| | #2071 (mesaj-linki) | |
| Cvp: vistayi windowsa cevirmek
sen heralde vistayı xp ye dönüştürmekten bahsediyorsun gideceksin bu işi bilene benim pc ye format at diceksin ama windows xp olsun de yeter fakat SP2 eklentisi olanından istemeyi unutma
| |
|
| | #2072 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)>>>Sisteminiz İçin Hangi Oyunlar Uyumlu ?_?<<< | |
|
| | #2073 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
lisanlı xp pro nun ürün anahtarını kaybettim nasıl bulabilirim yardım ederseniz sevinirim tşk
| |
|
| | #2074 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2075 (mesaj-linki) | |
kardeşim eğerki lisans lı ürün kullanıyorsan yani korsan olmayan ozaman müşteri temsilcisini ararsın yoksa kendini ihbar etmekten başka bişey yapmış olmassın :]
| |
|
| | #2076 (mesaj-linki) | |
slm millet ben pc format atamıyom reset çekiyom pc ye cd okuyo ondan sonra pc tarıyo sonra hata veriyo ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusun hatada bilmem ne dosyası bozuk diyo ne yapmam lazım bana yardım cı olurmusunuz?????
| |
|
| | #2077 (mesaj-linki) | |
biraz daha açık yaz mesela format atarken bilgisaayarı boot ettinmi yani cd den başlayacak şekilde biostan ayarladınmı birde hatayı tam bir şekilde yazarsan yardımcı olabiliriz... | |
|
| | #2078 (mesaj-linki) | |
| arkadaşlar acil yardım lazım
arkadaşlar bu voip hakkında bilgisi olanlar paylasabilir mi mesela bu olay ücretsiz ama her zaman ücretsiz mi olacak ne kadar sürecek vs. bu tarz konularda yardımlarınızı beklıyorum hemde cok acil olarak teşekkürler | |
|
| | #2079 (mesaj-linki) | |
| Cvp: arkadaşlar acil yardım lazımvoip internetten ses iletimi manası taşıyan bir sistem. Detaylı incelemek isterseniz şuraya bakın; http://www.msxlabs.org/forum/interne...s-iletimi.html Şu anda voip.com ve 12voip.com siteleri yaygın olarak kullanılmakta. Tanıtım maksatlı ücretsiz veriyorlar olabilir hatta muhakkkak böyledir . Ücretsizden kasıt 5 dakika limitli hesaplar. Mesela 5 dakika konuşursunuz daha sonra yeni hesap alırsınız. Ücretli satanlar arasında en yaygını sanırım Skype. | |
|
| | #2080 (mesaj-linki) | |
| MACHINE_CHECK_EXCEPTION
Merhaba, Asus M2N-SLI Deluxe (nForce570 SLI, GLAN, SATA, RAID, AM2) AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2.8GHz, 2048K, AM2) Twinmos 2*1024 MB DDR2 800 MHz Bu özellikteki sistem restart atıp mavi ekran veriyor. Hata mesajında da "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" yazıyor. Anladığım kadarıyla ram-anakart uyumsuzlugundan kaynaklanıyor. Sizce nasıl bir sorun olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden tesekkur ederim... | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |