| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Görmediğim bir bambaşka durum var Sizin şehrin kızlarında savcı bey Yaklaşanı ta yürekten vururlar Kan kokuyor gözlerinde savcı bey Gayeleri gönül kırmak dal gibi Bakışları çifte favül bal gibi Ülkeler fethetmiş bir kral gibi Gurur dolu pozlarında savcı bey Kaş yaparken, göz çıkarır elleri; Çok silahtan tesirlidir dilleri Hayret ettim, bir tuhaf ki halleri Poyraz eser yüzlerinde savcı bey Derviş olup çıktım tığsız, tebersiz İlk görüşte avladılar habersiz Pişirdiler beni tuzsuz, bibersiz Kebap oldum közlerinde savcı bey Bölüştüler gönlüm ile aklımı Davacıyım, ara benim hakkımı... Bir yol göster, haklı mıyım, haksız mı? Yorulmayın izlerinde savcı bey. Abdurrahim Karakoç | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek
Affetme 'O mutsuz' derlerse sakın üzülme 'Oh canıma değsin' de benim için halime acıyıp insafa gelme merhamet en uzak his benim için bağrını açarsan çok ayıp olur aşkımla her günün bir kayıp olur bağışlar derler de şu kalbim durur affedeceğin gün yas benim için onu tercih ettim senin aşkına reva mıydı söyle Allah aşkına aşık mısın deme son ver kuşkuna söyleyemem anla sus benim için yıllarca ağladın bakmadım sana aşk deryası gönlüm akmadım sana düşlerin hep beni yaşattı sana rüyalarına da küs benim için meyhaneye düştü içiyor derler belki de aşklardan kaçıyor derler bir akşam göçerim dostlar gömerler gelirsen kabrime bas benim için Nedim Rind | |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAfet Kalabalıklar arasındaydın, baktım, bakıştık. Hipermetrop gözlerim faltaşı, bir sigara yaktım, heyecan içinde, yaklaştım, bir daha baktım, bir daha bakıştık, Tanrım, Bu nasıl bir afet? Sonra, ellerini gördüm, küçümen ve zarif, sol elindeki sarı halka, aklımı başıma getirdi birden, sonra bir sesleniş sağ taraftan, hayatım gitmiyor muyuz? Bir suçlu gibi gözlerim, yüreğime, yalan söyledi, Tanrım bu ne afet, karıcığım, beni affet. Esel Arslan | |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAfet Beni Geceler güne karıştı, günler geceye Düşler mi beni yaşadı, ben mi düşleri Gerçek ne? Gördüğüm bir rüyamı uyanamadığım Afet beni, yüreğini, sevgimi Afet beni, her gidişimde dönüşlerimi Duyma sen gecenin ağladığını Aldırma kopan fırtınaya, kasırgaya Üzülme sende yok olan kumsala Bakma kayan yıldızlara Üzülme kaybolan yakamozlara Bırak karanlık bassın Sen ay ol aydınlat geceyi Ben yıldız olup yok olayım ışığında Düşünme sayma kaç yıldız yok olacak ışığında Sen yaşa sevdalarını yıldızların yok oluşunda Ben zaman olur taşırım Sevdamızı, düşlerimizi ölümün kucağına... Filiz Gündüz | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffetmem Seni Sakın ola merhamet bekleme benden, Ben Tanrı değilim, affetmem seni. Sen medet umarken yedi kat elden, Seni bahışlayıp kahretmem seni. Pişmanım demişsin son mehtubunda, Üzgünüm sevgilim dönemem geri. Yaptığın hatayı anlasan bile, Kahır zindanından azletmem seni. Dünyada bit tek sen, birde ben kalsam, Ben yanlız yaşarım! İstemem seni! Ömrünce hatırla bu son mektubu, Azrailim olsan beklemem seni... | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek NE OLUR AFFET Kuruyan çiçeğe baktım, gördüm kendimi Açan tomurcuklarda gördüm ben seni. Sen bir tomurcuk, ben kuruyan çiçek, Sevginle sula, tomurcuğa döndür beni. Sen mutlu ol, üzülen ben, Tomurcuk çiçek ol, kuruyan ben. Gülsün gül yüzün, ağlayan ben, Sen gönlünce yaşa, toprağın ben. Üzdüm seni vefasızca, kusura bakma, Gerekirse beni yak ama kendini asla. Mutluluk her zaman senin hakkın, Neşeni, sevgini elden bırakma sakın. Bir sen bilirsin duygularımı, bir de şiirler Söyleme sakın kimseye, bilmesin eller. Ne kadar ayrı geçse de günler ve seneler Farkında değiliz, zaten beraber gönüller. Elleme bakire kalsın duygularım Öyle veya böyle geçecek yıllarım. Bir ömür boyu gözlerinde gözlerim Tutsaydı sımsıcak ellerini ellerim… | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet Affet beni sevgili, Bilemedim. Bilemedim kırgınlığını, kırılganlığını, Eylül çiçekleri gibi nazendeliğini, Sözlerim keskin kılıç, kesip atacağını bilemedim. Affet sevgili, Bilemedim tutulacağımı sana, seni özleyeceğimi bu kadar. Sesini duymak, iki satır beklemek, hissetmek seni, Bilmezdim isteyeceğimi bu kadar, bilemedim. Affet sevgili, Bir eylül daha geçmesin böyle, 'Beni affet' dersem, affeder misin, Alır mısın beni kalbinin en özel yerine Bülent Şen | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek ultânim, mahpeykerm, gözlerine vurgunumS(e)ni sevdim seveli, tâkatsizim durgunum Ca(n)dan gülüslerine, iste ömrüm vereyim ist(i)yorum birlikte, mutluluga ereyim Buna (ç)âre var ise, belli ki sâde sensin Öyle z(o)r ki târifi, sen yine de bilensin Mahzûn (k)albde olusan tüm dertleri silensin Âh nasil (s)evmisim ki, râziyim her cefâya Erisirim (e)lbette, varliginla sefâya Askinla ka(v)rulmusum, gel sen bana devâ ol istikâmet b(i)linir, vuslâttan geçecek yol Daha ne söyli(y)eyim, her sey açik meydanda Kiymetlisin d(o)grusu, Günes'ten de Ay'dan da Senden vaz geçe(r) miyim, buna ancak gülerim Hümeyrâ'm ben ugr(u)na, ömrümü törpülerim Olursan Gül-izâri(m), Allah'tan ne dilerim? 20.03.2000 Landsberg 21:40 M. Engin Karatay | |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet tıpkı senin gbi bir yanım çocuk işte aşkım sevgim bırakıp gidince yada Ankara ayazlarında gece vakti yüzümde kar taneleri soguktan canım seni istemiş için için yalnız kalmışım bin kahırla masallardaki aşklara aşıklara seni anlatarak ve onlara iç çekmiş gözümdeki yedi damla yaş...... Yıllardan beri bir tek o kadar kaldı verilecek gözlerimde o da; masal aşıkları için benim gibi , gözyaşları bitmiş bir çocuk için...... seni hatırlıyorum hatırlamammı lazım? kızma napayım bir yanım cocuk işte içimde hala sevgi kalmış gözümde son yedi damla yaş ve gülümsemen dudakların aklıma gelince napayım bir yanım çocuk işte............ affet ..... Cenk Yeles | | |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet tıpkı senin gbi bir yanım çocuk işte aşkım sevgim bırakıp gidince yada Ankara ayazlarında gece vakti yüzümde kar taneleri soguktan canım seni istemiş için için yalnız kalmışım bin kahırla masallardaki aşklara aşıklara seni anlatarak ve onlara iç çekmiş gözümdeki yedi damla yaş...... Yıllardan beri bir tek o kadar kaldı verilecek gözlerimde o da; masal aşıkları için benim gibi , gözyaşları bitmiş bir çocuk için...... seni hatırlıyorum hatırlamammı lazım? kızma napayım bir yanım cocuk işte içimde hala sevgi kalmış gözümde son yedi damla yaş ve gülümsemen dudakların aklıma gelince napayım bir yanım çocuk işte............ affet ..... Cenk Yeles | |
|