HATA : 1

" ARA " bölümü yok
HATA : 2

Bir torrent Programı olan BitComet'te " Level ve Title " Bölümleri yok.
HATA : 3

TuneUp programının sol menüdeki seçenekleri çalışmıyor , orta da büyük ikonlarla gösterilen seçenekleride tıklayınca hiç bir şey olmuyor. Hatta TuneUp programını bir kenarından tutup sürükleyim bile diyemiyorsunuz.
Ashampoo WinOptimizer5 , Windows Doctor 1.6 , TuneUp 2008 , CCleaner ( Son SÜrüm ) ve bazende XP'nin orjinal temizleme aracını kullanıyorum bunlardan biri yada bunlarmı sebep oldu bu duruma.
Format atılmadan öncede aynen bu programları kullanıyordum ama hiç bir zaman bu durum olmamışdı.
yanlız format dan sonra bir kaç antivirüs denemişdim en son avast da kaldım ama öncesinde panda antivirüs 2008 , kaspersky 7.0 , Bitdefender antivirüs 2008 ve The Shield DeLuxe 2008 i denedim Bilgisayarımı zorlayınca silmek zorunda kaldım bu saydıklarımı şu andada Avast 4.8 Pro kurulu. Bu antivirüs denemeleri sırasındada bu hatalara yol açabilecek bir durum söz konusu olmuş olabilir. özelliklede kaspersky ve yan ürünü olan The Shield Deluxe 'ün kaldırılma esnasında bir şeylere zarar veridiğini duymuşdum.
Durum Bundan ibaret
Şimdiden Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Neticede "Benim ekran kartım oyunu kaldırmadı heralde, yada Ram değerim düşük sanırım" diye önemsemedim o oyun öylece beklemede şu an. İkinci oyun ise Call of Duty 4 Modern Warfare isimli oyun. Bu oyunu dün akşam yükledim bilgisayarıma. Kurulum bittikten sonra oyunu açmaya çalıştığımda bir hata verdi. Hatayı haliyle ingilizce olarak verdi oyun, ancak ben ingilizceden pek anlamam. Anlayabildiğim kadarıyla Ekran kartımın driver'ı hakkında falan birşeyler yazdığını çözdüm.