Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2007   #11 (mesaj-linki)
avd411
Cvp: ADSL Teknik Destek

Türk Telekom ADSL Kullanım Bilgileri adresten durum öğrenilebilir dediler ama siz bilirsiniz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-04-2007   #12 (mesaj-linki)
qwer77
Kablosuz Bağlantı-Mac Adresi

wpa2 şiferesi koydum modeme ama benim ağlantım kopuyor aşağıdaki şıklarınseçiminde yanlışlık mıyaptım.Bir de bu mac adresi bu konuda ne işe yarıyor.Teşekkürler.

Kablosuz Güvenlik Seviyesini Seçiniz:

Kapalı

WEP

WPA

WPA şifreleme en güvenli kablosuz veri iletişim standardıdır. WPA şifrelemeyi ayarlamak için önce modu seçiniz.
Ön doğrulama kullanmak istiyorsanız Ön doğrulamayı etkinleştir kutusuna tıklayınız.

WPA

WPA2

WPA1/WPA2 ortak modu

WPA2 ön doğrulamayı etkinleştir.

PSK Anahtarı
Şifre:

802.1x kullanmak için Radius sunucu
IP Addresi:

Port:

Şifre:

Grup Şifresi Değiştirme Aralığı:

Eski 02-04-2007   #13 (mesaj-linki)
salimay
Şu sorunu çözene dua edecem

Arkadaşlar benim iki tane sorunum var
1) yeni eve taşınınca adsl hattıımı naklettirdim yeni robotics marka bir modem aldım
internettten dosya indirirken; mesela 70 mb ise indirilen boyut 70 diyor ama bi türlü dosya indirmesi bitmiyor öyle takılıp kalıyor bunu nasıl çözerim?
2) modemle telefonu yanyana kullanamıyorum, daha doğrusu modemle telefon hattı arasana spriter koyunca modem çalışmıyor, spriteri deiştirdim ama sorun çözülmedi

bu iki sorunum için yardımcı olursanız sevinirim
Eski 02-04-2007   #14 (mesaj-linki)
Cvp: Şu sorunu çözene dua edecem

adsl yi umarım paraler den almıyor sun dur . buraya gir dowland uplan hızı nabak nor melse Test Sonucunuz baska yerde ara mesela modem de
Eski 02-04-2007   #15 (mesaj-linki)
salimay
Cvp: Şu sorunu çözene dua edecem

paralelden kastın ne anlamadım valla, söylediğin adresten baktım hızım şuymuş
437.9 kbps = 53 KB/s
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ağ şifresi değiştirme, grup Şifresi değiştirme aralığı, grup şifresi değiştirme aralığı, kablosuz internet şifre değiştirme, kablosuz internet şifresi değiştirme, kablosuz internette şifre değiştirme, kablosuz modem şifresi değiştirme, kablosuz modemin şifresini değiştirme, wpa şifre değiştirme, wpa şifresi,
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 4 Hafta Önce 20:45
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 17:13
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11260509 saniyede (61.28% PHP - 38.72% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR