Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 211

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.991 Cevap: 2.932
lobos - avatarı
lobos
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #2101
lobos - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı

kardeşim zaten icon dosyalarının uzantıları .ico dur bunda herhangi bi terslik yok istersen deneyebiliriz...

Sponsorlu Bağlantılar
örneğin bir dosya bul sağtık=>özellikler=>üst sekmede özelleştir=>simge değiştir butonu => istediin .ico uzantılı dosyayı seç uygula tamam de bi bak bakalım dosyanın iconu değişecekmi tmm kolay gelsin

Yahu ben anlatamadım tam sanırım.Bak şimdi internetten indirdim rarlı ico dosyalarını ok. Sonra bu rarlı dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkardım.Bu kalsörü açtığımda tüm iconlar küçük resim halinde görülebiliyordu.
Şimdi aynı şekilde dosya indiriyorum klasörü açtığımda bakıyorum küçük resim şeklinde falan görünen yok hepsi tanımsız olatak bir resim var ya sistem açamadığı dosyalara koyar öyle görünüyor.
Hem daha önce bu dosyaları resim olarak görünürken sağ tıklayıp baktığımda dosya türü otamatik olarak SIMGE olarak görünebiliyordu.
Yani şimdi bunların hiçbiri yok.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #2102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lobos adlı kullanıcıdan alıntı

Yahu ben anlatamadım tam sanırım.Bak şimdi internetten indirdim rarlı ico dosyalarını ok. Sonra bu rarlı dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkardım.Bu kalsörü açtığımda tüm iconlar küçük resim halinde görülebiliyordu.
Şimdi aynı şekilde dosya indiriyorum klasörü açtığımda bakıyorum küçük resim şeklinde falan görünen yok hepsi tanımsız olatak bir resim var ya sistem açamadığı dosyalara koyar öyle görünüyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Hem daha önce bu dosyaları resim olarak görünürken sağ tıklayıp baktığımda dosya türü otamatik olarak SIMGE olarak görünebiliyordu.
Yani şimdi bunların hiçbiri yok.

bi tanesine sağ tıkla birlikte aç de windows resim görüntüleyicisini seç ve her zaman bunu kullan diye bi kutucuk var sol alt köşede o ufak pencerenin orayıda işaretle tamam de bakalm
lobos - avatarı
lobos
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #2103
lobos - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı

bi tanesine sağ tıkla birlikte aç de windows resim görüntüleyicisini seç ve her zaman bunu kullan diye bi kutucuk var sol alt köşede o ufak pencerenin orayıda işaretle tamam de bakalm

Hocam yaptım onu o zaman da klasör içindeki küçük resimlerin üzerinde windows resim görüntüleyici simgesi oluşuyor bu hepsi için geçerli tabi klasördeki tüm indirdiğim dosyalar bu şekilde görünüyor ve program da da açılmıyor zaten açacak olsa resimleri gösterir.bazı ayarlar hasar görmüş sanırım nasıl geri alacam bilemiyorum sistem geri yükleme bile işe yaramadı
edussnew - avatarı
edussnew
Ziyaretçi
31 Aralık 2007       Mesaj #2104
edussnew - avatarı
Ziyaretçi
edussnew adlı kullanıcıdan alıntı viewpost
EkranKArtı Driver'ım Vede Anakart Driver'ım Yüklü Usb'i Denemedim Ama Winrollback Adlı Proqramı Pcden Kaldırınca Bu 3 Sorun Düzeliyor...
Benim Demek İstediqim Bu 3 Sorunu Nasıl Halledebilirim Proqram'ın Hatası + Java BEnde MAnual Setup'u VAr YAklasık 17 Sn. De Yüklüor Bu Uzun Bİ VAkit Deqil Ama Wİnrollback Olunca Yaklasık 60 80 Dakika Sürüyor Anlatmak İstediqim Bu....

