| | #2381 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
SEVGİLİ BUZ KALP VE TOCBARER! TEŞEKKÜR EDERİM. BEN ASLA OYUN İÇİN KULLANMAYACAĞIM MASA ÜSTÜ PC. DE. BUNUN DIŞINDA ALACAĞIM GENİŞ EKRAN LCD VE 500 GB HARİCİ HDD İLE DAHA ÇOK FİLM İZLEMEK VE İNTERNETİN HIZLI OLDUĞU BİR PC ALMAK İSTİYORUM. MAĞAZALARDAN MARKA ALMAK İSTEMİYORUM. ESNAFLARDAN TOPLAMA OLACAK GALİBA. DEDİĞİM GİBİ FİYAT 1000 YTL OLACAK. ŞİMDİ HANGİ PARÇA VE ANAKART OLMALI? | |
|
| | #2382 (mesaj-linki) | |
| Windows Açıldığında Pc Donuyor
arkadaşlar bilgisayarda oturum açar açmaz pc donuyor.mause başlata getirdiğim zaman kum saati çıkıyor.ancak görev yöneticisinden explorer.exe kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor.bu 4. format atışım 2 günde ama hala düzelmedi.pc nin bütün parçalarını söküp çıkardım ama hala aynı sorun.yardım edermisiniz sorun ne
| |
|
| | #2383 (mesaj-linki) | |
mrb pc ye nasıl format atılır ve atılırken izlemem gerekn yollar ve karşılaşacağım önemli vurgular nelerdir?. ayrıca hiç format atmadım atmak için yetkim labilirmi teknik destek almam şartmı? işletim sistemi farkedermi yani vista kulanıyorum Xp ye farklı vistaya farklı format atılırmı mantık olarak standart format olur ama ben yinede belirtmek istedim.. yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #2384 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Açıldığında Pc DonuyorSenin soruna gelince arkadasım vista ve xp format atmak ayni sadece Xp cdsini bilgisayarına takıp bios tan açılış bölümünü cd sürücü olarak belirlemen veya F8 - F11 - F12 tuşlarına basarak açılış sürücüsünü seçebilirsin ![]() Geri kalan işlemi windowsun talimatlarıyla halledeceğine inanıyorum vista dada bu söylediklerim geçerli | |
|
| | #2385 (mesaj-linki) | |
tşkler inş. olur yarın başka cd ile format atmayı deniyeceğim
| |
|
| | #2386 (mesaj-linki) | |
AD-AWARE Yİ GÜNCELLEYEMİYORUM NEDENİ NEDİR ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
| |
|
| | #2387 (mesaj-linki) | |
| aw2hllww.sys dosyası???
Format atamıyorum pc ye Format atma işlemine başlarken. aw2hllww.sys dosyasını C:\$WIN-NT$.BT\aw2hllww.sys üzerine kopyalanırken bir hata oluştu dosya eksik sistem yöneticisine başvurun diye bir pencere cıkıyor bundan bir şey anlamadım ? Format atamıyorum. Güvenli modda denedim olmadı bilgisi olan varmı?? | |
|
| | #2388 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Kasa, monitör, hdd eklemedim onlar senin isteğinle şekillenir.. Bu pc seni bayağı götürür. Üzerinde oynamalar yaparsan daha tatlı bişey orataya çıkarırsın Anakartlar GIGABYTE P35DS3L BEARLAKE LGA775 DDR2 - 112USD İşlemciler INTEL C2DUO E4500 2.2GHz LGA775 2MB 800MHz - 137USD Hafıza(RAM) Ürünleri KINGSTON 2 GB 667MHZ DDR2 PC - 57USD Ekran Kartları ASUS EAH 2600PRO HTDI 512MB DDR2 PCI. EXP - 99USD alternatif.. Anakartlar MB ASUS P5LD2 VM SE 1945GL775 DDR2 6670 PCE VGA İşlemciler CPU PD INTEL 2.8GHz 800MHz 2X1MB DUAL CORE (D820) Hafıza(RAM) Ürünleri KINGSTON 2 GB 667MHZ DDR2 PC Ekran Kartları VGA 256 MB HIS ATI X1300 DDR2 ICEQ TURBO Yazmayı unutmuşum fiyatlar indirim görmemiş hali. İnternetten baktığım sen alırken %3-4 civarı düşer bunların fiyatı.. Örneğin 99$ lık ekran kartını 89 a alman mümkün.. | |
|
| | #2389 (mesaj-linki) | |
| Cvp: aw2hllww.sys dosyası???Çözüm olmadıysa biraz bilgi vermen lazım SP2 li bi cd ilemi yapıyosun kurulumu ? Unutmadan.. Enteresan.. Güvenli modda format nasıl atılıyo çok merak ettim.. Bi ara detaylı anlatırsın artık.. .))) | |
|
| | #2390 (mesaj-linki) | |
| Re: Cvp: aw2hllww.sys dosyası???Güvenli moddo acmayı denedim olmadı sp2 li bir cd ile yapıyorum. Başka nasıl bir bilgi istiyorsun ?? | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |