Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 287

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.496 Cevap: 2.932
izmirli79 - avatarı
izmirli79
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #2861
izmirli79 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar merhaba ben turkcell mobil internete bağlanmaya çalışıyorum usb modemi aldım laptopa taktım usb modemi gördü ama bazı sorunlar oldu nete bağlanamadım neyse ben biraz kurcaladım sanırım yeni donanım yükleme sihirbazını bozdum şimdi usb modemi takıyorum görüyor yeni donanımı yüklemeye başlıyor ancak yükleyemeden yüklenemedi diyor ve çıkmak zorunda bırakıyor arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #2862
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
Değerli Arkadaşlar Benim Bilgisayarımdaki Görev Çubuğu Arada Bir Donuyor.Tıkladığım Halde İşlev Görmüyor.Ama Kısa Bir Süre Sonra Tekrar Çalışıyor.Acaba Görev Çubuğunun Arada Bir Donmasının Sebebi Ne Olabilir?Kullandığım İşletim Sistemi XP Sp2.Çözümünü Söylerseniz Sevinirim.Kolay Gelsin.Saygılarımla.....

Sponsorlu Bağlantılar
gizemlii - avatarı
gizemlii
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #2863
gizemlii - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar windows movie maker programıyla resim videosu yapmaya çalışıyorum fakat 22. resime gelince sayfa kendiliğinden kapanıyor.yardım edebilirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkürler..
aykut7676 - avatarı
aykut7676
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #2864
aykut7676 - avatarı
Ziyaretçi
pc yeni fotmat atıldı sesini yükleyeyi unutmusuz sımdı nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum yardımcı olursanasa çok sevinirimMsn Sad
frofor - avatarı
frofor
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #2865
frofor - avatarı
Ziyaretçi
öncelıkle bu hızmetten dolayı teşekur ederım yenı uyeyım ben aylardım uraştığım bir sorunuma çözüm arıyorumm..... pcmdi artık eskiden oyanıdığım gibi oyun oyanayamıyorum .daha dogrusu artık hıc bir oyun oyamayamıyorm . GRAFİKLERİ YÜKSEK BİR ŞEY AÇTIMDA(GOOGLE EART - PHOTOSOP -YADA COK BASIT 3D BİR OYUN ACTIMDA ) EKRAN BÖLE KARE KARE OLUP KAYIYIOR PC DONYR RESET ATIYORM ) Msn Sad ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM EDİNN... BIR OYUNU SORUNSUZ YUKLUYOR OYUNA BASLAYINCA 2 SANIYE SORNA ANLATTIM DONMA OLAY OLUYOR . ACABA İSLEMCININ JELİNİDE DEĞİŞTİRDİM GENE OLMADI PARCALARI SÖKTM TAKTIM GENE OLMADI KAFAYI YICEM ....ÇALISIORUM GELIP 1 SAT Bİ OYUN OYNIM DIYORUM ZEHIR OLUYOR ALICAM YAMsn Sad SIMDIDEN SAĞOL DOSTLARIM
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #2866
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı

Değerli Arkadaşlar Benim Bilgisayarımdaki Görev Çubuğu Arada Bir Donuyor.Tıkladığım Halde İşlev Görmüyor.Ama Kısa Bir Süre Sonra Tekrar Çalışıyor.Acaba Görev Çubuğunun Arada Bir Donmasının Sebebi Ne Olabilir?Kullandığım İşletim Sistemi XP Sp2.Çözümünü Söylerseniz Sevinirim.Kolay Gelsin.Saygılarımla.....

1 - Explorer.exe herhangi bir zararlı yüzünden bozulmuş olabilir. Eğer bu olmuşsa sizinle aynı sistem sürümünü kullanan bir kullanıcının explorer.exe sini alabilirsiniz. Aldığınız Explorer.exe yi bilgisayara normal durumda kopyala yapıştır durumunda yapamazsınız. Görev yöneticisini açıp işlemler sekmesinden explorer.exe yi sonlandırın ve almış olduğunuz dosyayı buraya yapıştırın (İşi daha da kolaylaştırmak için WinRAR içinden aldığınız dosyayı açın ve C:\Windows\ içine taşıyın).

Not: Explorer.exe yi sonlandırdığınız için açık Windows Gezgini sayfası bulamayacaksınız.

2 - Donmaların olduğu sırada kullandığınız veya o anda çalışan program yüzünden donmalar oluyordur.

3 - Görev yöneticisini açıp işlemler sekmesinden programları kontrol edin (bellek başlığı altında explorer.exe yi ve o anda belleği fazla kullanan programa dikkat edin).

4 - Herhangi bir programda yüksek değer görünüyorsa bilgisayardan tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

Alıntı
aykut7676 adlı kullanıcıdan alıntı

pc yeni fotmat atıldı sesini yükleyeyi unutmusuz sımdı nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum yardımcı olursanasa çok sevinirimMsn Sad

Sisteminizde kullanılan ses kartının marka ve modelini söylerseniz gerekli olan driver linkini verebilirim.

Alıntı
frofor adlı kullanıcıdan alıntı

öncelıkle bu hızmetten dolayı teşekur ederım yenı uyeyım ben aylardım uraştığım bir sorunuma çözüm arıyorumm..... pcmdi artık eskiden oyanıdığım gibi oyun oyanayamıyorum .daha dogrusu artık hıc bir oyun oyamayamıyorm . GRAFİKLERİ YÜKSEK BİR ŞEY AÇTIMDA(GOOGLE EART - PHOTOSOP -YADA COK BASIT 3D BİR OYUN ACTIMDA ) EKRAN BÖLE KARE KARE OLUP KAYIYIOR PC DONYR RESET ATIYORM ) Msn Sad ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM EDİNN... BIR OYUNU SORUNSUZ YUKLUYOR OYUNA BASLAYINCA 2 SANIYE SORNA ANLATTIM DONMA OLAY OLUYOR . ACABA İSLEMCININ JELİNİDE DEĞİŞTİRDİM GENE OLMADI PARCALARI SÖKTM TAKTIM GENE OLMADI KAFAYI YICEM ....ÇALISIORUM GELIP 1 SAT Bİ OYUN OYNIM DIYORUM ZEHIR OLUYOR ALICAM YAMsn Sad SIMDIDEN SAĞOL DOSTLARIM

Ekran kayması formattan hemen sonraki gibi oluyorsa driver yüklenmediği içindir. Driver yüklü ama yine kaymalar oluyor ise ekran kartınızda sorun oluşmuş.

Ekran kartı driver'ının yüklü olup olmadığını anlamak için Bilgisayarım > sağ tık > Özellikler ve açılan pencerede Donanım sekmesi altında Aygıt Yöneticisini açın. Buradaki listeden Görüntü Bağdaştırıcıları altında Ekran kartı yer alır. İki kez tıkladığınızda bilgilerini görebilirsiniz.
asii genç - avatarı
asii genç
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2867
asii genç - avatarı
Ziyaretçi
Önce slm;

Benim Sıkıntım Bilgisayarımın açılışında yani tamamen masaüstün de iken ekran iki de bir kaybolub yeniden geliyor masaüstün deki bilgisayarım belgelerim filan yaklaşık 30 saniye arayla gidib geliyor Bunu Nasıl Halledebilirim

İşletim Sistemimç: P4 2,80

ekranlg3
ekranlg307782a7584
burak_ - avatarı
burak_
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2868
burak_ - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle merhaba,

Yeni aldığım casper nirvana serisi laptop windows ilk açıldığında bazen donuyor hiç birşey tıklanmıyor başlat çubuğunun oraya geldiğimde fare oku kum saati oluyor.. ctrl alt delete yapıp oturumu kapatıp yeniden açtığımda sorun düzeliyor.. Bu arada aldığım laptop 2.el almadan önce format atmışlar bilgisayarcıda.. sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim?.. teşekkürler...
dejavu80deniz - avatarı
dejavu80deniz
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2869
dejavu80deniz - avatarı
Ziyaretçi
selam benim bilgisayarda gamegardene girmiyo engelli oldugu gözüküyor bunu nasıl asabilirim...
Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
23 Ağustos 2008       Mesaj #2870
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
asii genç adlı kullanıcıdan alıntı

Önce slm;

Benim Sıkıntım Bilgisayarımın açılışında yani tamamen masaüstün de iken ekran iki de bir kaybolub yeniden geliyor masaüstün deki bilgisayarım belgelerim filan yaklaşık 30 saniye arayla gidib geliyor Bunu Nasıl Halledebilirim

İşletim Sistemimç: P4 2,80

ekranlg3
ekranlg307782a7584

Anlatımınıza göre cevaplamak gerekiyorsa Donanım problemi olmadığı ve bilgisayarınızı bu sorunla karşılaştığınız tarihten bir gün önceye (Sistem geri yükleme) alarak sistemi kurtarma imkanınız olabilir.Ayrıca virüs programınız varsa virüs taraması yapmanız sonuç verebilir.
Sistemi geri yüklemeyi bilmiyorsanız aşağıdaki Linki tıklatarak öğrenebilirsiniz:

Bilgisayarınızda zamanı geri alabilirsiniz / Sistem geri yükleme
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.