Proqram'ın ÇAlışma MAntıqı Söyle;

Pc Acılırken YEni Bir Disk Olusturuyor C D Sanal Olarka Vede Onla Acılıyor Pc İstediqin Zaman Kaldırabiliosn Korumayı Bİlgim Cok FAsla Deqil Ama Bu Proqramı DÜzeltmem LAsım ÖZellikle USb Ve Gta SOrunu Msn Confused

Arkadaslar Sanırım Benim Sorunuma Cözm Yok Cünkü Su An'a Kadar Hanqi Siteye Girdiysem Her Yerde Bu Sorunlar yazıyor Ama Çözüm Yok tesekkur Ederim Yinede...
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #2105
ener - avatarı
Ziyaretçi
merhaba!
bilgisayarıma truva atı adında bir virüs bulaştı avast var ama bir türlü bulamıyor.
silinemiyor.yardımcı olurmusunuz?

merhaba!
bilgisayarıma truva atı adında bir virüs bulaştı fakat kullandığım virüs programı avast olmasına rağmen bulup silemiyor.
yardımcı olurmusunuz lütfen

merhaba!
bilgisayarıma truva atı adında bir virüs bulaştı avast var ama bir türlü bulamıyor.

merhaba!
bilgisayarıma truva atı adında bir virüs bulaştı fakat kullandığım virüs programı avast olmasına rağmen bulup silemiyor.
yardımcı olurmusunuz lütfen LÜTFEN LÜTFEN......
Son düzenleyen ahmetgns; 3 Ocak 2008 15:30 Sebep: Bu forumda peşpeşe cevap göndermiyoruz... demiştim. Lütfen dikkat edin.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Ocak 2008       Mesaj #2106
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
ener hanım, lütfen peşpeşe cevap yazmayın. Yardımcı olabilecek biri varsa zaten olur.

Forumu arattırmayı denediniz mi?

Truva atı adında bir virüs derken herhalde truva atı (trojan) bulaştı demek istiyorsunuz. Hiçbir virüsün "truva atı" adında olacağını zannetmem.

Avast bulamıyor diyorsanız başka güvenlik yazılımları yükleyin ve onlarla deneyin.

Hem bulaştığını nerden biliyorsunuz. Bilgisayarda gözlemlediğiniz değişiklikleri yazarsanız bizim sorunu tahmin etmemiz kolay olur (gerçi ben pek anlamıyorum ama anlayan birçok üye var burada) lütfen sabırlı olun.
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
3 Ocak 2008       Mesaj #2107
ener - avatarı
Ziyaretçi
ahmet bey!
daha net anlatayım bilgisayarımı dün sabah açtım,
avast uyarı verdı bir tane truva atı bulundu diye,sil'i seçtim dosya bulunamıyor erişim engellendi dedi.karantinaya da almadı,baştan tarama yaptırdım çünkü öyle istedi fakat yine bulamadı.ilk önce tehlikeli dosya wındowsta diyo fakat sonra bulamıyo beni şimdi ara sıra uyarıyo mecburen bende yoksay'ı seçiyorum.şimdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
3 Ocak 2008       Mesaj #2108
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba!

merhaba!
yardımcı olurmusunuz lütfen

merhaba!

merhaba!
yardımcı olurmusunuz lütfen LÜTFEN LÜTFEN......

Kaspersky Anti-Virus programı kullan benim tercihim.
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.
mahsumkurt - avatarı
mahsumkurt
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #2109
mahsumkurt - avatarı
Ziyaretçi
YANLIZ BEN BİR YERDE HATA YAPTIM WİNDOWS XP TEKRAR KURDUM AMA İKİSİDE AÇILMIYOR FORMAT CD TAKIYORUM KUR BÖLÜMÜ GELİYOR AMA BENDEN DİSKET İSTİYOR PC YANINDA GELEN DİCKET TAKIYORUM KABUL ETMİYOR VE HİÇ İLERLEYEMİYORUM KUR BÖLÜMÜ SÜREKLİ DİSKET İSTİYO ACELE YARDIM EDERSENİZ COK SEVİNİRİM SAYGILARMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2008       Mesaj #2110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

ahmet bey!
daha net anlatayım bilgisayarımı dün sabah açtım,
avast uyarı verdı bir tane truva atı bulundu diye,sil'i seçtim dosya bulunamıyor erişim engellendi dedi.karantinaya da almadı,baştan tarama yaptırdım çünkü öyle istedi fakat yine bulamadı.ilk önce tehlikeli dosya wındowsta diyo fakat sonra bulamıyo beni şimdi ara sıra uyarıyo mecburen bende yoksay'ı seçiyorum.şimdi ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun.

gerçi bilgisayara virüs bulaştıktan sora temizlemesi biraz zordur format at veya sistemi geri yukle veya Nod32 antivirüs istediğini seç hepsi işini görür