Arama

ADSL Teknik Destek - Sayfa 5

Güncelleme: 31 Aralık 2012 Gösterim: 71.947 Cevap: 104
crazy_gokhan - avatarı
crazy_gokhan
Ziyaretçi
10 Ocak 2008       Mesaj #41
crazy_gokhan - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bende int alacam ama smileadsl ile ttnet arasında kaldım hangisini bana tercih edersiniz teşekürler...
Sponsorlu Bağlantılar
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #42
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
crazy_gokhan adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bende int alacam ama smileadsl ile ttnet arasında kaldım hangisini bana tercih edersiniz teşekürler...

smile adls yi bilmiyorum.
fakat ttnet te 2 farklı tarife var.birincisi 30 milyon veiyor, 4 gblık indirme yapabiliyorsun bu da yaklaşık 4 film indirebilecek kadar
Sponsorlu Bağlantılar

2.si sınırsız olanı 49 milyon ödüyorsun. adı üstünde sınırsız indirme yapabilirsin. çoğu kişi 30 milyon vererek işi ucuza getirdiğini düşünüyor ama 20 milyon fazla vererek 10 hatta 20 kat daha fazla verim alıyorsun. tercih senin.Msn Wink
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
11 Ocak 2008       Mesaj #43
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
crazy_gokhan adlı kullanıcıdan alıntı

Aralarında hız vs gibi durumlarda hiçbir fark yok.. Tercihen telekomu öneririm sen paranı bankayamı yoksa tefeciyemi yatırırsın gibi bişey bu. Telekom bu durumda banka rolü oynuyor..
gökyüzü - avatarı
gökyüzü
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #44
gökyüzü - avatarı
Ziyaretçi
Philips Kablosuz modem kullanıyorum İşyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayar'a erişebilmek istiyorum,ayarları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.
tasiyici - avatarı
tasiyici
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #45
tasiyici - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım ttnet en iyisi sınırsız alın kafanız dinç olsun yok kotam doldu yok bu ay kotam bitti onun gibi dertleriniz olmaz
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
22 Ocak 2008       Mesaj #46
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gökyüzü adlı kullanıcıdan alıntı

Philips Kablosuz modem kullanıyorum İşyerindeki bilgisayarımdan evdeki bilgisayar'a erişebilmek istiyorum,ayarları nasıl yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığınız modem'in modeli ve evinizle iş yerinizin mesafe/uzaklığını yazsanız daha net açıklama yapabiliriz., Evden ofise wireles bağlantı yapmak basit ama mesafe önemli...

Philips'ın birçok çesiti var modeminizin üzerindeki sticker dan modelini öğrenip yazabilirsiniz...
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
4 Şubat 2008       Mesaj #47
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar geçen ayın download miktarına baktığımda 4.17 gibi bir rakam var ama 2 gün sonra baktığımda bu rakam artıyor şu anda 4.7 lerde geçen ayın olmasına rağmen, bunun nedeni ne olabilir. teşekkürler.
KRALL - avatarı
KRALL
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #48
KRALL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar geçen ayın download miktarına baktığımda 4.17 gibi bir rakam var ama 2 gün sonra baktığımda bu rakam artıyor şu anda 4.7 lerde geçen ayın olmasına rağmen, bunun nedeni ne olabilir. teşekkürler.

arkadasım adsl.kote.ttnet.net.tr den bakıyosan böle hatalar olabilir
Zaten orda açıklamada sadece bilgi amaçlıdır ve resmi bir geçerliliği yoktur eğer 4GB geçmediğine eminsen adsl destek hattından bilgi almanı tavsiye ederim Msn Happy
444 0 375=> Adsl Destek Hattı

Dipnot: Biraz geç cevaplandı ama kusura bakmayınız Msn Happy
Heatcliff - avatarı
Heatcliff
Ziyaretçi
2 Mayıs 2008       Mesaj #49
Heatcliff - avatarı
Ziyaretçi
Pegasus modem kullanıyorum.
Telefon çaldığı zaman(açıldığında) bağlantı kopuyor. Bunu gidermek için elimde bir kutucuk var socet galiba ismi. Ama nereye hangi kabloyu takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Ya da bunun dışında başka bir yol var mı ?
murat tecer - avatarı
murat tecer
Ziyaretçi
2 Mayıs 2008       Mesaj #50
murat tecer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Heatcliff adlı kullanıcıdan alıntı

Pegasus modem kullanıyorum.
Telefon çaldığı zaman(açıldığında) bağlantı kopuyor. Bunu gidermek için elimde bir kutucuk var socet galiba ismi. Ama nereye hangi kabloyu takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Ya da bunun dışında başka bir yol var mı ?

Merhaba
esasında işin çok kolay o socet üzerinde 3 adet giriş var bunlardan birisi de
LİNE =Yazar oraya telefon hattını baglıyacaksın.
MODEM yazan yere sana (küçük bir kablo vermişlerdir)onu takıp modeme telefon kablosunun cıktıgı yere baglıyacaksın.eger küçük kablo yok ise bu telefonun ara kablosu ile de olur.
TELEFON (yazan yerede telefonu bagla)
Bu kadar.

Kolay gelsin
Sevgiyle kalın.