| | #2011 (mesaj-linki) | |
| Yard1m !
Arkada_lar herkese merhaba. Benim gördüünüz gibi türkçe karekter bozukluu problemim var.Bu sorun sadece internette yazarken var görüntülerde herhangi bi sorun yok.Dil kodlamas1n1 türkçe yapt1m.Yard1mc1 olursan1z çok sevinirim.0lgilendiiniz için te_ekkürler...
| |
|
| | #2012 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
benim hem msn hemde internet te bağlantım kopup tekrar geliyor msn de ad çözümlemesi sorunu olabilir diyor onar deyince tekrar geliyor yardım edermisiniz
| |
|
| | #2013 (mesaj-linki) | |
| Cvp: lütfen yardımSoftware>>>Microsoft>>>> İnternet Explorer>>>>>Main Tıkladıgınızda SAg tarafda Start Page var Orda Magazın SItesın Adresını Gorceksınız Sılersenız Duzelcektır | |
|
| | #2014 (mesaj-linki) | |
mrb pc bazı dosyalarda win32 uygulaması değil diye hata veriyo bunu nasıl düzeltebilirim
| |
|
| | #2015 (mesaj-linki) | |
| Paylaşılan Belgeler 'in adı Belgeler oldu
Arkadaşlar, nasıl oldu bilmiyorum ama "Bilgisayarım"daki Paylaşılan Belgeler denen klasörün adı Belgeler olarak değişti. C:\Documents and Settings\All Users 'tan da giriyorum, orada da "Belgeler" olarak geçiyor. Ve dosyanın adını yeniden "Paylaşılan Belgeler" olarak değiştiremiyorum. Değiştirmek istediğimde şu uyarıyı veriyor: "Bu klasör bir Windows sistem klasörü ve Windows'un doğru çalışabilmesi için gerekli. Bu klasör Belgeler hedefine taşınamaz." Bu klasörün adını nasıl eski haline değiştirebilirim? Düzenleme: Tamam hallettim, isteyene anlatabilirim. Son Düzenleyen ahmetgns; 13-11-2007 @ 19:32. Sebep: Sorunun çözülmesi | |
|
| | #2016 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Bu Olay Bende'de Sorun Var , Ama Uyarı Gelirken Registry Damaged Yazısı Çıkıyor , SPYWARE ,Registry Yardımcı Prg'ları Tarattırdım Temiz Çıktı Bir Dahaki Versiyonu Çıkmasını Bekleyin Tekrar Deneyin. Eğer Olmazsa Registry Dosyasını Bozmuş Olabilirsin.Sen Yine'de Spyware , Registry Medic Vb Programları Taratmanızı Öneririm. İE Açılmıyorsa Mozilla Ve OPERA Kurup Deneyin. | |
|
| | #2017 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) selamlar laptobu her actigimda wpcap.dll bulunamadigindan bu uygulama baslatilamadi.uygulamanin yeniden yuklenmesi sorunu giderebilir diye bir yazi yaziyor yazinin ustundede mavi renkli seritte ml20gui.exe-bilesenin konumu bulunamiyor yaziyor bu programi nasil kaydedecegim ve sonra silecegim yardimci olursaniz sevinirim ayrica windows live messenger 8.5 kaydediyorum ama ustteki araclar menusu cikmiyor o nedenle sildim ve ingilizce oluyor nasil Turkce olacak ve araclar menusu gosterilecek ya nerden buldunuz benim gibi hem anlamayan hemde onune geleni kaydedip basiniza dert olan uyeyi benim gibi cok bilen uyeye mumkunse link rica ederim | |
|
| | #2018 (mesaj-linki) | |||||||||
WPCAP.DLL Hatası Sorunu Gidermek İçin <<<WPCAP DLL<<< C:\WİNDOWS\SYSTEM32'in İçine Atmalısınız.
>>>Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)<<< | |||||||||
|
| | #2019 (mesaj-linki) | |||||
yardimin icin cok tesekkur ederim rapitshereden kaydetmesini bilmiyorum birde 8.5 icin cok link var anlayamadim bilen bir tanidigim gelirse ona gosterecegim tekrar tesekkur ederim | |||||
|
| | #2020 (mesaj-linki) | |||||
Link'e Tıkladıktan Sonra Karşısında PREMİUM / FREE Var , 4 Haneli Kod'u Girip Download Edebilirsiniz ![]() Ve RESİM'Lİ ANLATIM İçin >>>RapidShare'den Download ve Upload Nasıl Yapılır?<<< | |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 4 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |