| | #2881 (mesaj-linki) | |
| klif.sys
ben avast pro 4,8 kullanıyorum ve pcde bu dosya bulunuyor nedense gizli dosya ve klasörlerime giremiyorum neden sizce
| |
|
| | #2882 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) AVASTI HİİÇ TAVSİYE ETMEM, AD-AWARE + NOD32 KUR... | |
|
| | #2883 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) BU ARADA BENİM ETHERNET VİRÜSÜ SORUNU HALA DEW** EDİYO , Bİ İLGİLENSENİZ DE BULSAK ŞUNUN ÇARESİNİ ARTIK !!! | |
|
| | #2884 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Arkadaşlar bende Dell 6000 Inspiron laptop var.Şarj cihazı bozuldu,tamiride olmuyor.Şimdi yeni bir şarj cihazı alacağım ama 75$ olduğu için yan sanayi düşünüyorum.Bu konuda kesin bir bilgisi olan var ise yardımcı olabilirmisiniz.Orjinal ve yan sanayi arasındaki avantaj ve dezavantajlarım ne olur?
| |
|
| | #2885 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Orjinal şarj cihazı almanız ilk tercihiniz olabilir. Fakat fiyat olarak çok pahalı buluyorsanız orjinal şarj cihazının üzerindeki çıkış Voltaj'ı ve Amper'i yan sanayi şarj cihazı ile aynı olmasına dikkat edin. | |
|
| | #2886 (mesaj-linki) | |
Winamp - Shoutcast Radio yu kullanamayan var mi benim gibi , surekli no stations available diyor . Tamam anladim kullanilabilir istasyon yok ta .. Sadece bende mi yok, genel bi sorun mu acaba.. xs degilse ben bunu nasil duzelticem .. bilgisi olan var mi?
| |
|
| | #2887 (mesaj-linki) | |
arkadaslar,ben ramlari 2gb a cıkardım.usb den veya cd den bişey kopyaladıgım zaman yavaslıyo cok uzun surede kopyalama yapıyo,gendelde de mavi ekran verıyo.usb driverı tamam,bios ubdati tamam.sorun ne olabılır sızce.ramtest de yaptım ramlerde saglam.yardımcı olursanız sevınırım
| |
|
| | #2888 (mesaj-linki) | |
| klif.sys
sorun şu bilgisayarı formatlıyorum ama bu virüs bilgisayardan silinmiyor gizli dosya ve klasörler açılmıyor avast pro 4,8 kullanıyorum banamısın demiyor virüs windows güncelemerinden sonramı geliyor onu dahi çözemedim güncellemeler bitiyor virüs uyarısı geliyor ve kullandığım taşına bilir belleklerde bat.exe dosyası yada bittorent denilen doslar oluşuyor format atarken onları bile xp ile formatlıyorum ama virüs silinmiyor acil bilen varsa cevabını yazsın
| |
|
| | #2889 (mesaj-linki) | |
| Cvp: klif.sys Öncelikle Avast'ı kaldırıp yerine Kaspersky Anti-virüs veya Internet Security'den birisini kurun. Sonrasında Kaspersky Emergency CD'yi indirdikten sonra CD'ye yakarak bununla bilgisayarı boot edip harddiski taratabilirsiniz. Basit bir anlatımla, Windows'a format atılması gibi bir mantıkla çalışır. Bilgisayarınızın oturum açılma ekranı gelmeden önce devreye girerek tarama yapar. Tanıdığı bütün virüsleri sizi hiç uğraştırmadan silecektir. Bu işlemin Güvenli Mod'da yapılmasından daha etkin bir yöntemdir. Güvenli modda aygıtları kullanamazsınız ancak bazı dosyalar yine de çalışır. Bahsettiğim güvenlik taraması bilgisayarın herhangi bir açılışı olmadan yani bilgisayarı yeniden başlattıktan kısa bir süre sonra kendisini boot ederek taramaya başlaması gibi. | |
|
| | #2890 (mesaj-linki) | |
meraba ben pc.mi dış bank vasıtasıyla almıştım bir iki kez birtakım arızalar oldu hard disk deyiştirdim falan.fakat bende cd.leri yokdu.ben windows yüklemesini bilgisayar işiyle uğraşan kişilere yaptırmışdım.şimdi yasal deyilsiniz diye uyaru veriyo ne yapabilirim selamlar
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |