Peki masaüstünde sağ tıklayıp oradan aşağıdaki yolu denediniz mi... Sağ click/Simgeleri yerleştir/Masaüstü simgelerini göster'i seçip sonuça bakın...
Virüsten dolayı olacağını sanmam bu derecede yok edemez bir virüs, Böyle etkili olsa bilgisayara format atmaktan başka bir çare kalmaz zaten... Alıntı
cinna_mon adlı kullanıcıdan alıntı benim laptopa trojan girmiş karantinaya tası dedi tasıdım
trojan temizleme programını calıstırdım resimdeki gibi bir sayfa cıktı ok bastım
devam etti işlem bitti tekrar calıstırıyorum trojan prog yine aynı sayfa cıkıyor
Kullanmış olduğunuz programı tekrar güncelleyin, içerisindeki kor58.sys adlı dosya hasar görmüş olabilir. Eğer kullanmış olduğunuz programdan memnun değiseniz kaspersky öneririm size. Virüslerin korkulu rüyasıdır kaspersky ama bilgisayarı biraz kasıyor ona da katlanmak gerek
Virüs yada trojen silindikten sonra programı uninstall edebilirsiniz.. Kaspersky internet security programını indirin (Trial vers.) ardından aktivasyon kodunu alıp tüm güncellemelerini yaptıktan sonra bilgisayarınızı komple taramadan geçirin ve kaspersky yardımcılığı ile bulaşan virüsü tamamen yok edebileceksiniz... Son düzenleyen ahmetgns; 24 Aralık 2007 19:28
Sebep: Mümkün olduğunda cevaplarınızı düzenlemeyi tercih edin, Çoklu Alıntı düğmesini kullanmayı da alışkanlık edinin lütfen. Aynı kişiden kısa süreler içinde peşpeşe cevaplar olmasın lütfen.