Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 288

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.415 Cevap: 2.932
cello876 - avatarı
cello876
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2871
cello876 - avatarı
Ziyaretçi
bendeki sorun ise şu :

Sponsorlu Bağlantılar

geçenlerde movie maker da video çekeyim dedim video çek dediğimde sınıf kaydedilmemiş hatası veriyor birde mesela bi video ekledim ona farklı bir müzik eklemek istediğimde müziği sürüklüyorum ses kısmına sonra video ile çalıştırdığımda müzik çok kötü çıkıyor hışırtılı filan

sonra

video edit magic i indirdim onda müziği sürüklüyorum yine aynı sorun müzik çok kötü çıkıyor eskiden çıkmıyordu . normal çalışıyordu

lütfen yardım edin .....
burak_ - avatarı
burak_
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2872
burak_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
burak_ adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni aldığım casper nirvana serisi laptop windows ilk açıldığında bazen donuyor hiç birşey tıklanmıyor başlat çubuğunun oraya geldiğimde fare oku kum saati oluyor.. ctrl alt delete yapıp oturumu kapatıp yeniden açtığımda sorun düzeliyor.. Bu arada aldığım laptop 2.el almadan önce format atmışlar bilgisayarcıda.. sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim?.. teşekkürler...

bilen yokmu?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2873
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Öncelikle merhaba,

Yeni aldığım casper nirvana serisi laptop windows ilk açıldığında bazen donuyor hiç birşey tıklanmıyor başlat çubuğunun oraya geldiğimde fare oku kum saati oluyor.. ctrl alt delete yapıp oturumu kapatıp yeniden açtığımda sorun düzeliyor.. Bu arada aldığım laptop 2.el almadan önce format atmışlar bilgisayarcıda.. sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim?.. teşekkürler...

Bilgisayar açılması için CTRL+ALT+Delete tuş birleşimine basıldığında açılması için ayar yapılmış olabilir, genelde bunu internet kafelerde yaparlar.

Şu adımları deneyebilirsiniz; Başlat > çalıştır >
netplwiz yazıp enter layın. Açılan pencerede üst sekmeden Gelişmişi tıklayın ve alt bölümde yer alan ve resimde verdiğim bölümdeki onay kutusunu boşaltıp tamam diyin.

ctrlaltdeljw8th

veya bunu gidermek için bazı programlar var ancak ben TuneUp Utilities programını öneririm.

Programı kurduktan sonra açılış bölümünde sol taraftan Customize Windows'u tıklayın, sağ taraftan da üstte yer alan TuneUp System Control'e gelin. Açılan pencerede sol taraftan User Logon, önünüze gelen ekranda da Customize'ye tıklayın. Yine açılan pencerede üst bölümde oturumun açılabilmesi için CTRL+ALT+Del tuş kombinasyonunu kullanarak açılması durumunu iptal edip etkinleştirme bölümü yer alır. Buradaki onay kutusu dolu ise boşaltıp bütün pencerelere OK diyin ve programı kapattıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer oradaki onay kutusu boş ise; siz bir kere tıklayarak dolu hale gelmesini sağlayıp pencerelere OK diyerek kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatın, oturum açıldıktan sonra (tamamen açıldıktan sonra) TuneUp Utilities'den belirtilen yeri yeniden açın ve bu defa oradaki onay kutusunu boşaltıp tekrar OK dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
cello876 - avatarı
cello876
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2874
cello876 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cello876 adlı kullanıcıdan alıntı

bendeki sorun ise şu :

geçenlerde movie maker da video çekeyim dedim video çek dediğimde sınıf kaydedilmemiş hatası veriyor birde mesela bi video ekledim ona farklı bir müzik eklemek istediğimde müziği sürüklüyorum ses kısmına sonra video ile çalıştırdığımda müzik çok kötü çıkıyor hışırtılı filan

sonra

video edit magic i indirdim onda müziği sürüklüyorum yine aynı sorun müzik çok kötü çıkıyor eskiden çıkmıyordu . normal çalışıyordu

lütfen yardım edin .....

bilen yok mu yaa???
burak_ - avatarı
burak_
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2875
burak_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayar açılması için CTRL+ALT+Delete tuş birleşimine basıldığında açılması için ayar yapılmış olabilir, genelde bunu internet kafelerde yaparlar.

Şu adımları deneyebilirsiniz; Başlat > çalıştır > netplwiz yazıp enter layın. Açılan pencerede üst sekmeden Gelişmişi tıklayın ve alt bölümde yer alan ve resimde verdiğim bölümdeki onay kutusunu boşaltıp tamam diyin.

ctrlaltdeljw8th

veya bunu gidermek için bazı programlar var ancak ben TuneUp Utilities programını öneririm.

Programı kurduktan sonra açılış bölümünde sol taraftan Customize Windows'u tıklayın, sağ taraftan da üstte yer alan TuneUp System Control'e gelin. Açılan pencerede sol taraftan User Logon, önünüze gelen ekranda da Customize'ye tıklayın. Yine açılan pencerede üst bölümde oturumun açılabilmesi için CTRL+ALT+Del tuş kombinasyonunu kullanarak açılması durumunu iptal edip etkinleştirme bölümü yer alır. Buradaki onay kutusu dolu ise boşaltıp bütün pencerelere OK diyin ve programı kapattıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer oradaki onay kutusu boş ise; siz bir kere tıklayarak dolu hale gelmesini sağlayıp pencerelere OK diyerek kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatın, oturum açıldıktan sonra (tamamen açıldıktan sonra) TuneUp Utilities'den belirtilen yeri yeniden açın ve bu defa oradaki onay kutusunu boşaltıp tekrar OK dedikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

anladığım kadarıyla sorun böyle birşey değil eğer öyle bir program veya ayar olmuş olsaydı bilgisayar her açıldığında donardı ama benimki sadece bazen oluyor.. ayrıca donduğunda CTRL ALT DEL bastığımda açılmıyor.. ordan oturumumu kapatıp tekrar açtığımda açılıyor.. şimdi buna göre sorun ne olabilir..?
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2876
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

anladığım kadarıyla sorun böyle birşey değil eğer öyle bir program veya ayar olmuş olsaydı bilgisayar her açıldığında donardı ama benimki sadece bazen oluyor.. ayrıca donduğunda CTRL ALT DEL bastığımda açılmıyor.. ordan oturumumu kapatıp tekrar açtığımda açılıyor.. şimdi buna göre sorun ne olabilir..?

Kurulan bir programın sisteme zarar vermesinden olabilir. Sistem geri yüklemeden, sistemin kaydedilmiş bir tarihine almayı deneyin.

Kimi zaman programlar sistemle tam entegre olamayıp zarar verdikleri ve bu halde de değişikliklere yol açtıkları görülür.

Formattan hemen sonra böyle oldu diyorsanız tekrar format atıp (hızlı biçimlendir seçeneğini seçmeyin) bu defa belli (daha çok kullandığınız) programları kurup deneme yapın.

Fakat bilgisayar sadece bu sorundan ibaretse format atmanızı pek önermem. Bir zaman sonra bilgisayar yavaşladığı zaman biçimlendirme yaparsınız.
cello876 - avatarı
cello876
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #2877
cello876 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cello876 adlı kullanıcıdan alıntı

bendeki sorun ise şu :

sonra

lütfen yardım edin .....

lütfen yardım edin ya lütfen ..........
burak_ - avatarı
burak_
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #2878
burak_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Kurulan bir programın sisteme zarar vermesinden olabilir. Sistem geri yüklemeden, sistemin kaydedilmiş bir tarihine almayı deneyin.

Kimi zaman programlar sistemle tam entegre olamayıp zarar verdikleri ve bu halde de değişikliklere yol açtıkları görülür.

Formattan hemen sonra böyle oldu diyorsanız tekrar format atıp (hızlı biçimlendir seçeneğini seçmeyin) bu defa belli (daha çok kullandığınız) programları kurup deneme yapın.

Fakat bilgisayar sadece bu sorundan ibaretse format atmanızı pek önermem. Bir zaman sonra bilgisayar yavaşladığı zaman biçimlendirme yaparsınız.

cevap için çok teşekkürler.. sistemde başka bir sorun yok.. bende zaten format atmamı gerektirecek başka etkenlerde olduğu zaman format atıp bu sorundan kurtulmayı düşünüyordum.. teşekkürler..
madchild - avatarı
madchild
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #2879
madchild - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar Bu Saba Monitörümü Cam Sile Temzilerken Baslat yazsizinin Oraya Cam Sil Kacmis İlk Actigimda Sorun Yoktu Isindikca Baslatin Orada Renk Gitmeye Basladi ve Yukariya Dogru Cikiyor Monitörü Kapatim Ne Yapmam Konusunda Bana Yardimci olacak Yada gecermi Teknik Servisemi Götürmem Lazim Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim Yardimci Olan Arkadaslara Simdiden Tsk Ederim Allah Razi olsun Markasi Samsung 932Nplus
sempatix54 - avatarı
sempatix54
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #2880
sempatix54 - avatarı
Ziyaretçi
ben avast pro 4,8 kullanıyorum ve pcde bu dosya bulunuyor nedense gizli dosya ve klasörlerime giremiyorum neden sizce