PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 09-01-2008   #2121 (mesaj-linki)
Aynacan - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

hakan_66 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pcyi açtıktan kısa bir ssüre sonra explorer.exe hatası veriyor hemen ardından da drwtsn32.exe hatası veriyor bunu düzelteminin bir yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. format hariç tabi)

Aşağıdaki link'ten devre dışı bırakıp düzeltebilirsin.

How to disable Dr. Watson for Windows
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 12-01-2008   #2122 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

hakan_66 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pcyi açtıktan kısa bir ssüre sonra explorer.exe hatası veriyor hemen ardından da drwtsn32.exe hatası veriyor bunu düzelteminin bir yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim. format hariç tabi)

Veri Yürütme Engellemesini (DEP) kapatabilirsin veya hata verdirip explorer.exe yi kapattığını düşündüğün programı seçip gösterirsen bir daha sorun yapmayacaktır.

Veri Yürütme Engellemesini kapatmak için Boot Sektöründeki yazıyı Always Off olarak değiştirmek.

Örneğin; multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=AlwaysOff

Burayı bulmak için de, Bilgisayarım üstünde sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Üst sekmelerden gelişmişi seçin. Başlangıç ve kurtarma başlığı altındaki ayarları tıklayın. Düzenle butonuna bastığınızd Not defteriyle karşınıza üstte yazan şekliyle yazı gelecek ve sonuna "AlwaysOff" yazın ve kaydet dedikten sonra not defterini kapatın. Daha sonra pencerelerde tamam butonlarını tıklayın ve değişikliğin etkin olması içinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer daha önce dediğim gibi kuşkulandığınız program hata verdiriyorsa bunu da seçebilirsiniz ve daha sonra sorun yaptırması engellenecektir. Bunu da yapmak için, Bilgisayarım üstünde sağ tıklayın ve özellikler diyin. Üstten gelişmişi tıklayın. Bu defa performans başlığı altındaki ayarları tıklayın ve açılan pencereden veri yürütme engellemesi sekmesini seçin. Buradan da ikinci bölümde bulunan "Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'i aç" ı tıklayın ve ekleden programı gösterin. Uygula tamam dedikten sonra sisteminizi yeniden başlatın.
Eski 12-01-2008   #2123 (mesaj-linki)
windows açılmıyor

bilgisayarım normal şekilde çalışıyorsu
bugün açmak için powere bastım ama monitör vga moda geçemedi
bios yazıları bittikten sonra windows başlıyor yerine ekran kapandı no signal dedi
bende bios ayarlarını default yaptım
bu sefer floopy disk eror 40 diye bi hata verdi(floopy driverım yok)
bende yine biostan başlatma listedinden floopyleri kaldırdım
bu sefer açtığımda windows başlıyor ekranı geldi ama parolo sormaya geçemedi yine ekran kapandı no signal dedi
güvenli mod içinde aynı sorunu veriyor
bir başka monitörlede
ekran kartını çıkarıp taktım ve kontrol ettim donanımdada anormal bişi göremedim
bana çözüm için yol gösterirseniniz sevinirim
ekran kartı: gf fx 5200 128 mb ve sürücüleri yüklüwindows
Eski 13-01-2008   #2124 (mesaj-linki)
neurosis - avatarı

mrb arkadaslar bende flash tan resim çıkarmak istiyorum nasıl yaparım.lütfen yardımcı olun.resim çıkarmak istediğim site bu--------->Lower Back Tattoos and Tattoo Designs - TattooJohnny.com
Eski 13-01-2008   #2125 (mesaj-linki)

selam ben D sürücüsünü biçimlendirmeye çalışınca "" chkdsk nın bu diskte çalıştırmaya zamanlandığı algılandı.(D) chkdsk/f yi çalıştırın "" ibaresi çıkıyo. ayrıca bu hafıza kartlarını taktığımız kart yuvalarının sürücüsü olan "F"de artık bilgisayarımıa girince görünmüyor.
anlayacağınız göçtüm... bi yardım eli uzatırsanız sevinirim
Eski 13-01-2008   #2126 (mesaj-linki)
uzay adamı - avatarı

merhaba ben xp kullanıyorum. bilgisayarım çok yavaş açılıyor kapanıyor. bu hadi neyse diyorum ama bir word dosyası açıyım desem baygınlık geliyor.herşey çok yavaş. bilgisayardaki fazla dosyaları kaldırdım. virüs taraması yaptım. ek olarak "advanced windowscare v2 personel "diye bir program ekledim çalıştırdım biraz faydası oldu ama şimdilerde yine aynı

bilgisayarımı hızlandırmak istiyorum. yapmam gerekenleri yada yüklemek gereken program önerisinde bulunursanız çok sevinirim.
Eski 14-01-2008   #2127 (mesaj-linki)
madenci
KGB employee monitor hakkında bilgisi olan varmı

slm arkadaşlar
aranızda yeniyim ve çok acil KGB employee monitor hakkında bilgi ye ihtiyacım var
destek verirmisiniz?
Eski 14-01-2008   #2128 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: windows açılmıyor

melaninel adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayarım normal şekilde çalışıyorsu
bugün açmak için powere bastım ama monitör vga moda geçemedi
bios yazıları bittikten sonra windows başlıyor yerine ekran kapandı no signal dedi
bende bios ayarlarını default yaptım
bu sefer floopy disk eror 40 diye bi hata verdi(floopy driverım yok)
bende yine biostan başlatma listedinden floopyleri kaldırdım
bu sefer açtığımda windows başlıyor ekranı geldi ama parolo sormaya geçemedi yine ekran kapandı no signal dedi
güvenli mod içinde aynı sorunu veriyor
bir başka monitörlede
ekran kartını çıkarıp taktım ve kontrol ettim donanımdada anormal bişi göremedim
bana çözüm için yol gösterirseniniz sevinirim
ekran kartı: gf fx 5200 128 mb ve sürücüleri yüklüwindows
Merhaba
Anladığım kadarıyla bios piliniz zayıflamış. Şunu sormak isterim ana kartınız onboard mı ve sistem saatinizde değişme oldumu?

Bir çok sebebi olabilir sistemi tekrar kurmanız gerekebilir. Benzer bir sorunla karşılaşmıştım ancak bu bilgisayarda internet cıksı vermiyordu tüm donanımlar sağlıklı gözükmesine rağmen. İşletim sistemini tekrar kurarak bu sorun aşıldı.
Eski 14-01-2008   #2129 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Bir arkadaşım Görev Yöneticisi ni açmaya çalıştığında (Ctrl+Alt+Delete veya Ctrl+Shift+Esc tuş birleşimlerinin herhangi biriyle) şöyle bir hata veriyormuş.

"Görev yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı."

Bu hata başka bir Windows hesabında da çıkarken, başka bir hesapta çıkmıyormuş ve Görev Yöneticisi başarılı bir şekilde açılıyormuş. Sorun ne olabilir? Nasıl düzeltilir?

Açılamadığı iki hesap yönetici hesabı, açıldığı hesap sınırlı bir hesap

Windows XP (SP2 olması lazım)
Eski 14-01-2008   #2130 (mesaj-linki)
efemcan
atı radeon 9200 pro famıly please???

arkadaşlar doom 3 oyununu kuruyorum fakat bana [[error durıng instalatıon]]
diyor bir sitede gezerken gordum ekran kartının cdsını takın ve içindeki ekran kartının setup dosyanın yukleyerek halledebilrsin demişler ama ne yaptım ettım bulamadım drıver benım elimde yok acılll yardım edın arkadaslar veya ne yapmam gerektıgını soyleyınnn
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53