| | #2021 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarımdan ses gelmior
Arkadaşlar, pcden yaklaşık 1 haftadır ses gelmio sorun ses kartında deilse nerden dir
| |
|
| | #2022 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarımdan ses gelmior | |
|
| | #2023 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Bilgisayarımdan ses gelmior
Ses Kartının Modeli'ni Yazsaydınız Driver'i Bulup Paylaşırdım | |||||||||
|
| | #2024 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Merhabalar. Sorunumu doğru yere mi yazdım bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın.. Benim sorunum şu; internetten radyo dinleyemiyorum veya herhangi bir görüntüyü izleyemiyorum.. Kaspersky yükledikten sonra oldu bu durum daha önce dinleyebiliyordum. Tahminim muhtemelen kaspersky engelliyor tabi başka bir sorun da olabilir siz daha iyi bilirsiniz ![]() Bu sorunu nasıl çözücem.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Bu da ekran görüntüsü. 'hazır' diyor ancak açılmıyor ![]() ![]() | |
|
| | #2025 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2026 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2027 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #2028 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Şuan sorunsuz bağlanabiliyorum ![]() Çok teşekkür ederim yardımınız için saolun | |
|
| | #2029 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Ya arkadaşlar bana bierden bi virüs bulaştı explorerin açılış sayfasını deiştiremiorum tarayıcımı açtığımda direk saçma sapan bi seiteye bağlanıor bunu nasıl engelleyebilirim???
| |
|
| | #2030 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Kaspersky Anti-Virus free trial download | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| başlangıç sayfası virüsleri, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 4 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 09-11-2008 14:10 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |