Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 204

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
23 Kasım 2007       Mesaj #2031
dinazor1962 - avatarı
selamlar wpcap.dll i yanlislikla silmistim internetten buldum wpcap(1).dll ve wpcap c:\windows/system32 surukleyerek koydum ama sorun cozulmedi birisi pc kurtarma cdsinde oldugunu ve onari tiklarsam sorun cozulecegini soyledi ama cdyi acamiyorum nasil acilacagini bilen varmi?
baslat>bilgisayarim>dvdram surucudende acamadim
Sponsorlu Bağlantılar
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
demir520 - avatarı
demir520
Ziyaretçi
24 Kasım 2007       Mesaj #2032
demir520 - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımın ayarlarına girişim kısıtlandı diyor denetim masasına ulaşamıyorum sistem gereksinlerime ayarlara ulaşamıyorum sistem geri yükleme yapıyorum yapmıyor ne yapmam gerekiyor. b u konun da sos sos sos
Sponsorlu Bağlantılar
denizcim - avatarı
denizcim
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #2033
denizcim - avatarı
Ziyaretçi
slm ben işyerinde olduğum için bi yerlere çıkınca bilgisayarımı karıştıranlar oluyo bilgisayarımda ne olmuş neler yapılmış nerelere girilmiş yani yapılan herşeyi bana gösterebilecek bi program varmıdır acaba. yani bir nevi kayıt gibi olabilir aslında. şimdiden tşk ederim
gazili - avatarı
gazili
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #2034
gazili - avatarı
Ziyaretçi
slm
ben pc donmaya basladı ne yapmam lazım acaba?
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Ziyaretçi
26 Kasım 2007       Mesaj #2035
tHeBruTaLiTyOfHeLL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
denizcim adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben işyerinde olduğum için bi yerlere çıkınca bilgisayarımı karıştıranlar oluyo bilgisayarımda ne olmuş neler yapılmış nerelere girilmiş yani yapılan herşeyi bana gösterebilecek bi program varmıdır acaba. yani bir nevi kayıt gibi olabilir aslında. şimdiden tşk ederim

Öyle Bir Program Var Ama İllegal Olduğu İçin Paylaşmıyorum! Keylogger Var Msn Happy Diğer Arkadaş'lardan Yardım Beklerin Sabır.
Alıntı
gazili adlı kullanıcıdan alıntı

slm
ben pc donmaya basladı ne yapmam lazım acaba?

A.s PC Donma Derken Nasıl Donuyor Buz mu Tutuyor :F

Sana Tavsiyem , Registry Medic Ve Advanced OneCare Live Adlı Bir Program Var Site'mizde Mevcut Arama Yapıp İndirdikten Sonra PC Kurun Ve Taratın Sorun Halleder Msn Wink
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
27 Kasım 2007       Mesaj #2036
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar wpcap.dll i yanlislikla silmistim internetten buldum wpcap(1).dll ve wpcap c:\windows/system32 surukleyerek koydum ama sorun cozulmedi birisi pc kurtarma cdsinde oldugunu ve onari tiklarsam sorun cozulecegini soyledi ama cdyi acamiyorum nasil acilacagini bilen varmi?
baslat>bilgisayarim>dvdram surucudende acamadim

REKOR:
Laptopu alali 7 ay oldu bir kez bilgisayar tamircisi format atti ve ben bu gece 5.ci kez fabrika ayarlarini yaptim wpcap.dll sorununu hallettim ama bu kezde windows media player 11de tlfla 15 gun once cektigim ve izledigim videolar (kardesim Hacca giderken cekilen) cikmiyor Msn Mad(windows media player dosyayi yurutemiyor player dosya turunu veya sikistirilmak icin kullanilan codec bilesenini desteklemiyor olabilir.) yaziyor web yardimdada ingilizce yaziyor anlamiyorum Msn Cry

lutfen bana yardim etmeyiniz

bu arada ariza konusunda hodri meydan 7 ayda 1 format 5 fabrika ayari yapabilen varmi ucretsiz kurs veriyorum Msn Grin
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Kasım 2007       Mesaj #2037
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

REKOR:
Laptopu alali 7 ay oldu bir kez bilgisayar tamircisi format atti ve ben bu gece 5.ci kez fabrika ayarlarini yaptim wpcap.dll sorununu hallettim ama bu kezde windows media player 11de tlfla 15 gun once cektigim ve izledigim videolar (kardesim Hacca giderken cekilen) cikmiyor Msn Mad(windows media player dosyayi yurutemiyor player dosya turunu veya sikistirilmak icin kullanilan codec bilesenini desteklemiyor olabilir.) yaziyor web yardimdada ingilizce yaziyor anlamiyorum Msn Cry

lutfen bana yardim etmeyiniz

bu arada ariza konusunda hodri meydan 7 ayda 1 format 5 fabrika ayari yapabilen varmi ucretsiz kurs veriyorum Msn Grin

İndirip kurun:
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=3907&s=95
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
27 Kasım 2007       Mesaj #2038
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

cok tesekkur ederim Allah ne Muradin varsa versin kafayi yemek uzereydim web yardim Turkceye cevirdim wmp11-windows-x86-TR-TR ve wmp6cdcs yi kaydettim sonra simdi yurutuluyorda codec bilesenlerini otomatik yukleyi yaptim olmamisti gunaydinmi iyi uykularmi desem bilmiyorum saat 06.00
fenerliorhan - avatarı
fenerliorhan
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #2039
fenerliorhan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar benim büyük bi sorunum var. Lütfen birileri bana ayrıntılı ve çok fazla çözümü olan bi cevap yazsın. İnternette girmediğim forum kalmadı. İlk önce msxlabs a baktım burada bulacağıma emidim fakat bulamadım.
En yakın arkadaşım facebook sayfasına giremiyor. Adresi tıkladığında sayfa görüntülenemedi ve onun altında bağlantınızı kontrol edin gibi birkaç ibare bulunuyor. Fakat facebook haricinde istediği bütün sayflara girebiliyor. Activex ve java uygulamalarının yüklü olmasıda bi işe yaramadı. Dün pc ye format attık fakat oda çözüm olmadı. İnternette aradığımız bir kaç çözümü uyguladım fakat onlarda işe yaramadı.
Lütfen bu konuyla ilgisi yada bilgisi olan arkadaşlar herkesin okuması ve bilgilenmesi açısından buraya, benimde çözümün bulunduğuna dair haber alabilmem için fearless_or@hotmail.com adresine mail göndersin.
Alternatif birden fazla çözümünüz olursa çok sevinirim. Saygılarımla...

Not: İnternette aramam sırasında facebook ile ilgili sorun yaşayan bir kaç arkadaş daha vardı.
Not: Arkadaşın pc ye firefox ve ie 7 yi yüklemekte çözüm olmadı.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
28 Kasım 2007       Mesaj #2040
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Exp. Servis packleri yüklenizi önereceğim. Ek olarak Shockwave vs gibi flash destekli içerikleride yüklediğinizden emin olun. Benzeri bi sorunu spacesime bir süre giremeyerek yaşadım. Sorunu güncelleme yaparak aştım.