Arama

ADSL Teknik Destek - Sayfa 4

Güncelleme: 31 Aralık 2012 Gösterim: 71.947 Cevap: 104
MaJeste - avatarı
MaJeste
Ziyaretçi
6 Ağustos 2007       Mesaj #31
MaJeste - avatarı
Ziyaretçi
Umarım sorunumu doğru yere yazıyorum.. Msn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlar, modemimden garip sesler gelmeye başladı. İşlem yapılırken bilgisayardan gelen o ses, biraz düşük olarak sürekli modemden geliyor. Muhtemelen buna bağlı olarakta, modemi açtığımda hattın olmadıgı gösteriyor. Oysaki hat var. Bi kaç kere modemi yeniden başlatıyorum, Messenger'daki bağlantı sorun giderici ile düzeltmeye çalışıyorum, oluyor.. Ama çok zamanımı alıyor.

Messenger'dan denediğimde 80072ee7 hatasını veriyor. Bu hatayı araştırdım. Buldugum şey, DNS'i otomatik olarak alması için ayarlamamdı. Ama zaten otomatik olarak ayarlı, hiç değiştirmedim.

Acaba sorun nerede? Başınıza gelmişse bilirsiniz diye düşündüm..

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar..

Saygılarımla, Majeste..
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #32
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı

Umarım sorunumu doğru yere yazıyorum.. Msn Sad

Sponsorlu Bağlantılar
Arkadaşlar, modemimden garip sesler gelmeye başladı. İşlem yapılırken bilgisayardan gelen o ses, biraz düşük olarak sürekli modemden geliyor. Muhtemelen buna bağlı olarakta, modemi açtığımda hattın olmadıgı gösteriyor. Oysaki hat var. Bi kaç kere modemi yeniden başlatıyorum, Messenger'daki bağlantı sorun giderici ile düzeltmeye çalışıyorum, oluyor.. Ama çok zamanımı alıyor.

Messenger'dan denediğimde 80072ee7 hatasını veriyor. Bu hatayı araştırdım. Buldugum şey, DNS'i otomatik olarak alması için ayarlamamdı. Ama zaten otomatik olarak ayarlı, hiç değiştirmedim.

Acaba sorun nerede? Başınıza gelmişse bilirsiniz diye düşündüm..

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar..

Saygılarımla, Majeste..

Sesler gelmesi donanımsal bir hata olduğunu göstermekte,

Ancak dns sorunları için önerebileceğim çözüm ; modemin arkasında /yanında /bir kenarında bulunan küçük "reset" düymesine, deliğe kalem v.s. sokarak birkaçsaniye bekletin ve modemi resetleyin.

Modemdeki ışıklar bir süre yanacak ve sönüp/tekrar yanacak.

Daha sonra modeminize göre (örn: 192.168.1.1) 'e girin ve ayarları yeniden verin.
Modeme nasıl ttnet kullanıcı adı ve şifremi veririm? konusunda herhangi bir bilginiz yokise işlemi gerçekleştirmeden marka/model 'e göre arama yapın yada buraya yazın.

CiKOCB - avatarı
CiKOCB
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #33
CiKOCB - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 3-4 gündür ADSL bağlantım sürekli kopuyor... bazen 15 dk. bazen yarım saat bazende 5 dk. bir kopuyor bağlantım... Splitter ı kontrol ettim sorun yok, Hub ı kontrol ettim sorun yok, Bir yardım lütfen Msn SadMsn SadMsn Sad
efsane_timil - avatarı
efsane_timil
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #34
efsane_timil - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CiKOCB adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 3-4 gündür ADSL bağlantım sürekli kopuyor... bazen 15 dk. bazen yarım saat bazende 5 dk. bir kopuyor bağlantım... Splitter ı kontrol ettim sorun yok, Hub ı kontrol ettim sorun yok, Bir yardım lütfen Msn SadMsn SadMsn Sad

CİKOCB senin sorunun bendede oluyor ttneti aradım yetkili kişi bana splitter dan modemin kablosunu çıkartın ve direk telefon hattının oraya takın dedi (sorun splitter gibi düşündü her halde )2 gün boyunca sorunum olmadı 2 gün sonrada o sorunlar gene başladı sürekli bağlantım kopuyor benimde 10 dk yada 15 dk bir kesin kopuyor Msn Mad
chahi_1453 - avatarı
chahi_1453
Ziyaretçi
19 Eylül 2007       Mesaj #35
chahi_1453 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar...
cnet AD804-NF adsl router kullanıyorum...bağlantı çeşidim adsl...problemim şu :
ip değiştirmek için modemi açıp kapaatıgımda sıklıkla internete bağlanamama porblemiyle karşı karşıya kalıyorum...aldıgım uyarı ise şöyle...ekranın sol üst köşesinde "please wait while you redirected" diyor sonra ttnetin sayfası açılıyor...yanlış şifre yada kullanıcı adı girdiniz yazıyor...baktım yanlışmı diye ama hepsi dogru..reset atıyorum tekrar yine aynı problem..bağlantı ikonu üzerinden onar diyorum yine aynı problem...bazen boyle urasıorum şansıma bağlanıveriyor..bazen ise sinirlenip yeter bıktım şu arızadan diyip bırakıyorum...sorun kasperskyden fln kaynaklanıyordur belki die kaldırdım bilgisayardan..windowsun guvenlk duvarını bile kapattım ya..kablolarda da bi problem yok..kafayı yiecem pls yardım...

Not : Yazıyı yazmadan 10 dk once de aynı porblemi yaşadım..içeri gidip geldiğimde duzelmişti...şansmıdır nedir?Msn Confused
KİTAB - avatarı
KİTAB
Ziyaretçi
2 Ekim 2007       Mesaj #36
KİTAB - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben vista yukledim fakat intel prodsl 2200 modemin vista icin drıverını bulamıyorum acıl yardımcı olursanız sevınırım şimdiden sagolun
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
17 Ekim 2007       Mesaj #37
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bnim modeme sinyal pc açıldıktan 5-10 dk sonra gelio modem creative broadband blaster portlu modem önceleri böyle bi sorun yoktu ama şimdi modemin fişini pc nin fişi ile beraber takıyorum pc açıldıktan 5-10 dk sonra sinyal alıo modem telefona kablo modemden gidio telefonda herhangi bi problem yok sorun ne olabilir şimdiden saolun
oyuncu cadi - avatarı
oyuncu cadi
Ziyaretçi
15 Kasım 2007       Mesaj #38
oyuncu cadi - avatarı
Ziyaretçi
bn 4 GB we aşıodm şimdi aşmıorm aşmam inş. bi dahaMsn Tongue
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
19 Kasım 2007       Mesaj #39
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar bnim modeme sinyal pc açıldıktan 5-10 dk sonra gelio modem creative broadband blaster portlu modem önceleri böyle bi sorun yoktu ama şimdi modemin fişini pc nin fişi ile beraber takıyorum pc açıldıktan 5-10 dk sonra sinyal alıo modem telefona kablo modemden gidio telefonda herhangi bi problem yok sorun ne olabilir şimdiden saolun

belirtiğiniz süre çok fazla bunun olmaması gerekiyor modeme gelen tüm kabloları kontrol ediniz Splitter da sorun olabilir gerekirse değiştiriniz. modem yazılımında sorun olabilir ürününüz yetkili servise götürünüz...
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
9 Ocak 2008       Mesaj #40
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
limitsiz internet kullanıyorum. her ay sabit fiyat ödüyoruz fakat faturanın birini kaybetmişiz. sonra elime geçti. yatırıp yatırmadığımızı hatırlamıyorum. ödenen faturaları yada internet borcunu göreceğimiz bir site verirmisiniz. yada internnet hemen kesilirmi?