Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 97

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #961
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue BooL adlı kullanıcıdan alıntı

tamam sağol b en anladım çok sağol

Şimdi yazıcaklarımı bilgisayar teknik destek bölümüne yazmamız gerekirdi ama sanırım bir istisna gösterilebilir maksat probleminiz çözülsün.

Sponsorlu Bağlantılar

İlk olarak denetim masasına gidiyoruz.Buradan kullanıcı hesaplarını tıklıyoruz.Buradan yönetici kişinin resminin üzerine tıklıyoruz ve gelen pencerenin sol kısmında unutulan parolayı önle seçeneğini tıklıyoruz ve disket sürücüye boş bir disket yerleştirerek buradaki adımları takip ediyoruz ve parola sıfırlama disketini oluşturmuş oluyoruz.Yönetici parolanızı unuttuğunuzda bu disketi disket sürücüye takın ve sizden yeni bir parola girmeniz istenecektir ve böylece eski parolayı silmiş olacaksınız.

saygılar..

_MeRt_ - avatarı
_MeRt_
Ziyaretçi
10 Aralık 2006       Mesaj #962
_MeRt_ - avatarı
Ziyaretçi
Bir arkadaşımın ağ bağlantılarında sorun var modemden veya bilgisayardan bağlı gözüküyor hatta internet exploler ile de internete giriyor ama msn messenger, Ftp ve firefox gibi araçlarla internete giremiyo ağ bağlantılarından ağ geçidi bağlatı kesik gözüküyo tıklayınca bağlantı başarısız diyo.Msn açılırkende ağ bağlantısı çevrimdışı gözüküyor diye uyarı alıyoruz. Adsl desteği aradığında Bilgisayarcıya götürün denmiş.

Sponsorlu Bağlantılar
Sizce ne yapılmalı? Yardım ederseniz sevinirim.
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #963
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_MeRt_ adlı kullanıcıdan alıntı

Bir arkadaşımın ağ bağlantılarında sorun var modemden veya bilgisayardan bağlı gözüküyor hatta internet exploler ile de internete giriyor ama msn messenger, Ftp ve firefox gibi araçlarla internete giremiyo ağ bağlantılarından ağ geçidi bağlatı kesik gözüküyo tıklayınca bağlantı başarısız diyo.Msn açılırkende ağ bağlantısı çevrimdışı gözüküyor diye uyarı alıyoruz. Adsl desteği aradığında Bilgisayarcıya götürün denmiş.

Sizce ne yapılmalı? Yardım ederseniz sevinirim.

Ağ BağlantıLarıma Sağ Tıklayın. özellikleri seçin.
Burdan kullanmakta olduğunuz aktif bağlantıyı açın.
Pencereden internet bağlantı protokolleri (TCP/IP) seçin ve resimdeki seçeneklerin seçili olmasını sağlatın.

asd1zh7

daha sonra internet ExpLorer > Araçlar > seçenekler yolunu izleyin ve.
asd2tl6

konumuna gelin ayrıntıları açtığınızda karşınıza üstteki gibi bir alan gelicek resimdeki gibi olmasına özen gösterin.

daha sonra gelişmişe tıklayın ve

asd3mg4 'ye Basın..
_MeRt_ - avatarı
_MeRt_
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #964
_MeRt_ - avatarı
Ziyaretçi
İlgilendiğin için Sağ ol hepsine baktım ve senin dediklerin gib işaretleri varsayılanları da yükledim yanlız internet exploler da sorun yok ağ geçidim de sorun var? Adsl desteği aradığımda (444 03 75) Bilgisayarcıya götürün dediler yani bunlara baktım. Başka herhangi bir çözüm yolu var mı?
Son düzenleyen _MeRt_; 11 Aralık 2006 18:27 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
sharapov91 - avatarı
sharapov91
Ziyaretçi
11 Aralık 2006       Mesaj #965
sharapov91 - avatarı
Ziyaretçi
kanka ekran kartı driver ından direc x yüklersen sorunun büyük bi ihtimalle çözülür yada direct x yükle pc ne goole yazarsan bulursun
civilengineer - avatarı
civilengineer
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #966
civilengineer - avatarı
Ziyaretçi
windows xp pro kullanıyorum.internet explorer adres çubuğuna yazdığım adrese durum çubuğunda fazladan .net . org ve baş kısma fazladan www. uzantıları geliyor. bu yüzden internet sayfaları açılmıyor. internet bağlantımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü messenger da oturum açma ve chat yapmada bi problem yok. umarım yeterince açıklayıcıdır yardımlarınızı bekliyorum...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2006       Mesaj #967
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp pro kullanıyorum.internet explorer adres çubuğuna yazdığım adrese durum çubuğunda fazladan .net . org ve baş kısma fazladan www. uzantıları geliyor. bu yüzden internet sayfaları açılmıyor. internet bağlantımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü messenger da oturum açma ve chat yapmada bi problem yok. umarım yeterince açıklayıcıdır yardımlarınızı bekliyorum...

Bir Xp Cd ' si ile işletim sistemini onarmanı öneririm sorununu çözecektir.

explorer 'ın sistem dosyaları üzerinde olusan bi hata sebep oluyodur işletim sistemini onarım yapman onların yenilenmesini saglar ve sorunundan kurtulursun.
fuad - avatarı
fuad
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #968
fuad - avatarı
Ziyaretçi
selam

yaa benim bilgisayarıma kardeşim şifre koymuş windows xp'nin kendi şifresi denetim masasından konulan bana şifreyi söylemiyor bilgisayarıda açamıyorum bunu nasıl iptal edebilirim yoksa format mı atmalıyım cevabını fuad_karacan@hotmail.com adresine gönderirsen sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #969
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fuad adlı kullanıcıdan alıntı

selam

yaa benim bilgisayarıma kardeşim şifre koymuş windows xp'nin kendi şifresi denetim masasından konulan bana şifreyi söylemiyor bilgisayarıda açamıyorum bunu nasıl iptal edebilirim yoksa format mı atmalıyım cevabını fuad_karacan@hotmail.com adresine gönderirsen sevinirim

Bilmiyorum MSX LabS mail ile yardımcı olur mu ama sorununun çözümü yine burada! ;

Sorununa gelelim

Bilgisayarında tek bölüm vardı ve kardeşin bunu şifreledi

Bilgisayarınızın acma tusuna basın ve monitörde açılıs yazıları cıkınca

'' F8 '' i bas çek bas çek yaparak tuşlayın sonrasında Bilgisayarınızı güvenli kip te çalıştırın--- Sonrasında bilgisayar açıldıgında Denetim Masası'ndan oturumununuzun Şifresini silebilirsiniz...

Kolay Gelsin
samedd - avatarı
samedd
Ziyaretçi
18 Aralık 2006       Mesaj #970
samedd - avatarı
Ziyaretçi
selam,ben site üyesiyim (yeni) buranın bana verdiği programla sinir arkadaşımım msn si gitti çok sağolun cok zevkli ce güzel ehehehheheMsn Grin (co) Türkiyem