü ...? ama sıra kendilerine geldi mi alt yapı yetersiz gibi komik bir savunmaya geçerler ( madem yetersizse neden 216+512 birleştirdiniz ve neden ha bire süratli internet gibi komik bir reklama devam ediyorsunuz ) > hukuk yolu açıktır deneyin geçen sene bir vatandaş hukuka baş vurdu ve 7,5 milyar tazmine mahküm etti telekomu sizde bunu baz alarak baş vurun > kolay gelsin
suicide35 - avatarı
suicide35
Ziyaretçi
21 Kasım 2005       Mesaj #114
suicide35 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı

Daha evvelki mesajlarımda belirtiğim üzere > yüz değişik site adresi verebilirim hız testi konusunda hepsini de ortak yanı telekomun kendi sitesi de dahil olmak üzere 512 bağlantının 390 geçmemesidir buna sebep çoktur ama bir şikayetiniz varsa telekoma yapsanız ( vatandaşlık hakkınız olan bilgi alma konusunda ) gerekli malüm cevabı alacağınızdan kuşkum yoktur > sorun sizden kaynaklıdır diye > halbuki bağımsız test sayfaları bağlantı hızını komik derecede göstermesinin tek nedeni telekomdur aziz kardeşim telekomdur > 512 parası alıp sana verdiği hizmet 390 dır > size karşı bir soru sorayım daha evvel sorduğum gibi siz şayet bir gün faturanızı geciktirseniz acaba sizden bu kusurunuz için kaç para vade farkı isteyecek hiç düşündünüz mü ...? ama sıra kendilerine geldi mi alt yapı yetersiz gibi komik bir savunmaya geçerler ( madem yetersizse neden 216+512 birleştirdiniz ve neden ha bire süratli internet gibi komik bir reklama devam ediyorsunuz ) > hukuk yolu açıktır deneyin geçen sene bir vatandaş hukuka baş vurdu ve 7,5 milyar tazmine mahküm etti telekomu sizde bunu baz alarak baş vurun > kolay gelsin

daha önce denedim şikayet yolunu;

q : internet çok yavaş,neden olabilir..??
telekom : internetten download için bir program kullnıyorsanız bunlar size verilen bant aralığını daraltır ve internet hızınızı yavaşlatır.
q : anlaşıldı teşekkürler..

(benim içimden verdiğim cevap: tabi ben zaten adsl'yi yüzüne bakmak için aldım internetten neden bişi indireyim..)

internetten mp3 indiriyorum desen bu seferde yasal değil demeye başlarlar..

adsl'deki sorunların kimden kaynaklandığını anlamak için modemdeki adsl ışığının yanıp yanmamasına bakan bi telekomdan da bu beklenir..

telekom : ışık yanıyomu
q : yanıyo
telekom : ozman sorun sizden kaynaklanıyo..

teşekkürler cvp için..
herkese kolay gelsin,bol sabır.. Msn Happy
roseli - avatarı
roseli
Ziyaretçi
21 Kasım 2005       Mesaj #115
roseli - avatarı
Ziyaretçi
ben bir arkadaşımın sitesine girmek istiyorum fakak giremiyorum sayfa açılınca pc otomatikman restleniyor pc kapanıyor tekrar açılıyor sebeb nedir ?acaba srun bende mi anlayamadım
skaya - avatarı
skaya
Ziyaretçi
22 Kasım 2005       Mesaj #116
skaya - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar explorer açınca kendiliğinden açılan pencereler için bi formülü olan varmı...bekliyorum.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Kasım 2005       Mesaj #117
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Internet'te gezinirken, girmiş olduğunuz sitelerde açılıyorsa bu popup'lar:

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri altından aşağıdaki resimde gösterilen ilgili kutucuğu işaretleyin.
Ad:  Snap1.png
Gösterim: 466
Boyut:  19.4 KB

Ayrıca GoogleToolbar'ı da yüklerek popup'ların engellenmesine yardımcı olabilirsiniz. http://toolbar.google.com Resimde popup'lara izin verildiği gösteriliyor, siz toolbar'ı kurduğunuzda varsayılan olarak popup'lar siz izin verene kadar engellenmiş olacaklar.
Ad:  Untitled - 2.png
Gösterim: 329
Boyut:  5.5 KB

Eğer herhangi bir programı çalıştırdığınızda ya da masaüstünüzdeyken kendi kendine popup'lar çıkıyorsa, bir spyware-adware temizleme programı kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki bağlantıdan Ad-Aware isimli programı indirip sisteminizi zararlı içeriklere karşı tarayıp temizleyebilirsiniz:
http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10399602.html?tag=lst-0-2
Son düzenleyen NeutralizeR; 22 Kasım 2005 16:29
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Luscinia - avatarı
Luscinia
Ziyaretçi
22 Kasım 2005       Mesaj #118
Luscinia - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar;
Bir süredir bu problemle ugraşıyorum... İnternette gezinirken bilgisayar kendini resetliyor... Resetlemeden önce de mavi ekran geliyor, içeriğindeki yazıyı okuyamadan resetleniyor... Ayrıca, bilgisayar resetlendikten sonra "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı "diye bir uyarı veriyor... Dediğim gibi, internette gezinirken oluyor bunlar... makine sabit olarak açıkken herhangi birşey olmuyor... Bilgisi olup da yardım edebilecek birisi varsa çok iyi olur.. Teşekkürler...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
22 Kasım 2005       Mesaj #119
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar;
Bir süredir bu problemle ugraşıyorum... İnternette gezinirken bilgisayar kendini resetliyor... Resetlemeden önce de mavi ekran geliyor, içeriğindeki yazıyı okuyamadan resetleniyor... Ayrıca, bilgisayar resetlendikten sonra "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı "diye bir uyarı veriyor... Dediğim gibi, internette gezinirken oluyor bunlar... makine sabit olarak açıkken herhangi birşey olmuyor... Bilgisi olup da yardım edebilecek birisi varsa çok iyi olur.. Teşekkürler...

Bilgisayarım > Sağ Tık>Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma>Ayarlar

Sistem Hatası > Otomatik olarak yeniden başlat kutucuğunun işaretini kaldırın.

Bir dahaki hata mesajında windows bilgisayarınızı otomatik olarak yeniden başlatmayacaktır. Hata mesajı size sorunun ne olduğuna dair fikir verebilir.

Windows sistem dosyalarında bozulma olmuş olabilir, aygıt-sürücü çakışması olabilir, virüs olabilir...
Son düzenleyen NeutralizeR; 22 Kasım 2005 23:10
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
brusq - avatarı
brusq
Ziyaretçi
23 Kasım 2005       Mesaj #120
brusq - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
skaya adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar explorer açınca kendiliğinden açılan pencereler için bi formülü olan varmı...bekliyorum.

Eger IE (internet Explorer) kullanma zorunlulugun yoksa Mozilla Firefox 'u kullanmani tavsiye ederim en guvenli ve pop-up free Internet browseridir. Mozillada kullanicidan izinsiz pencere acilmaz.Internet kullanmanin en guvenli ve rahat yolu. Msn Wink

Saygilar herhangi bi soru veya sorununuz olursa lutfen bekliyorum....