| | #2111 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)gerçi bilgisayara virüs bulaştıktan sora temizlemesi biraz zordur format at veya sistemi geri yukle veya Nod32 antivirüs istediğini seç hepsi işini görür | |
|
| | #2112 (mesaj-linki) | |
| Sr: Hızlı Başlat menüsündeki Masaüstünü Göster düğmesi gitti
Merhaba, bu Hızlı Başlat menüsünden Masaüstünü Göster düğmesini masaüstüme çekip bırakmıştım, böyle yapınca da düğme "hızlı başlat"tan kayboldu, şimdi geri eski yerine çekince asıl dosyayı değil de aslının kısayolunu oraya geri koyuyor, orijinali eski yerinde durmaya devam ediyor. Orijinal "Masaüstünü Göster" düğmesini nasıl oraya geri koyacağım? Windows XP SP2 | |
|
| | #2113 (mesaj-linki) | |
| Cvp: EMEĞİNE SAĞLIK | |
|
| | #2114 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sr: Hızlı Başlat menüsündeki Masaüstünü Göster düğmesi gittiburdan dosyayı masaustune kopyalayıp aynı yere sürükleyip bırakabilirsiniz..fakat kısayoluda aynı işi görüyosa nedir bu orjinal sevdası anlayamadım... | |
|
| | #2115 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sr: Hızlı Başlat menüsündeki Masaüstünü Göster düğmesi gitti | |
|
| | #2116 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) bende iki laptop war wireless ile bağlanıolar nete falat Vista lı olan XP yi göremiyor XP görüyor Vista yı dosya paylaşımı yapmak için zorla kablo taktırıolar bana Vistaya Xp yi gösterecek bir prg biliyormusunuz???? | |
|
| | #2117 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ya ben mozilla firefoxun nasıl etkinleştirileceğini anlmadaım
| |
|
| | #2118 (mesaj-linki) | |||||
etkinleştirme denilince demo versiyonu tam sürüme yükseltme gibi bir durum aklıma geliyor ama mozilla firefox ta böyle bir şeye gerek yok. sorunun tam olarak ne oldugunu başka bir deyişle ifade edebilir misiniz ? tşk. Benim bilgisayarda nedenini anlamadıgım bir problem var. bilgisayara dahil bluetooth var. ve bu bluetoothu kullanarak telefona dosya gönderirken gönderecegim dosya üzerine gelip sag tıkladıktan sonra "gönder, bluetooh, diger, telefon adı" olarak işlemi tamalayabiliyordum. sonradan ne olduysa , sag tıklayıp "gönder, bluetooh, diger" tıklar tıklamaz pıt diye bir uyarı cıkıyo ve diyo ki hedef bu tip dosyaları işleyemez. aslında diger tıkladıgımda bluetooth cihazı sec diye bir ekran cıkması gerekiyordu ama cıkmıyor. bi tek format atmadıgım kalmıştı, onu da en sonunda yaptım, format attım ama nafile. bu bluetootha ne olduysa düzeltemedim. bu gibi bir sorun hakkında deneyimi olan arkadasların yardımını bekliyorum. büyük bir sorun degil. baska türlü de dosya gönderimi yapılabiliyor ama kolayı varken uzun yoldan yapmak zor geliyor. tşk. Son Düzenleyen gadget; 06-01-2008 @ 17:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #2119 (mesaj-linki) | |
pcyi açtıktan kısa bir ssüre sonra explorer.exe hatası veriyor hemen ardından da drwtsn32.exe hatası veriyor bunu düzelteminin bir yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. format hariç tabi )
| |
|
| | #2120 (mesaj-linki) | |
| lütfen yardım arkadaşlar
arkadaşlar windows 6 dan windows 7 güncelledim ps yi şimdi mynette okey oynayamıyorum javanın son sürümü var işlin komik yanı mynet te piştiye girebiliyorum okeye giremiyorumsürekli java error veriyor .yardım edebilirseniz sevinirim
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |