Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 250

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.417 Cevap: 2.932
weteagle - avatarı
weteagle
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2491
weteagle - avatarı
Ziyaretçi
slm aleyküm arkadaşlar..
harici harddiskin dosya alma boyutunu nasıl yükselte biliriz ? yani biliğisayardan 4 gb büyüklüğündeki bi dosyayı atamıyorum yeterli boş alan yok diyor bunun varmı bi çözümü ?...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2492
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
weteagle adlı kullanıcıdan alıntı

slm aleyküm arkadaşlar..
harici harddiskin dosya alma boyutunu nasıl yükselte biliriz ? yani biliğisayardan 4 gb büyüklüğündeki bi dosyayı atamıyorum yeterli boş alan yok diyor bunun varmı bi çözümü ?...

Diskinin dosya biçimini değiştir FAT32 kullanıyorsun bu da 4gb dab büyük dosya kabul etmez demek ha parça parça olur onda sorun olmazda mesela bi iso dosyasını atayım dersin dosyaya kabul etmez bunun için NTFS dosya biçimini kullanmalısın tabi diskini boşaltıp biçimlendirerek
Sponsorlu Bağlantılar
weteagle - avatarı
weteagle
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2493
weteagle - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

Diskinin dosya biçimini değiştir FAT32 kullanıyorsun bu da 4gb dab büyük dosya kabul etmez demek ha parça parça olur onda sorun olmazda mesela bi iso dosyasını atayım dersin dosyaya kabul etmez bunun için NTFS dosya biçimini kullanmalısın tabi diskini boşaltıp biçimlendirerek

cok teşekür ederim kardeş sabaha kadar ugraşırdım yoksa ben saol..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2494
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

dizimde calisiyor hava girisi acik oluyor ve sormasi ayip olmasin ama kompesor nasil yapiliyor?

Evde elektrikli süpürge vardır...Onun bir yerinden havayı çeker bir yerinden üfler biliyosundur...Sadece sapını üfleyen tarafına geçir diz üstünü ters çevir havayı üstüne üflesin...Tabi dışarda yap bunu evin orta yerinde deneme...
fasm - avatarı
fasm
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2495
fasm - avatarı
Ziyaretçi
Fare imleci ile dosyaları sürükleyerek taşıyamıyorum. Masa üstündeki veya bilgisayarımdaki herhangi bir dosyayı bir yerden diğer bir yere taşıyamıyorum. Simgeleri masa üstüne kilitle seçeneği açık olduğu halde.
Bununla ilgili olarak aygıt yöneticisinden fareyi kaldırıp bilgisayarı kapatıp tekrar açtım fakat sorunum çözülmedi.
İlgi ve alakanız için teşekkürler.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
16 Mayıs 2008       Mesaj #2496
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

Evde elektrikli süpürge vardır...Onun bir yerinden havayı çeker bir yerinden üfler biliyosundur...Sadece sapını üfleyen tarafına geçir diz üstünü ters çevir havayı üstüne üflesin...Tabi dışarda yap bunu evin orta yerinde deneme...

benim elektrikli supurgede ufleyen taraf cihazin arkasindan cikiyor ve sicak , masada calistiracagim olmazsa fabrika ayarlarini yapsam yavaslamasi duzelirmi?
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2497
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

benim elektrikli supurgede ufleyen taraf cihazin arkasindan cikiyor ve sicak , masada calistiracagim olmazsa fabrika ayarlarini yapsam yavaslamasi duzelirmi?

Laptop kapalıken dediğimi yap içindeki pislikler çıkar kanalları açılır ...
firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2498
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firstlady adlı kullanıcıdan alıntı

internet explorer sayfası açıyorum daha sonra adres çubuğundan farklı bir adres açmayı deneyince bir sayfa daha açılıyor ve ikiside kilitleniyor.tek sayfa üzerinde çalışmam gerekiyor nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim

benim aynı sorunum hala devam ediyor ie7 yüklemek istiyorum tekrar yükleyemiyorum çünkü linke tıklayınca bilgisayar hemen kilitleniyor yardımcı olurmusunuz lütfen.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2499
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firstlady adlı kullanıcıdan alıntı

benim aynı sorunum hala devam ediyor ie7 yüklemek istiyorum tekrar yükleyemiyorum çünkü linke tıklayınca bilgisayar hemen kilitleniyor yardımcı olurmusunuz lütfen.

Burada gözden kaçırdığımız bir husus var. İE 7 yi tekrar yükledikten sonra İE güncelleştirmelerini yüklediniz mi?

Daha önce söylediklerime rağmen hala bu hata sürdüğüne göre İE 7 nin kullandığı ana dosyalarda bir bozulma var ve kaldırıp tekrar yüklendiğinde de sorun giderilemiyor. İE motorunda bi bozulma olsaydı 6. sürümde de dengesiz çalışma devam ederdi. Üzgünüm ancak ya 6 yla birlikte kullanmanız gerekiyor ya da format attıktan hemen sonra güncelleştirmeleri yaparak İE 7 yi kurmalısınız.
firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #2500
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Burada gözden kaçırdığımız bir husus var. İE 7 yi tekrar yükledikten sonra İE güncelleştirmelerini yüklediniz mi?

Daha önce söylediklerime rağmen hala bu hata sürdüğüne göre İE 7 nin kullandığı ana dosyalarda bir bozulma var ve kaldırıp tekrar yüklendiğinde de sorun giderilemiyor. İE motorunda bi bozulma olsaydı 6. sürümde de dengesiz çalışma devam ederdi. Üzgünüm ancak ya 6 yla birlikte kullanmanız gerekiyor ya da format attıktan hemen sonra güncelleştirmeleri yaparak İE 7 yi kurmalısınız.

internet explorer eski sürümünü kullanıyordum 7 yüklemek istedim yükledim alışamadım 7yi kaldırdım kaldırdıktan sonra bu sorunlar ortaya çıktı.