Alıntı
orfindd adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba,
Asus M2N-SLI Deluxe (nForce570 SLI, GLAN, SATA, RAID, AM2)
AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 (2.8GHz, 2048K, AM2)
Twinmos 2*1024 MB DDR2 800 MHz
Bu özellikteki sistem restart atıp mavi ekran veriyor. Hata mesajında da "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" yazıyor.
Anladığım kadarıyla ram-anakart uyumsuzlugundan kaynaklanıyor.
Sizce nasıl bir sorun olabilir? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden tesekkur ederim...
Arkadaşım eğer ki dediğinden kaynaklanıyorsa ram in DDR2 800mhz miş bakacaksın anakartının broşürüne veya internetten anakart modelinin bilgilerine ram slotun hangilerini destekliyor yani SDRAM mi,DDR mı,DDR2 mi,DDR3 mu diye tabi bunların yanında ram slotlarının da hız aralıkları var senin 800mhz bu aralıklarda olması lazım
Alıntı
edussnew adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaslar Pc'me Winrollback Adlı BiR Program Kuruyorum..
Bu WindowS'umun Çökmesini V.b Durumları Engelliyor...
Ama 3 Sorunum Var
1. Usb Sorunu; Biraz Açmak Gerekirse Bİr Flash BEllek VEya Mp4 Taktıqımda müzik Attıktan SOnra Cıkarınca Pc REsetleniyor
2.Gta Ve Bazı oyunları Calıstırmıyor.
3.Bu Sorun Biraz Karmasık Driver Dan Mı KAynaklanıyor Bilmiyorum
Bir SEtup Programını Calıstırdıqımda Java Msn Vs. Bazılarında Yükleme 1 sAat'e Kadar Sürüyor... Yani %1000 YÜkleme Süresi Uzuyor..
Daha Önce Deep Freeze Kullandım Ama Sistemim 2 Günde Bir Çöküyordu
Vede Denediqim Diqer Proqramlar:Go BAck,Power Shadow Vs.
Winrollback Güsel Ama Su 3 Sorun'u Cözebilsem Daha Güsel Olucak Br Bilgisi Olan Varmı AcabA Proqramın EK YAması VEyatta Benim Yapabilceqim Birsey
Yardımlarınız İcin Simdiden Tesekkur Ederim...
kardeşim senin pc de epey bi sorun başlıyalım teker teker
1.si öncelikle bi usb driver yukle google dan arat VIA usb 2.0 diye yukle bi bakalım
2.si ya sen ekran kartı driver ını yuklemedin ya da senin ekran kartıyla oyunun minimum gereksinimleri uyuşmuyor
3.kardeşim sen anakart ın driver ınıda yuklememişin fakat orda java nın yuklenmesi zaten uzun surer
benden tavsiye formattan bu kadar korkma zaten bilgisayara 4 ayda bir format atılması uygundur.
öncelikle format at sora driver ları yukle eğerki driver lar sonradan eklediğin donanımlara uymuyorsa aldığın markanın sitesine gir driverları indir tabi modeline dikkat etmeyi unutma hadi kolay gelsin