PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-10-2007   #1991 (mesaj-linki)
nevfel_kan
pc ekran kartı

ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 31-10-2007   #1992 (mesaj-linki)
H3R0
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum
Eski 31-10-2007   #1993 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: pc ekran kartı

nevfel_kan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar bende nvıdıa geforce fx 4400 ekran kartı var fifa 2008 açmıyor ama başka ekran kartıyla açı yor yardımcı olurmusunuz

Bahsettiğin ekran kartı NVIDIA GeForce MX 4400 sanırım ki. MX chipli kartların biçok oyunu desteklemedikleri gibi bu oyunu da desteklemiyor. FIFA 2008 de iyi bir ekran kartı en düşük olarak FX chipli kartların gereksinimini ister. Başka ekran kartı dediğiniz dediğim üzere FX olanlardır.

Oyunun Minimum Sistem gereksinimleri:

* Windows® 2000, Windows® XP & Windows® Vista*
* Pentium® 4 1,3 GHz (Windows Vista 1,5GHz)
* 256 MB RAM (Windows Vista 512 MB RAM)
* 3,92 GB Harddiskde boş alan
* 64 MB Ekran Kartı
* 8x DVD Sürücü
* DirectX 9
Ekran kartlarında Geforce 4 MX Serisi desteklenmiyor

Ayrıca bu konuyu oyun bölümüne açsaydınız daha çabuk yardım alabilirdiniz.

H3R0 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba bnm pc de power dvd yuklu we bı kac gun oncesıne kadar bı programdan dvd ızleyebılıyordum. ama gel gor kı bu gunlerde acmıo sadece sıyah bı ekran war we ses gelıo yardımlarınızı beklıorum

Açmak istediğiniz DVD veya bir video türü olduğunda bilgisayarınızda o videoyla ilgili codec bulunması gerekir. Görüntü izlemeye çalıştığınızda bu codeclere ihtiyaç duyulur. DVD lerin birinde açıp diğerinde açmıyorsa bu o DVD nin oluşturulmasındaki kullanılan codec tendir. Bunları ilgilendiren programı bilgisayarınıza kurarsanız hiçbir sorun kalmaz. Size önerim; Codecs 6.0.3.0 All in One veya K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full

Codecs 6.0.3.0 All in One:
http://fileforum.betanews.com/sendfi...030_allin1.zip

K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full:
http://fileforum.betanews.com/sendfi...lcodec353f.exe

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya msn kalkanı nasıl yükleniyo bana yardımcı olursanız sevinirim

MSN Kalkanından kastınız Messenger içinde yer alan Windows Live OneCare mi?
Eğer dediğimse bunu Windows Live Messengerın seçeneklerini açın. Sol taraftan Dosya Aktarımına tıklayın ve hemen sağ tarafta yükle butonuna basarsanız
yüklenmeye başlar. Başka bir kalkandan bahsediyorsanız tam olarak ismini veya açıklamasını yapabilirseniz yardımcı olurum.

Son Düzenleyen torchbearer; 31-10-2007 @ 17:43. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 31-10-2007   #1994 (mesaj-linki)

slm arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim. Pc de yasadiyim sorun buyuk hehe nedenmi cunku hic giremiyorum .PC mi kac defa yukledim ayri ayri windos cd siyle orjinal sd lerle kurulumda internet baglanti sorunu yasiyorum ip adresini goruyor ve henen siliniyor bir turlu tumuyor ayrica internet gondermesi var ama alim yok alimi almamasinin sebebi ne olabilir.Her sey tamam ip okuyamiyor ve alim yapmiyor.
Eski 01-11-2007   #1995 (mesaj-linki)
I3uz_KaLpLi - avatarı

kullandığın modem ne marka ? ve internet bağlantı kurulumu sırasında yaptıklarını ayrıntılı yazarsan yardımcı olabilirim.
Eski 02-11-2007   #1996 (mesaj-linki)

selam herkeze.Ya ben aynı anda 2den fazla programı calıstıramıyorum.Mesela msn acıyorum aynı anda muzik dinlemek icin windows media player weya winamp acıyorum fakat sonrası olmuyo 3.we fazla bir pencere weya dosya acamıyorum neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz
Eski 03-11-2007   #1997 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

YaYaMaJCoCuK adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam herkeze.Ya ben aynı anda 2den fazla programı calıstıramıyorum.Mesela msn acıyorum aynı anda muzik dinlemek icin windows media player weya winamp acıyorum fakat sonrası olmuyo 3.we fazla bir pencere weya dosya acamıyorum neden olabilir bi yardımcı olurmusunuz
Donanımınızla alakalı olabilir. Sistemi yoracak şeyler yerine 3 tane not defteri açmayı deneyin ,açacaktır. Eğer donanımınız yeterli değilse yine çalıştıracaktır ancak donma yavaşlama gibi sorunlar peşinizi bırakmayacak gibi görünüyor.
Eski 03-11-2007   #1998 (mesaj-linki)
Lütfen Yardım Pleasse

selam arkadaşlar elimde MSI KT4A-V 7012 anakart var ve açılmıyo kesik kesik uyarı sesi veriyor parçalardandır diye Ekran kartını,poweri,ram,hdd yi değiştim sorun herhalde anakartta yalnız bu sorunu nasıl ortadan kaldıra bilirim lütfen yardım edin....
Eski 04-11-2007   #1999 (mesaj-linki)
m2509 - avatarı
başlatta ara sorunu

slm. başlattan ara ya tıkladığımda boş akran çıkıyor.pc de arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Sorunu Giderdim.

sorun windows dekstop onu sildim düzeldi.

Son Düzenleyen hellboy726; 04-11-2007 @ 17:59.
Eski 05-11-2007   #2000 (mesaj-linki)
utkublack
PROGRAM YÜKLEME HATASI

xp im orjinal ve ne zaman otomatik güncelleştirmeleri acsam yani yapsam hiç bir programı yükleyemiyorum bunun nedenini bilen var mı acaba ?? valla format da atmak istemiyorum

hata nın resmı de bu.

ImageShack - Hosting :: hatadj1.jpg

bilen arkadaslar lütfen bi seyler yazar mısınız bu her zaman oluyo çünkü bana orjinal xp var ama güncelleme yapamıyorum..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 4 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53