Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 192

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.015 Cevap: 2.932
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
27 Eylül 2007       Mesaj #1911
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Programa tıklıyorum uzun süre değil hiç açılmıyor ve görev yöneticisinde görünmüyor.eğer üst üste 3-5 sefer tıklarsam ''already is a running'' diye uyarı veriyor ama program açılmıyor. defalarca programı setup yaptım ve onardım ama sonuç alamadım.ilk kurduğumda açılmıştı ama kısa süre sonra kendiliğinden kapanmıştı. Ama artık hiç açılmıyor.acaba virüsmü var yoksa başka bir sorunmu var bilemiyorum.
Program msn de birden fazla kişiyle görüntülü konferans görüşme yapmayı sağlıyor. Ama program yanıt vermiyor . Ne yapabilirim yardımcı olacak kimse yokmu ya da başka bir program varmı bu görevi yapan. ? Teşekkürler.

Sürümüz Güncelmi? Kontrol edin yada burdakini inndirip bilgisayarınıza kurun; MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme
Sponsorlu Bağlantılar

Bu arada programın adı slipcam değil, splitcam
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
29 Eylül 2007       Mesaj #1912
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Selam herkese. Sorunumdan bahsedeyim hemen. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL (tam hatırlayamıyorum metni) ve açıklaması olarak da tcpip.sys hatası alıyorum (Bu hatayı mavi ekrandan aldım). Hatayı açılımını anlatayım. Normal (Yönetici) olarak oturum açtığımda değil de MSN Messenger veya Firefox dan internete giriş yaptığımda 2-3 saniye sonra bilgisayar reset atıyor. Ancak ağ desteğiyle güvenli modda açarken hiçbir sorun olmuyor. Zaten burayada güvenli moddayken yazabildim. Msn Sad Bu hatayı format atmadan halledilebilir sanırım ki. Çünkü bunun yüzünden iki kez format attım. Formattan sonra hiçbir sorun yoktu. Yani internette gezinti yapabiliyordum. Ancak güncelleştirme olduktan sonra hata yine baş göstermeye başladı.
Ben Ağ bağlantısının bağımlı olduğu hizmetten şüpheleniyorum ama tam isabet edeceğim hizmet hangisi onu bulamıyorum. Bu hata paranoyak olan psikolojimi şizofreniye çevirdi artık Msn Grin iki gündür geziniyorum oralarda Msn Grin Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar

Bu arada ethernet modem kullanıyorum. Bunu oturum açtığımda bağlantı oluşuyor.

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Eylül 2007       Mesaj #1913
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Selam herkese. Sorunumdan bahsedeyim hemen. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL (tam hatırlayamıyorum metni) ve açıklaması olarak da tcpip.sys hatası alıyorum (Bu hatayı mavi ekrandan aldım). Hatayı açılımını anlatayım. Normal (Yönetici) olarak oturum açtığımda değil de MSN Messenger veya Firefox dan internete giriş yaptığımda 2-3 saniye sonra bilgisayar reset atıyor. Ancak ağ desteğiyle güvenli modda açarken hiçbir sorun olmuyor. Zaten burayada güvenli moddayken yazabildim. Msn Sad Bu hatayı format atmadan halledilebilir sanırım ki. Çünkü bunun yüzünden iki kez format attım. Formattan sonra hiçbir sorun yoktu. Yani internette gezinti yapabiliyordum. Ancak güncelleştirme olduktan sonra hata yine baş göstermeye başladı.
Ben Ağ bağlantısının bağımlı olduğu hizmetten şüpheleniyorum ama tam isabet edeceğim hizmet hangisi onu bulamıyorum. Bu hata paranoyak olan psikolojimi şizofreniye çevirdi artık Msn Grin iki gündür geziniyorum oralarda Msn Grin Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada ethernet modem kullanıyorum. Bunu oturum açtığımda bağlantı oluşuyor.

Bu sorun %99 RAM kaynaklı bir sorundur. Birden fazla RAM'iniz varsa tek tek çıkarıp takarak hangisinin sorunlu olduğunu tespit edebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1914
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Sağolasın Neutre ama iki ram i (256 MB 400 MHz x 2) de denedim hatta slotları değiştirip denedim. Yine aynı sorun devam ediyor maalesef. Hatta tcpip.sys dosyasını da değiştirdim (benim kullandığım O.S ile aynı sistemden; ikisi de professional). Daha öncekinde dediğim gibi formattan sonra herhangi bir sorun yoktu. Ne zamanki güncelleştirme yapıldı. Sorun ondan sonra başladı. Yine hizmetlerden birinden şüpheleniyorum. Çünkü güvenli modda çoğu hizmet çalışmadığı için sorun oluşturmadığını düşünüyorum. ağ sağlama hizmeti nden daha çoğunlukla. Bununla ilgili ne gibi bi iyileştirme yapabilirim. Sağlıklı olsun diye format mı atmalıyım yoksa? Msn Cry
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Eylül 2007       Mesaj #1915
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Sağolasın Neutre ama iki ram i (256 MB 400 MHz x 2) de denedim hatta slotları değiştirip denedim. Yine aynı sorun devam ediyor maalesef. Hatta tcpip.sys dosyasını da değiştirdim (benim kullandığım O.S ile aynı sistemden; ikisi de professional). Daha öncekinde dediğim gibi formattan sonra herhangi bir sorun yoktu. Ne zamanki güncelleştirme yapıldı. Sorun ondan sonra başladı. Yine hizmetlerden birinden şüpheleniyorum. Çünkü güvenli modda çoğu hizmet çalışmadığı için sorun oluşturmadığını düşünüyorum. ağ sağlama hizmeti nden daha çoğunlukla. Bununla ilgili ne gibi bi iyileştirme yapabilirim. Sağlıklı olsun diye format mı atmalıyım yoksa? Msn Cry

Şunlara bir göz at istersen:
windows xp IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL - Google Search
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
sansli - avatarı
sansli
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1916
sansli - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bendede bir sorun var anakartım arızalanmıştı servise gitti pin yanımış değişti geldi anakart çalışıyor fakat pc ilk açılışta F1 basmadan açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim anakart : asus p5l-mx yardımcı olursanız sevinirim
jamoka - avatarı
jamoka
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1917
jamoka - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Kaspersky 6.0 kullanıyorum bir sorun var cozemedim... yardim eder misinizz ??

Bugun update olmadı bir kac key denedim bir sorun yok en son 2010 a kadar gecerli olan key denedim o da oldu ......

ama update etmek istedigimde su uyarı cıkıyor : The threat signatures are out of date Msn Thinking27e63 adsiz
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1918
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Nihayet sorunum halloldu. Kaynaklanmasının sebebi çok saçma aslında Kaspersky Internet Security 7.0.1.227 (bu sürüm beta değil) nin ta kendisi. Sanırım programın içeriğinde virüs veya spy vardı. Ancak çok şükür ki sorunu buldum. Bunu söylememdeki sebep, olur da bunun gibi bi hatayla karşılaşılınca ne yapılması gerektiği. Ayrıca karşılaştığım hatayla ilgili ne microsoft hata analiz sitesinde ne de internet te açıklama bulabildim. Bu arada Neutre yardımın için çok teşekkürler.
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1919
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sansli adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar bendede bir sorun var anakartım arızalanmıştı servise gitti pin yanımış değişti geldi anakart çalışıyor fakat pc ilk açılışta F1 basmadan açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim anakart : asus p5l-mx yardımcı olursanız sevinirim

Buna benzer bir sorun ben de yaşıyorum aslında... Eski harddiskim yandı ve yeni bir hd alıp taktıktan sonra bilgisayarın ilk açılışında, ide/master listesi yaparken DOS ekranında takılıp kalıyor ....Ta ki ctrl+alt+del ile restart atana kadar ...O zaman sorunsuz atlıyor DOS faslını ve açılıyor windows...

Başka bir diğer ilginç nokta ise bunu sadece ilk açılışta yapıyor pc. Zaman zaman yeni bir program yükleme vs gibi çalışır halde iken yeniden başlatma yaptığım zaman hiç bir takılma olmuyor...

Gerçi ben bu soruna alıştım artık... Yaklaşık bir senedir ilk açılışta restart atarak açıyorum bilgisayarı Msn Happy Ama yine de bunun bir çözümü varsa uygulamayı tercih ederim Msn Happy
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1920
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar Kaspersky 6.0 kullanıyorum bir sorun var cozemedim... yardim eder misinizz ??

Bugun update olmadı bir kac key denedim bir sorun yok en son 2010 a kadar gecerli olan key denedim o da oldu ......

ama update etmek istedigimde su uyarı cıkıyor : The threat signatures are out of date Msn Thinking27e63 adsiz

Ben de yaşamıştım buna benzer bir sorun ...Ama benimkinin nedeni pc saat ve tarihinin yanlış olmasıydı....İstersen bi kontrol ediver Msn Happy
Son düzenleyen Hi-LaL; 30 Eylül 2007 19:20 Sebep: Az önce gönderilem hata resimlerine yakından baktım da tarihi sanki doğru gösteriyor update zamanında??