MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2009   #351 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

[QUOTE=NeutralizeR;1066592]MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

8.1 kullanıyorum plus var exe yi indirip kopyaladım ama eski dosyanın adı ne hangisine yazıcam ve nasıl olcak ordaki dosyalar açılmıyor
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-09-2009   #352 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
messenger yeni sürümü çalışmıyor
msn açılmıyor yeni sürümü yüklüyorum oda açılmıyor
Eski 16-09-2009   #353 (mesaj-linki)

çok teşekkür ederim yaptım sonunda
Eski 16-09-2009   #354 (mesaj-linki)
Misafir

merhaba ekli dosya nerde
Eski 16-09-2009   #355 (mesaj-linki)
Misafir

A
Alıntı:
msn messenger sorunsuz
Eski 16-09-2009   #356 (mesaj-linki)

çok saoL yemin edeRim açıLdı waLLa -->NeutralizeR baba ßüyüksün

2 yıL önce yazmışsın ama sanki bu qünLeri düşünürek yazmışsın oLey sorunu çözdüm FOREVER MSN
Eski 16-09-2009   #357 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msnmsgr download
ya kafayı yicem ya bulamıyorum yeni msn dowload ını off
Eski 16-09-2009   #358 (mesaj-linki)

Selamlar ,

Yıllardır sitenizden indirdiğim eklenti sayesinde msn ve plus dosyalarını değiştirerek Msn 7.5 kullanıyorum bunun için çok teşekkürler..

Fakat 2gundur Sürüm yükseltmem hatası almaktayim.. CCleaner kullanmama rağmen sorunu çözemedim..Artık başka bir eklentimi lazım yoksa başka bir çözüm yolumu var bilemiyorum..

Bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler..
Eski 16-09-2009   #359 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

8.1 kullanıyorum plus var exe yi indirip kopyaladım ama eski dosyanın adı ne hangisine yazıcam ve nasıl olcak ordaki dosyalar açılmıyor
ZIP içinden çıkan dosyaları Program Files içindeki Messenger klasörüne kopyalayıp yapıştırmanız yeterli. Tam klasör adı Windows Live\Messenger

sussex adlı kullanıcıdan alıntı
Selamlar ,

Yıllardır sitenizden indirdiğim eklenti sayesinde msn ve plus dosyalarını değiştirerek Msn 7.5 kullanıyorum bunun için çok teşekkürler..

Fakat 2gundur Sürüm yükseltmem hatası almaktayim.. CCleaner kullanmama rağmen sorunu çözemedim..Artık başka bir eklentimi lazım yoksa başka bir çözüm yolumu var bilemiyorum..

Bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler..
Bu konuyu inceleyin:
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Eski 17-09-2009   #360 (mesaj-linki)
Misafir

ya arkadaşlar çok kötü bi durumdayım birqün msn mi açıcakdım denedim ama eski sürümü kulalanmıyırmuşm bu yzden bilqisayarım msnmsgr exe. diye bir sürümünü yükledi ve bradan mSnmi açdım msn hata verdi [ hata Raporu qondér we qonderme diye iki scenek çıkıyor we göndermeye basnca mSn kabanıo]] diqer secekdede bilqisayar sorun yaşıor. böyle 1 gün geçti ertesi qün msn' ye qirmye çalıştım msn adamı döndü döndü 1 saat boyunca döndü açılmadı 2.denememde ise hiç bi şekilde açılmadı dönen msn adamı tıkandı we hata raporu wrmedi.. ne qeldiyse başıma bilqisayarımın eski sürümü kabuL etmediqi qün oldu eski sürümümü geri istiyorum yüklemeye çalıştım ama bilqisayar sorun yaşadı yüklemedi program ekle we kaldırdan msnmsgr exe. kaldırmya çalıştım ama orda byle bi program bulamdım lütfen yardım edin..! LÜTFEN OKUYUN..!! YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRRR :'( =(
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor
messenger 7 5 acilmiyor, msn exe dosyasi indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? virtuecat Bunları biliyor musunuz? 133 11-10-2009 17:20
Sigara Kullanıyor musunuz? firstlady Anketler 63 08-02-2009 11:53
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? kompetankedi Anketler 269 08-02-2009 11:26
Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? SeRCaX.TR Bunları biliyor musunuz? 7 03-02-2009 16:48
Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? Blue Blood Karışık Flash'lar/Video'lar 54 22-11-2006 10:04