| | #101 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
NeutralizeR, bu gibi sıkıntılı durumlar için forum başlığını yoksaydırabilecek bir etiketleme filan eklersen seviniriz. | |||||||||
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
Akadaşlar ben tarifle denedim ama cok hata verdi http://www.afreeocx.com/ocx/get/3326/mswinsck.ocx adresinden mswinsck.ocx dosyasını indirebilirsiniz. digerinde inmiyor. | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
slmprogramı indirmeye çalıştım ama not ped olarak attı. ne yapmalıyım
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
Program için teşekkürler, kesinlikle işe yarıyor. Kolay gelsin. | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
walla kişi listesini komple silmek için ben bi çözüm buldum bir gurup oluşturdum kişi listemdekileri attım o guruba sonra gurubu sildim![]() deneyin alıntı deil zekamla yaptım hihi | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi YöneticisiKişileri toptan silmek için şurada anlatılan yöntemleri denemek isteyebilirsiniz: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) - Tekil Me | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
s.a. ben windows vista kullanıyorum. bu program tam aradığım bir program. ama mswinsck.ocx doğrulamasını yapamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. acaba vistada mı çalışmıyor?
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi YöneticisiMSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Kişi Kaydı Nasıl Yapılır? arkadaslar msn de kişileri nasıl kayıt ediyoruz yardım lütfen | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Kişi Kaydı Nasıl Yapılır? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kişi, listesi, messenger, msn, yöneticisi |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 130 | 1 Gün Önce 03:42 |
| Messenger Düşme Sorunu ve Çözümü - Kişi Listesi Problemleri | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 19-10-2009 00:26 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketsiz Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 62 | 06-07-2009 22:48 |
| Msn live kişi listesi sorunu | akin1 | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 16-08-2008 20:06 |
| MSN Plus Kişi Listesi | esert100 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 05-08-2008 13:11 |