Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 88

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
manselina - avatarı
manselina
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #871
manselina - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar format yedikten sora bi sür kulandığım hardskimin içinde silinmiş olan dosyaları kurtarmak için R.My Files adlı bi programın demosunu kurdum yanlız daha denemedim öğrendiğim kadarıyla format attıktan sonra eğer hardiski kullanırsak hiiçbi işe yaramıyomuş ben harddiskimin çok kısa bi süreliğine tamanını olmasada kullandım peki ben şimdi bu programı denesem silinmiş olan bilgilerimi geri alma şansım yada olasılığım tahminen ne kadar deneyen vrmı hiç bu programı
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #872
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
İlk olarak tam sürüm bi program kullanmalısın. Silinmiş verilerin kurtarılabildiği doğru ama bunların her silinenler olduğuda koca bir yalan herşeyi bulamayabiliyosunuz. HDD ye zarar verdiği konusunda hiçbir yerde bişey okumadım ilk sizde görüyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #873
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben swf kullanıyordum sorunum yoktu fakat dün geceden bu tarafa efectler yok.programı kaldırıp yeniden yükledim efectler halen yok...yardımcı olursanız sevinirim...tşk.ederim
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #874
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Yazdıklarından hiçbişey anlamadım. Bi programı kaldırıp kurmuşsun ne adı var nede başka bişey ama swf ile ilgili olduğu kesin.

Baştan anlatırmısın ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2006       Mesaj #875
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
morriganın eklemiş olduğu swf programını indirdim flash imza vb.için kullanılan program.Effectler gözükmüyor sorun bu niye gözükmüyor daha önce kuruluydu çalışıyordu gece çalışmamaya başladı bende sildim.yeniden kurdum olmadı yine sildim nasıl kurmalıyım...

henüz bi yardım alamadım ama swftex programı '' Failed to generate swf file ''hata veriyor
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Ekim 2006 17:17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #876
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
efnalya adlı kullanıcıdan alıntı

morriganın eklemiş olduğu swf programını indirdim flash imza vb.için kullanılan program.Effectler gözükmüyor sorun bu niye gözükmüyor daha önce kuruluydu çalışıyordu gece çalışmamaya başladı bende sildim.yeniden kurdum olmadı yine sildim nasıl kurmalıyım...

henüz bi yardım alamadım ama swftex programı '' Failed to generate swf file ''hata veriyor

Ek'teki dosyayi indirin, Zip icinden cikarip C:\Program Files\SWFText klasörüne kopyalayin. Dosya degisimini onaylamaniz gerekiyor.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip swftext.zip (1.97 MB, 45 gösterim)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2006       Mesaj #877
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı hatayı verdi olmadı
ELeCtRiC - avatarı
ELeCtRiC
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #878
ELeCtRiC - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben görev yöneticisini çalıştırmak için: Ctrl+Alt+Delete ye bastığım zaman, aşağıda ki resimde gördüğünüz hata ile karşılaşıyorum. Bu hayatı düzeltmek için ne yapmam gerekebilir...

ss1mm4

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #879
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar benim sorunum msnimi açtığım zaman karşıma bir yazı çıkayor yazıda bu sayfada error veren bazı proramlar var yazıyor ve programın URLsini de yazıyor URLde http://view.atdmt.com/iview/msnnkhac001234x60Ximscb200145msn/direct;wi.234;hi.60/01 yazıyor bu nedir ve ben bunu nasıl çözebilirim??? yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler şimdiden...
SenNaToR - avatarı
SenNaToR
Ziyaretçi
23 Ekim 2006       Mesaj #880
SenNaToR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Bende bi kaç mail grubuna dahilim böyle sorun hiç yaşamadım. Gönderenlerin seçtikleri yazı tipinden kaynaklanabileceğini düşündünmü hiç. Tam emin değilim tabi sadece varsayım. Belkide explorerdan görünüm sekmesindeki dil kodlaması ilede oynamış olabilirsin bir gözat.

Bende düşündüm bunu fakat şikayetçi olan ben değilim sadece tüm mail gurubumuz Msn Sad