Alıntı
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı Daha evvelki mesajlarımda belirtiğim üzere > yüz değişik site adresi verebilirim hız testi konusunda hepsini de ortak yanı telekomun kendi sitesi de dahil olmak üzere 512 bağlantının 390 geçmemesidir buna sebep çoktur ama bir şikayetiniz varsa telekoma yapsanız ( vatandaşlık hakkınız olan bilgi alma konusunda ) gerekli malüm cevabı alacağınızdan kuşkum yoktur > sorun sizden kaynaklıdır diye > halbuki bağımsız test sayfaları bağlantı hızını komik derecede göstermesinin tek nedeni telekomdur aziz kardeşim telekomdur > 512 parası alıp sana verdiği hizmet 390 dır > size karşı bir soru sorayım daha evvel sorduğum gibi siz şayet bir gün faturanızı geciktirseniz acaba sizden bu kusurunuz için kaç para vade farkı isteyecek hiç düşündünüz mü ...? ama sıra kendilerine geldi mi alt yapı yetersiz gibi komik bir savunmaya geçerler ( madem yetersizse neden 216+512 birleştirdiniz ve neden ha bire süratli internet gibi komik bir reklama devam ediyorsunuz ) > hukuk yolu açıktır deneyin geçen sene bir vatandaş hukuka baş vurdu ve 7,5 milyar tazmine mahküm etti telekomu sizde bunu baz alarak baş vurun > kolay gelsin
daha önce denedim şikayet yolunu; q : internet çok yavaş,neden olabilir..??
telekom : internetten download için bir program kullnıyorsanız bunlar size verilen bant aralığını daraltır ve internet hızınızı yavaşlatır.
q : anlaşıldı teşekkürler..
(
benim içimden verdiğim cevap: tabi ben zaten adsl'yi yüzüne bakmak için aldım internetten neden bişi indireyim..)
internetten mp3 indiriyorum desen bu seferde yasal değil demeye başlarlar..
adsl'deki sorunların kimden kaynaklandığını anlamak için modemdeki adsl ışığının yanıp yanmamasına bakan bi telekomdan da bu beklenir..
telekom : ışık yanıyomu
q : yanıyo
telekom : ozman sorun sizden kaynaklanıyo..
teşekkürler cvp için..
herkese kolay gelsin,bol sabır..