Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 251

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.432 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2501
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Sistem özellikleriniz nedir ? Hangi işletim sistemini kullanıyosunuz ve SP (Servis Pack 1 - 2 - 3 ? )güncelleme durumunuz nedir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #2502
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firstlady adlı kullanıcıdan alıntı

internet explorer eski sürümünü kullanıyordum 7 yüklemek istedim yükledim alışamadım 7yi kaldırdım kaldırdıktan sonra bu sorunlar ortaya çıktı.

boşuna fazla uğraşmayın ie7 kurulurken windows orjinalliğini reg32.dll ile kontrol ediyor eğer orjinalse bi sorun olmaz değilse sorunlar olabilir normaldir... Bunu engellemek için internette bi reg dosyası olacak araştırın windows unuzu orjinal kaydettiriyor ondan sora ie7 kurun
Sponsorlu Bağlantılar
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
17 Mayıs 2008       Mesaj #2503
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

Laptop kapalıken dediğimi yap içindeki pislikler çıkar kanalları açılır ...

masada kullandim ama sonuc ayni isinmada, yavaslamada devam ediyor .
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
17 Mayıs 2008       Mesaj #2504
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
weteagle adlı kullanıcıdan alıntı

slm aleyküm arkadaşlar..
harici harddiskin dosya alma boyutunu nasıl yükselte biliriz ? yani biliğisayardan 4 gb büyüklüğündeki bi dosyayı atamıyorum yeterli boş alan yok diyor bunun varmı bi çözümü ?...

Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

Diskinin dosya biçimini değiştir FAT32 kullanıyorsun bu da 4gb dab büyük dosya kabul etmez demek ha parça parça olur onda sorun olmazda mesela bi iso dosyasını atayım dersin dosyaya kabul etmez bunun için NTFS dosya biçimini kullanmalısın tabi diskini boşaltıp biçimlendirerek

Dosya sistemi FAT32'den NTFS'ye dönüştürülebilir, hem de hiçbir veri kaybetmeden.
Kod:
convert C:/FS:NTFS
(C: dosya sistemi değiştirilecek sürücünün harfi oluyor). Bunu yazdıktan sonra bilgisayarın bir dahaki açılışında dosya sistemi dönüştürme işlemi başlıyor.... ve bitiyor. Ancak geri FAT32'ye dönüştüremezsin, biçimlendirme gerekir, ama NTFS'den sonra FAT32'yi aramazsın bile Msn Grin
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
18 Mayıs 2008       Mesaj #2505
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

masada kullandim ama sonuc ayni isinmada, yavaslamada devam ediyor .

herhalde aqua real programindan kaynaklanyormus programi kaldirdim ekran pembeye ve beyaza donustu sistem geri yukleme yaptim daha sonra error vermeye basladi

internal error
an internal error occurred in the initialization stage.the application could not be loadedplease contact application vendor error no 302 tamam yazisi surekli cikiyor
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
barutkokusu - avatarı
barutkokusu
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #2506
barutkokusu - avatarı
Ziyaretçi
notebook ta usb girişli farelerde sürekli sorun yaşıyorum bazen calışıyor bazen çalışmıyorlar hem kablolu var hem bulututlu var çalışırken birkaç saniye çalışıyor ondansonra calışmıyor
karacurt88 - avatarı
karacurt88
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #2507
karacurt88 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar.bende 120 gblik harddisk var.pc ye takıp çift tıkladığımda birlikte aç penceresi çıkıyor.sağ tıklayıp aç dediğimde açılıyor.bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2008       Mesaj #2508
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
karacurt88 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar.bende 120 gblik harddisk var.pc ye takıp çift tıkladığımda birlikte aç penceresi çıkıyor.sağ tıklayıp aç dediğimde açılıyor.bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Sana vereceğim link'deki dosyayı indir..

Öncelikle Güvenli Kip'de Başlat Bilgisayarını Sonra Bu Dosya İçindekileri Teker Teker Çalıştırıp tıklayıp Enter, Enter Yapacaksınız...

Sorunun çözülecektir.. Bir problem çıkarsa tekrar buraya yaz...

uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #2509
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda' bilgisayarım 'ı tıklayıp c yi veya d yi açmak isteyince " Bu dosyayı açmak için aşağıdaki programlardan birini seçin" diyor. Ne olduğunu anlamadım ne yapmam lazım lütfen yardım
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008       Mesaj #2510
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda' bilgisayarım 'ı tıklayıp c yi veya d yi açmak isteyince " Bu dosyayı açmak için aşağıdaki programlardan birini seçin" diyor. Ne olduğunu anlamadım ne yapmam lazım lütfen yardım

Virüs bulaşmasından dolayı böyle bi seçenek önünüze çıkıyor. Virüsü temizlemek için bilgisayarı güvenli kipte açın ve güvenlik programıyla tarattırın. Virüs veya virüsleri temizleyin. Sonra normal oturumda açarak alttaki şekilde devam edin.

Hemen alt yazıda Brooklyn in vermiş olduğu linkteki adımları izlerseniz yapabilirsiniz.

Not: Bilgisayarı güvenli kipte başlatmak için; sistemi yeniden başlatın ve sürekli F8 e basın. Böylece önünüze işletim sistemi listesi gelecek. Buradan güvenli kipte başlatın seçeneğine gelip enter a basın. Biraz bekledikten sonra (administrator değil) kendi kullanıcı hesabı oturumunuzu açın. Bundan sonra bi uyarıyla soru gelecek ve buna da evet diyerek güvenli kipi açın. Böylece taratma işlemine başlayabilirsiniz. Temizlik yapıldıktan ve sildikten sonra oturumu yeniden başlatarak (F8 e basmadan) kendisinin açılmasını beklemelisiniz ve Brooklyn in vermiş olduğu linki takip ederek devam etmelisiniz.