Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 193

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.336 Cevap: 2.932
jamoka - avatarı
jamoka
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1921
jamoka - avatarı
Ziyaretçi
Pc nin tarihine ve saatine baktım bir sorun yok .... yani dogru ....

Sponsorlu Bağlantılar
neden kaynaklanabilir acaba bilen varmı ????
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
30 Eylül 2007       Mesaj #1922
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı

Pc nin tarihine ve saatine baktım bir sorun yok .... yani dogru ....

Sponsorlu Bağlantılar
neden kaynaklanabilir acaba bilen varmı ????

Nadiren de olsa Kaspersky'in güncelleme sisteminde sorunlar yaşanabiliyor. Eğer programı kaldırıp yeniden yüklemeniz işe yaramazsa, Kaspersky Anti-Virus 7 sürümüne güncellemenizi öneririm.

Elle güncelleme yapmak için bu sayfaya gidip, daily.zip dosyasını indirip, ayrı bir klasöre açıp flash anlatımda gösterildiği gibi güncellemelisiniz:
Setting Updater
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
beratcks - avatarı
beratcks
Ziyaretçi
30 Eylül 2007       Mesaj #1923
beratcks - avatarı
Ziyaretçi
Ya arkadaşlar benim bilgisayarda denetim masasına girilmiyo!!Bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi dio !!Acil yardımcı olursanız bu ramazan ayında bolbol duamı alıcaksınız gelen misafirlerden biri kurcalamış bilg. neyaptığı belli değil yardım pls!!!
bahatki - avatarı
bahatki
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #1924
bahatki - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

Sürümüz Güncelmi? Kontrol edin yada burdakini inndirip bilgisayarınıza kurun; MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

Bu arada programın adı slipcam değil, splitcam

Msn CrySürüm güncel buradakini indirdim.ama sonuç yine aynı program açılmıyor. çok tıklarsam ALREADY İS A RUNNİNG uyarısı veriyor. Msn de program tanımlanabiliyor ama açılamadığından kullanamıyorum. ne yapmalıyım virüs sebep olurmu .virüs programım avira. acil cevap lütfen teşekkürler.Msn Cry
jamoka - avatarı
jamoka
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #1925
jamoka - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Nadiren de olsa Kaspersky'in güncelleme sisteminde sorunlar yaşanabiliyor. Eğer programı kaldırıp yeniden yüklemeniz işe yaramazsa, Kaspersky Anti-Virus 7 sürümüne güncellemenizi öneririm.

Elle güncelleme yapmak için bu sayfaya gidip, daily.zip dosyasını indirip, ayrı bir klasöre açıp flash anlatımda gösterildiği gibi güncellemelisiniz:
Setting Updater

bugün düzeldi anlamadım Msn Grin Msn ThinkingMsn Thinking

kendi kendine düzeldi yani birsey yapmadımm sanırım serverda sorun oldu ....

ama otomatik yapmadı elle yaptım update...

tesekkur ederimm ...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Ekim 2007       Mesaj #1926
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı

bugün düzeldi anlamadım Msn Grin Msn ThinkingMsn Thinking

kendi kendine düzeldi yani birsey yapmadımm sanırım serverda sorun oldu ....

ama otomatik yapmadı elle yaptım update...

tesekkur ederimm ...

Bilmem
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
birkan11 - avatarı
birkan11
Ziyaretçi
1 Ekim 2007       Mesaj #1927
birkan11 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ... ben masa üstüne ad aware personal vardı kazayla sildim.ama daha sonra mavi bir pencere çıktı... şimdi silinmiyor. bu dosya wın32 dell.değil bir başkası kullanıyor veya çalışıyor.diyor. kapatıp tekrar deneyin diyor .. hiç bişi anlamadım
başlat menüsünden ve kaldır dan denedim olmadı
silinmiyor nasıl silebilirim... bir yardımcı olursanız sevinirim...
gadget - avatarı
gadget
Ziyaretçi
2 Ekim 2007       Mesaj #1928
gadget - avatarı
Ziyaretçi
unlocker adlı küçük bir program var ki tam sana göre birsey,
programın acıklaması diyor ki silemediginiz dosyları silmek için
buradan indirip kullanabilirsin

silmek istedigin dosyaya sag tıklayıp unlocker sec cıkan ekrandan tüm kilitleri aç de ve sonra tekrar sag tıklayıp unlocker de ve bu kez sil sec.
bahatki - avatarı
bahatki
Ziyaretçi
2 Ekim 2007       Mesaj #1929
bahatki - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Mrb. geçenlerde splicam diye bir program yükledim. ama program açılmıyor yüklemede herhangi bir sorun yok ama açılmıyor. kaldırdım tekrar yükledim aynı. üst üste basarsam ''already is a running'' uyarısı veriyor ama açılmıyor. ne yapmalıyım teşekkürler.

Yokmu yardım edecek arkadaş....

Alıntı
bahatki adlı kullanıcıdan alıntı

Programa tıklıyorum uzun süre değil hiç açılmıyor ve görev yöneticisinde görünmüyor.eğer üst üste 3-5 sefer tıklarsam ''already is a running'' diye uyarı veriyor ama program açılmıyor. defalarca programı setup yaptım ve onardım ama sonuç alamadım.ilk kurduğumda açılmıştı ama kısa süre sonra kendiliğinden kapanmıştı. Ama artık hiç açılmıyor.acaba virüsmü var yoksa başka bir sorunmu var bilemiyorum.
Program msn de birden fazla kişiyle görüntülü konferans görüşme yapmayı sağlıyor. Ama program yanıt vermiyor . Ne yapabilirim yardımcı olacak kimse yokmu ya da başka bir program varmı bu görevi yapan. ? Teşekkürler.

yardımlarınızı bekliyorum uzman arkadaşlar.....
Son düzenleyen bahatki; 2 Ekim 2007 14:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
KİTAB - avatarı
KİTAB
Ziyaretçi
2 Ekim 2007       Mesaj #1930
KİTAB - avatarı
Ziyaretçi
slm benim bir sorunm var arkadaslr vista yükledim fakat intel prodsl 2200 modeminin driverini bulamıyorum yardımcı olursanız sevınırım tşk. ederim