Alıntı
devil34 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar bilgisayarda oturum açar açmaz pc donuyor.mause başlata getirdiğim zaman kum saati çıkıyor.ancak görev yöneticisinden explorer.exe kaldırıp tekrar kurunca düzeliyor.bu 4. format atışım 2 günde ama hala düzelmedi.pc nin bütün parçalarını söküp çıkardım ama hala aynı sorun.yardım edermisiniz sorun ne
arkadasşım bu problem genelde Xp cd sinde bi sorun oldugunda cikar yani kurulum biter ama bilgisayar acildigin garip bir sekilde donukluklar yapar baslata tıklayamassın internet explorer acildigi an hata verir baska bi xp cdsi ile dene sorunun cözüleceğine inanıyorum
Alıntı
Pedro adlı kullanıcıdan alıntı mrb pc ye nasıl format atılır ve atılırken izlemem gerekn yollar ve karşılaşacağım önemli vurgular nelerdir?. ayrıca hiç format atmadım atmak için yetkim labilirmi teknik destek almam şartmı? işletim sistemi farkedermi yani vista kulanıyorum Xp ye farklı vistaya farklı format atılırmı mantık olarak standart format olur ama ben yinede belirtmek istedim.. yardımcı olursanız sevinirim...
Senin soruna gelince arkadasım vista ve xp format atmak ayni sadece Xp cdsini bilgisayarına takıp bios tan açılış bölümünü cd sürücü olarak belirlemen veya F8 - F11 - F12 tuşlarına basarak açılış sürücüsünü seçebilirsin

Geri kalan işlemi windowsun talimatlarıyla halledeceğine inanıyorum vista dada bu söylediklerim geçerli