PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 08-12-2006   #961 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

Blue BooL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
gizli bir hesap oluşturabilirmiyim mesela annem şifre koyduğu yerden başka bir hesap açacam ama onun annem felan goremiyecek sadece ben kısayol felan gibi yerlerdewn bulabilecem
Sanmıyorum

f8 tuşuda hiçbir işe yaramadı hiç bişi açılmadı
BiLgisayarı başlatırken F8 tuşuna aralıklar ile basacaksınız. şu anda o bilgisayardan siteye bağlanıyorsanız sorun nedir anlıyamadım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 08-12-2006   #962 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

tamam sağol b en anladım çok sağol
Şimdi yazıcaklarımı bilgisayar teknik destek bölümüne yazmamız gerekirdi ama sanırım bir istisna gösterilebilir maksat probleminiz çözülsün.

İlk olarak denetim masasına gidiyoruz.Buradan kullanıcı hesaplarını tıklıyoruz.Buradan yönetici kişinin resminin üzerine tıklıyoruz ve gelen pencerenin sol kısmında unutulan parolayı önle seçeneğini tıklıyoruz ve disket sürücüye boş bir disket yerleştirerek buradaki adımları takip ediyoruz ve parola sıfırlama disketini oluşturmuş oluyoruz.Yönetici parolanızı unuttuğunuzda bu disketi disket sürücüye takın ve sizden yeni bir parola girmeniz istenecektir ve böylece eski parolayı silmiş olacaksınız.

saygılar..
Eski 10-12-2006   #963 (mesaj-linki)
_MeRt_
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Bir arkadaşımın ağ bağlantılarında sorun var modemden veya bilgisayardan bağlı gözüküyor hatta internet exploler ile de internete giriyor ama msn messenger, Ftp ve firefox gibi araçlarla internete giremiyo ağ bağlantılarından ağ geçidi bağlatı kesik gözüküyo tıklayınca bağlantı başarısız diyo.Msn açılırkende ağ bağlantısı çevrimdışı gözüküyor diye uyarı alıyoruz. Adsl desteği aradığında Bilgisayarcıya götürün denmiş.

Sizce ne yapılmalı? Yardım ederseniz sevinirim.
Eski 11-12-2006   #964 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

_MeRt_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bir arkadaşımın ağ bağlantılarında sorun var modemden veya bilgisayardan bağlı gözüküyor hatta internet exploler ile de internete giriyor ama msn messenger, Ftp ve firefox gibi araçlarla internete giremiyo ağ bağlantılarından ağ geçidi bağlatı kesik gözüküyo tıklayınca bağlantı başarısız diyo.Msn açılırkende ağ bağlantısı çevrimdışı gözüküyor diye uyarı alıyoruz. Adsl desteği aradığında Bilgisayarcıya götürün denmiş.

Sizce ne yapılmalı? Yardım ederseniz sevinirim.
Ağ BağlantıLarıma Sağ Tıklayın. özellikleri seçin.
Burdan kullanmakta olduğunuz aktif bağlantıyı açın.
Pencereden internet bağlantı protokolleri (TCP/IP) seçin ve resimdeki seçeneklerin seçili olmasını sağlatın.

daha sonra internet ExpLorer > Araçlar > seçenekler yolunu izleyin ve.

konumuna gelin ayrıntıları açtığınızda karşınıza üstteki gibi bir alan gelicek resimdeki gibi olmasına özen gösterin.

daha sonra gelişmişe tıklayın ve

'ye Basın..
Eski 11-12-2006   #965 (mesaj-linki)
_MeRt_

İlgilendiğin için Sağ ol hepsine baktım ve senin dediklerin gib işaretleri varsayılanları da yükledim yanlız internet exploler da sorun yok ağ geçidim de sorun var? Adsl desteği aradığımda (444 03 75) Bilgisayarcıya götürün dediler yani bunlara baktım. Başka herhangi bir çözüm yolu var mı?

Son Düzenleyen _MeRt_; 11-12-2006 @ 19:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 11-12-2006   #966 (mesaj-linki)
sharapov91
Cvp: Google Earth Hakkında Bilgi...

kanka ekran kartı driver ından direc x yüklersen sorunun büyük bi ihtimalle çözülür yada direct x yükle pc ne goole yazarsan bulursun
Eski 13-12-2006   #967 (mesaj-linki)
civilengineer

windows xp pro kullanıyorum.internet explorer adres çubuğuna yazdığım adrese durum çubuğunda fazladan .net . org ve baş kısma fazladan www. uzantıları geliyor. bu yüzden internet sayfaları açılmıyor. internet bağlantımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü messenger da oturum açma ve chat yapmada bi problem yok. umarım yeterince açıklayıcıdır yardımlarınızı bekliyorum...
Eski 14-12-2006   #968 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows xp pro kullanıyorum.internet explorer adres çubuğuna yazdığım adrese durum çubuğunda fazladan .net . org ve baş kısma fazladan www. uzantıları geliyor. bu yüzden internet sayfaları açılmıyor. internet bağlantımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü messenger da oturum açma ve chat yapmada bi problem yok. umarım yeterince açıklayıcıdır yardımlarınızı bekliyorum...

Bir Xp Cd ' si ile işletim sistemini onarmanı öneririm sorununu çözecektir.

explorer 'ın sistem dosyaları üzerinde olusan bi hata sebep oluyodur işletim sistemini onarım yapman onların yenilenmesini saglar ve sorunundan kurtulursun.
Eski 18-12-2006   #969 (mesaj-linki)
fuad

selam

yaa benim bilgisayarıma kardeşim şifre koymuş windows xp'nin kendi şifresi denetim masasından konulan bana şifreyi söylemiyor bilgisayarıda açamıyorum bunu nasıl iptal edebilirim yoksa format mı atmalıyım cevabını fuad_karacan@hotmail.com adresine gönderirsen sevinirim
Eski 18-12-2006   #970 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

fuad adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam

yaa benim bilgisayarıma kardeşim şifre koymuş windows xp'nin kendi şifresi denetim masasından konulan bana şifreyi söylemiyor bilgisayarıda açamıyorum bunu nasıl iptal edebilirim yoksa format mı atmalıyım cevabını fuad_karacan@hotmail.com adresine gönderirsen sevinirim

Bilmiyorum MSX LabS mail ile yardımcı olur mu ama sorununun çözümü yine burada! ;

Sorununa gelelim

Bilgisayarında tek bölüm vardı ve kardeşin bunu şifreledi

Bilgisayarınızın acma tusuna basın ve monitörde açılıs yazıları cıkınca

'' F8 '' i bas çek bas çek yaparak tuşlayın sonrasında Bilgisayarınızı güvenli kip te çalıştırın--- Sonrasında bilgisayar açıldıgında Denetim Masası'ndan oturumununuzun Şifresini silebilirsiniz...

Kolay Gelsin
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 2 Saat Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53