| | #971 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)selam,ben site üyesiyim (yeni) buranın bana verdiği programla sinir arkadaşımım msn si gitti çok sağolun cok zevkli ce güzel ehehehhehe | |
|
| | #972 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)ayrı bir yöntem : İlk olarak denetim masasına gidiyoruz.Buradan kullanıcı hesaplarını tıklıyoruz.Buradan yönetici kişinin resminin üzerine tıklıyoruz ve gelen pencerenin sol kısmında unutulan parolayı önle seçeneğini tıklıyoruz ve disket sürücüye boş bir disket yerleştirerek buradaki adımları takip ediyoruz ve parola sıfırlama disketini oluşturmuş oluyoruz.Yönetici parolanızı unuttuğunuzda bu disketi disket sürücüye takın ve sizden yeni bir parola girmeniz istenecektir ve böylece eski parolayı silmiş olacaksınız. | |
|
| | #973 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
selam; ben internete girdiğim zaman reklam geliyor fazlasıyla küçük sayfalarda ,ikinciside internette istediğim sayfayı açamıyorum başka sayfalar çıkıyor.. bana yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar | |
|
| | #974 (mesaj-linki) | |
slm .arkadaşlar wap engelleyiciyi nasıl kaldırabilirim slm . arkadaşlar msn ye güvenlik amaçlı msn eklen tisi yükledim.şimdi bir ileti veya resim,adres gibi şeyler alırken deva mlı engelleyhic geliyorbirde maillerimi açamıyorum.bir kolay yolu varsa silmenin bu programı yardımcı olursanız memnun olurumsaygılarımla şimdiden te şekkürler Son Düzenleyen kularslan; 19-12-2006 @ 00:01. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #975 (mesaj-linki) | |
Slm. Ufak bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayarım windowsu açarken NTLDR bulunamadı diyor. Ve disket sürücüm yok. MS-DOS dan açıp kurtarmak istiyorum, diğer yöntempler pek fayda etmedi. Bu yüzden windows xp MS-DOS başlangıç disketinin içeriğini bir cd ye kopyalayıp, cd ile ms dos açmak istiyorum. İşe yarar mı? İşe yarar sa lütfen birisi bana kurtarma disketinin içeriğini bir şekilde verebilri mi? Şİmdiden tşk.----Windows XP Prof. | |
|
| | #976 (mesaj-linki) | |
ÇOK ACİLLLLLLLLLLLLLLLL...........SELAM ARKADAŞLAR.İNTERNET EXPLORER IMIN SIK KULLALNILANLAR KISMINDA BİRTÜRLÜ SİLEMEDİĞİM ADRESLER VAR.BUNLARDAN NASIL KURTULABİLİRİM? BİRDE KULLANIMI BASİT ; TROJEN,SPY TÜRÜ YAZILIMLARIN BİLGİSAYARA GİRİŞİNİ OTOMATİK OLARAK ÖNLEYEBİLEN BİR PROGRAM İSTİYORUM.SİTEMİZDE VAR İSE ADINI YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ACİL CEVAP BEKLİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR
| |
|
| | #977 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik | |
|
| | #978 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Arkadaşlar öncelikle belirteyim bilgisayar hakkında pek bişey bilmiyorum, sayenizde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Siteniz gerçekten çok güzel. Virüs bulaşan bazı exe ve dll uzantılı dosyalar var ama şuan görünürde bi hata vermiyo sizce format şart mı? | |
|
| | #979 (mesaj-linki) | |
Sorun çıkarmıyosa nerden biliyosun virüs bulaştığını?? Eğer emin isen virüs bulaştığından, windows cd'si ile windows'u silip tekrar kurabilirsin, üstelik kişisel dosyaların kaybolmaz yani format atmış olmassın.... | |
|
| | #980 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Çoğu antivirüs programları bu tür zararlı oaln içerikleri temizleme işLeminide içerisinde barındırmaktadır. dezenfekte delete sil temizle gibi bir seçenek bulunuyor ise bunları kullanarak ilgili içerikten kurtulmalısınız. Eğer antivirüsünüz ilgili dosyayı temizleyemiyor ise altta bulunan başlıkta yazmış olduğum programları bilgisayarınıza download edebilir. virüsler vede trojenler hakkında daha fazla biLgi alabilirsiniz.. Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |