Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 18-08-2007   #51 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

ewet öyle sildiğin kişiler gene geliyo sinir oluyom
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-09-2007   #52 (mesaj-linki)
erahead
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Sil dedigimde bu hata ile karsilasiyorum
ImageShack - Hosting :: listio5.jpg
Eski 14-09-2007   #53 (mesaj-linki)
zodyakoo

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Programı indirdikten sonra çalıştırırken ocx hatası alırsanız:

Oturum açtıktan sonra Lists > Clean Lists... seçeneğine tıklayın:
Ek 5261

Contact List: Bu bölümde sizin listenizden sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Allow List: Sizin listenizden sildiğiniz fakat engellemediğiniz kişiler yer alıyor.
Block List: Engelleyip sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Ek 5262

Listelerdeki kişileri tek tek seçip Delete Selected tuşuna basabilir ya da otomatik temizlik için Clean List tuşuna basabilirsiniz.
[/center]

'Run-time' hataları alırsanız muhtemelen çok fazla kişi ile ilgili işlemi tek seferde yapmaya çalıştığınızdan dolayıdır. Sayıyı 5'er, 10'ar kişi olarak belirleyip o şekilde temizlik yapın.

Saygılar

component'MSCOMCTL.OCX'or one of its dependencies not correctly registered:a file missing or invalid

hatası veriyor
Eski 26-10-2007   #54 (mesaj-linki)
oyuncu36
Cvp: OLMUYOR PROGRAM SÜREKLİ HATA VERİYOR Cvp: OLMUYOR PROGRAM SÜREKLİ HATA VERİYOR

DENİYORUM SİLİYOR FAKAT SİLDİĞİM KİŞİLER TEKRAR BENİ EKLEMİŞLER GİBİ GERİ EKLENİYORLAR...
Eski 07-11-2007   #55 (mesaj-linki)
Noroom's ListManager KULLANIMI BENDE hata veriyor plss Noroom's ListManager KULLANIMI BENDE hata veriyor plss

bu programı kuramadım bi türlü çalıştırdanda yaptım dediklerinizi ama nafile
ben msn yi temiz lemek istiyorum,geçmişten hiçbir iz kalmasın sıfır gibi yardım plss.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engellediğim kişiler, engellediğim kişiler msn, engellediğim ve sildiğim kişileri silemiyorum, engelleyip sildigim kisiler, geçmişte engellediğim kişiler, msn sildiğim kişileri geri yükleme, msn de engelleyip gecmişten silme, msn de geçmişte sildiğim kişiler, msn de kışi liste hatası veriyor, msn de sildigim kisiler, msn de sildiğim kişi, msn de sildiğimiz kişileri geri yükleme, msn geçmişteki kişilerim, msn listesini geri yükleme, sildiğim kişiler,
Konu Araçları

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3846 11 Saat Önce 21:35
Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar Morrigan Dinamik Arka Planlar 99 11 Saat Önce 21:06
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Kahve Molası 158 16 Saat Önce 16:45
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 497 6 Gün Önce 19:46
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.22335601 saniyede (42.40% PHP - 57.60% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR