| | #1991 (mesaj-linki) | |
| pc ekran kartı
ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #1992 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum
| |
|
| | #1993 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: pc ekran kartı
Bahsettiğin ekran kartı NVIDIA GeForce MX 4400 sanırım ki. MX chipli kartların biçok oyunu desteklemedikleri gibi bu oyunu da desteklemiyor. FIFA 2008 de iyi bir ekran kartı en düşük olarak FX chipli kartların gereksinimini ister. Başka ekran kartı dediğiniz dediğim üzere FX olanlardır. Oyunun Minimum Sistem gereksinimleri: * Windows® 2000, Windows® XP & Windows® Vista* * Pentium® 4 1,3 GHz (Windows Vista 1,5GHz) * 256 MB RAM (Windows Vista 512 MB RAM) * 3,92 GB Harddiskde boş alan * 64 MB Ekran Kartı * 8x DVD Sürücü * DirectX 9 Ekran kartlarında Geforce 4 MX Serisi desteklenmiyor Ayrıca bu konuyu oyun bölümüne açsaydınız daha çabuk yardım alabilirdiniz. Açmak istediğiniz DVD veya bir video türü olduğunda bilgisayarınızda o videoyla ilgili codec bulunması gerekir. Görüntü izlemeye çalıştığınızda bu codeclere ihtiyaç duyulur. DVD lerin birinde açıp diğerinde açmıyorsa bu o DVD nin oluşturulmasındaki kullanılan codec tendir. Bunları ilgilendiren programı bilgisayarınıza kurarsanız hiçbir sorun kalmaz. Size önerim; Codecs 6.0.3.0 All in One veya K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full Codecs 6.0.3.0 All in One: http://fileforum.betanews.com/sendfi...030_allin1.zip K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full: http://fileforum.betanews.com/sendfi...lcodec353f.exe
MSN Kalkanından kastınız Messenger içinde yer alan Windows Live OneCare mi? Eğer dediğimse bunu Windows Live Messengerın seçeneklerini açın. Sol taraftan Dosya Aktarımına tıklayın ve hemen sağ tarafta yükle butonuna basarsanız yüklenmeye başlar. Başka bir kalkandan bahsediyorsanız tam olarak ismini veya açıklamasını yapabilirseniz yardımcı olurum. Son Düzenleyen torchbearer; 31-10-2007 @ 17:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #1994 (mesaj-linki) | |
slm arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Pc de yasadiyim sorun buyuk hehe nedenmi cunku hic giremiyorum .PC mi kac defa yukledim ayri ayri windos cd siyle orjinal sd lerle kurulumda internet baglanti sorunu yasiyorum ip adresini goruyor ve henen siliniyor bir turlu tumuyor ayrica internet gondermesi var ama alim yok alimi almamasinin sebebi ne olabilir.Her sey tamam ip okuyamiyor ve alim yapmiyor.
| |
|
| | #1995 (mesaj-linki) | |
kullandığın modem ne marka ? ve internet bağlantı kurulumu sırasında yaptıklarını ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirim.
| |
|
| | #1996 (mesaj-linki) | |
selam herkeze.Ya ben aynı anda 2den fazla programı calıstıramıyorum.Mesela msn acıyorum aynı anda muzik dinlemek icin windows media player weya winamp acıyorum fakat sonrası olmuyo 3.we fazla bir pencere weya dosya acamıyorum neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #1997 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) ,açacaktır. Eğer donanımınız yeterli değilse yine çalıştıracaktır ancak donma yavaşlama gibi sorunlar peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor.
| |
|
| | #1998 (mesaj-linki) | |
| Lütfen Yardım Pleasse
selam arkadaşlar elimde MSI KT4A-V 7012 anakart var ve açılmıyo kesik kesik uyarı sesi veriyor parçalardandır diye Ekran kartını,poweri,ram,hdd yi değiştim sorun herhalde anakartta yalnız bu sorunu nasıl ortadan kaldıra bilirim lütfen yardım edin....
| |
|
| | #1999 (mesaj-linki) | |
| başlatta ara sorunu
slm. başlattan ara ya tıkladığımda boş akran çıkıyor.pc de arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler. Sorunu Giderdim. sorun windows dekstop onu sildim düzeldi. Son Düzenleyen hellboy726; 04-11-2007 @ 17:59. | |
|
| | #2000 (mesaj-linki) | |
| PROGRAM YÜKLEME HATASI
xp im orjinal ve ne zaman otomatik güncelleştirmeleri acsam yani yapsam hiç bir programı yükleyemiyorum bunun nedenini bilen var mı acaba ?? valla format da atmak istemiyorum ![]() hata nın resmı de bu. ImageShack - Hosting :: hatadj1.jpg bilen arkadaslar lütfen bi seyler yazar mısınız bu her zaman oluyo çünkü bana orjinal xp var ama güncelleme yapamıyorum.. | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 2 Saat Önce 22:09 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 5 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |