| | #2481 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2482 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Küçük bir tahmin ama olmayacak bişey değil. Explorer 7 yi kaldırdığınızda eklentileri kaldırmadan yaptıysanız bunlar etkilemiş olabilir. Masaüstündeki internet explorer simgesi üzerinde sağ tıklayın ve özellikleri açtıktan sonra üstten Programlar sekmesine gelin ve buradan eklentilere tıklayın. Silebildiğiniz eklentileri silin ve sonrasında sistemi yeniden başlatın. Program ekle / kaldır da bu eklentilerden görebildiğiniz olduğunda buradan kaldırmayı deneyin. Oturum açıldığında bu eklentileri tekrar yükleyin. | |
|
| | #2483 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #2484 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2485 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) DVDMaestro kullanan var mı? kaç saattir bu programı arıyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz please | |
|
| | #2486 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #2487 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar, bilgisayarımın denetim masasında güvenlik yada güvenlik merkezi gibi bi seçenek yok. iş yerimde denetim masasına baktığım zaman güvenlik merkezini görebiliyorum ama kendi bilgisayarımdakinde yok. güvenlik duvarına bakamıyorum bu yüzden. nasıl ulaşabilirim güvenlik merkezine??
| |
|
| | #2488 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Ağ komşularından ilgili yer açılabilir. Masaüstü simgesi veya denetim masasında bulunmaktadır. Ağ komşularımı açtığınızda sol bölümde Windows Güvenlik Duvarı nı açmanız için link yer alır. Eğer hala açılmıyorsa Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler > Windows Güvenlik Duvarı ve Internet Bağlantı Paylaşımı hizmetinin otomatik olup olmadığına bakın. Otomatik değilse bu duruma çevirin ve sistemi yeniden başlatın. Ayrıca çevirmeli bağlantı (USB Modem aracılığıyla bağlantı) kullanıyorsanız. Yine ağ komşularımdan, ağ bağlantılarını görüntüle linkinden gelerek ilgili USB Modem in bağlantısına sağ tıklayarak özellikleri seçin ve açılan pencerede güvenlik sekmesine geldiğinizde Güvenlik Duvarını aç gibi bir buton yer alır. Buna basarak güvenlik duvarı penceresini açabilirsiniz Güvenlik Merkezinde de sorun var ise yine denetim masası > Yönetimsel araçlar > hizmetler ve burada yer alan güvenlik merkezi hizmetinin otomatik olup olmadığını kontrol edin. Değilse otomatiğe çevirin | |
|
| | #2489 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) selamlar kullandigim labtob normal olarak calisken cok yavasliyor bazen birkac dakika sonra kendiliginden normale donuyor bazen kapatip acmam gerekiyor ve 30-60 dakika arasinda zannedersem fan calismaya basliyor asiri isinma var 3 ay kadar once fabrika ayarlarina donmustum tekrar donsem gecermi labtoblarda format atmak yerine fabrika ayarlarina donmek yeterli diye duydum acaba yeterlimi? | |
|
| | #2490 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) gibi şeylerin üstüne koymamaya dikkat et...Son olarakta kompesörle...
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| denetim masası güvenlik merkezi açılmıyor, denetim masasında güvenlik duvarı yok, denetim masasında güvenlik merkezi yok, güvenlik merkezi açılmıyor, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 16 Dakika Önce 22:09 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 4 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |