Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 87

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
13 Ekim 2006       Mesaj #861
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BURDAYİM adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarımın hardiskinde doluluk sorunu yok normalde çok iyi çalışıyo bilgisayar ama internet kablosunu takınca kilitleniyo. Önerilerin için teşşekkür ederim ama söle de bir sorun var CTRL ALT DELETE ile ne yapabilirim ki tek tek programları kapatmamı mı öneriyosun ki kilitlendiğinde CTRL ALT DELETE de bir işe yaramıyor. Ona nasıl bakicam.

Antivirus Software - Kaspersky Available Downloads

Sponsorlu Bağlantılar
Ad-Aware SE Personal Edition - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.com

Büyük ihtimalle bir syp yada virüs söz konusu. Önce Kaspersky antivirüs 6.0 ı indirip kur (alternatif olarak Nod32 önerebilirim). Daha sonra adwareyi indirip spyları taratıp tekrar dene.

Alıntı
SenNaToR adlı kullanıcıdan alıntı

Türkçe karakter sorunu hakkında kimsenin bilgisi yok mu şimdi arkadaşlar. Msn Sad

Türkçe karakter sorunu nasıl ne şekilde alıyosunki ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #862
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vermiş olduğunuz linkteki programlarla tarattım virüs bulundu fakat bu sorunumu çözmüş değil sanırım windows güncelleştirmelerine bağlı bir virüs var çıldırcam artık ne önerirsiniz .....
Sponsorlu Bağlantılar
pusat5000 - avatarı
pusat5000
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #863
pusat5000 - avatarı
Ziyaretçi
Acil yardım lütfen..............

Bilgisayarım bir süredir kendiliğinden kapanmaya başladı ve daha sonra açmaya çalıştığımda elektrik akımı geliyor ve şak kesiliyor,uzun süre açmakta zorlanıyorum.bazen masaüstüne kadar gelebiliyor yine kapanıyor.önce ram sorunu diye düşündüm 512 ram vardı ve tırnaklardan birinde hafif oksitlenme gördüm ,biraz temizledim taktım hatta 256 ram ile değiştim yine sorun devam etti.işlemci oynamıştır diye düşündüm onu da iyi oturttum ,yine aynısı...sonra güç kaynağında sorun olabilir dedim ve güç kaynağını söküp içini açtım ,içindeki kondansatörlerden birisinde hafif şişme gördüm,içeri doğru hafifçe düzelttimMsn HappyMsn HappyMsn Happyyeniden takıp oturttum.ama hala aynı sorun devam ediyor.zar zor format attım ki belki virüs vardır diye yine kar etmedi.ne istiyor bu sinir bozucu makina benden? rüşvet desem daha anakartı,işlemcisi ve rami 7/8 ay önce yeniledim.bunca rüşvet yedi cüzdanımı boşalttı körolmayasıca makina daha ne ister anlamadım.aklı eren varsa bu teyzenize yol gösterin lütfen....imdaaaaaaaaaaattt...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Ekim 2006       Mesaj #864
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

vermiş olduğunuz linkteki programlarla tarattım virüs bulundu fakat bu sorunumu çözmüş değil sanırım windows güncelleştirmelerine bağlı bir virüs var çıldırcam artık ne önerirsiniz .....

Spy ve virüsleri temizlediğinden eminsen birde Revolutionunda dediği gibi explorerı kaldırıp yeniden kurmakta fayda var yada yeni bir tarayıcı kullanabilirsin.

Alıntı
ReVoLuTioN adlı kullanıcıdan alıntı

Cozum Internet Explorer'i silip yeniden kurmayi ya da guncellemeyi deneyebilirsiniz.Bunu yapmak icin Windows kontrol panelinden, program ekle & kaldir'a gidin.Windows bilesenleri ekle & kaldir sekmesinden once IE'e check'i kaldirarak silin ve yine ayni yerden check atarak tekrar ekleyin.
Not: Bunun icin XP cd'sine ihtiyaciniz olabilir.

Cozum : Bunlarin hicbiri olmadi derseniz; iyi bir adware temizleme programi bulana kadar, Internet Explorer yerine, MsxLabs tarafindan da onerilen Mozilla Firefox tarayicisini kullanin.Internet uzerindeki performansiniz, gozle gorulur bir sekilde artacaktir ve bu tur viruslere karsi daha guvende olacaksiniz.

Alıntı
pusat5000 adlı kullanıcıdan alıntı

Acil yardım lütfen..............

Bilgisayarım bir süredir kendiliğinden kapanmaya başladı ve daha sonra açmaya çalıştığımda elektrik akımı geliyor ve şak kesiliyor,uzun süre açmakta zorlanıyorum.bazen masaüstüne kadar gelebiliyor yine kapanıyor.önce ram sorunu diye düşündüm 512 ram vardı ve tırnaklardan birinde hafif oksitlenme gördüm ,biraz temizledim taktım hatta 256 ram ile değiştim yine sorun devam etti.işlemci oynamıştır diye düşündüm onu da iyi oturttum ,yine aynısı...sonra güç kaynağında sorun olabilir dedim ve güç kaynağını söküp içini açtım ,içindeki kondansatörlerden birisinde hafif şişme gördüm,içeri doğru hafifçe düzelttimMsn HappyMsn HappyMsn Happyyeniden takıp oturttum.ama hala aynı sorun devam ediyor.zar zor format attım ki belki virüs vardır diye yine kar etmedi.ne istiyor bu sinir bozucu makina benden? rüşvet desem daha anakartı,işlemcisi ve rami 7/8 ay önce yeniledim.bunca rüşvet yedi cüzdanımı boşalttı körolmayasıca makina daha ne ister anlamadım.aklı eren varsa bu teyzenize yol gösterin lütfen....imdaaaaaaaaaaattt...

Size gelince pc resetlenmelerinin bir çok nedeni olabilir. Ram, İşlemci, Ekran Kartı, Power Supply yada Sistem.

İşletim sisteminizi yeniden kurduğunuza göre sanırım bunu elememiz yanlış olmaz. Sırayla kalan parçaları imkanınız varsa çıkarıp bi başkası ile deneyin. Power supplyi ilk olarak değişin sırf power supply arızası yüzünden bir makinada aynı gün içinde 2 bordum yanmıştı sağlama alın kendinizi .)) İmkanlarınız ne durumda bilemiyorum ama parçaların hepsini değiştirip tek tek denemeniz gerek malesef. Belkide bordunuzda farkedemediğiniz bir yerinde yanmış olma ihtimali var.

Ne yapmalıyım derseniz söz konusu donanım olunca bir bilgisayar tamiri yapan yere götürmeniz kaçınılmazdır altından daha fazla masraflara girmeden kalkmanız için tercihiniz bu olmalı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #865
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya benim problem hala çözülmedi napıcam format mı atsam Norton yükledim tarattım en son yok yok düzelmiyor kabloyu takıp bir yere basınca donup kalıyo bilgisayar.
vedattm - avatarı
vedattm
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #866
vedattm - avatarı
Ziyaretçi
adaware programını ku tarat o olmazsa kasbersky dene onlar çözemezse ki yüksek ihtimal kasbersky çözer o zaman format atıp yeni bir windows kurmöan gerekir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ekim 2006       Mesaj #867
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Ya benim problem hala çözülmedi napıcam format mı atsam Norton yükledim tarattım en son yok yok düzelmiyor kabloyu takıp bir yere basınca donup kalıyo bilgisayar.

Sanirim tavsiye edilmis olan butun programlari ve cozum onerilerini denemissiniz.Bir de ilgili konuyu inceleyin;

Adware & Spyware Hakkında

Eger hicbir sekilde olmadiysa, format atmaktan baska careniz kalmadi gibi gorunuyor.
SenNaToR - avatarı
SenNaToR
Ziyaretçi
16 Ekim 2006       Mesaj #868
SenNaToR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Türkçe karakter sorunu nasıl ne şekilde alıyosunki ?

Mail guruplarında gönderilen mesajlarda karşılaşılan Türkçe karakter sorunu.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
17 Ekim 2006       Mesaj #869
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Bende bi kaç mail grubuna dahilim böyle sorun hiç yaşamadım. Gönderenlerin seçtikleri yazı tipinden kaynaklanabileceğini düşündünmü hiç. Tam emin değilim tabi sadece varsayım. Belkide explorerdan görünüm sekmesindeki dil kodlaması ilede oynamış olabilirsin bir gözat.
kaanates - avatarı
kaanates
Ziyaretçi
18 Ekim 2006       Mesaj #870
kaanates - avatarı
Ziyaretçi
Sorunum şudur;
UP-butonumun ilk hali
OVER-butonun mause üzerine geldiğinde görüneceği hali
DOWN - mauseyi buton üzerinden çektikten sonraki görüneği hali
şeklinde bir seri oluşturdum ctrl + enter ile deneme sini yaptım çalışıyor buraya kadar becerdim fakat nasıl kayıt etti isem bir türlü dreamweaver ile yerleştirdiğim html sayfasında çalışmasını sağlayamadım.
Bu çalışmamı flash profosionel 8 de nasıl kayıt etmeliyimki dreamweaver bu buton u tanısın ?? teşekkürler