| | #191 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet Göz kaptırdığım renkten, kulak verdiğim sesten, Affet senden habersiz aldığım her nefesten... | |
|
| | #192 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affetmeye Yetmez mi bunca yıl çektiğim acılar şu parçalanan kalbimi affetmeye inadından gururundan vazgeçemez misin şu hor gördüğün gönlü affetmeye. Yusuf İşçi | |
|
| | #193 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek AFFET Yalnızlığım içler acısı Ne zaman bu hale geldim N e zaman kaybettim kendimi Hatırlamıyorum. Hayatımda varlığında,yokluğunda aynı Değişmiyor...Değiştiremiyorum... Neden devam ediyorum? Neden katlanıyorum bu Aşk oyununa? Seviyor muyum?Yoksa bir alışkanlık mı? Anlam veremiyorum. Hayatı hep bir adım geriden takip ediyor, Hep bir adım geriden yaşıyorum. Kırık dökük bir aşk hikayesi Beni benden,beni bu hayattan soğutan Beni imkansızlarda yaşatan... Bırakamıyorum...Terkedemiyorum... Kayboluşuma...Yok oluşuma ihanet edemiyorum... Bir kez daha sevemiyorum. Affet.... Acımaksa!Acıyorum kendime, Gençliğime,boşa geçen yıllarıma... Pişman değilim aslında, Ben sevdim...Delicesine,canım çıkarcasına sevdim. Terkedilende ben oldum Yıllardır gidişine bir kılıf uydurmaya çalışsamda olmadı. Neden?Neden?Ve neden? Cevapsız kaldı sorularım,bütün haykırışlarım. İsyansa en büyüğü Sevgisizliğine,terkedişine ve en çok da kendime. Ağlamak mı? Artık ağlamıyorum. Yanlış adımlar,hayata küskünlüğüm Getirdi beni sana. Bunca acıya rağmen,yalnızlığıma inat seçtim seni. Sevgin tutuyor beni sen de... Bir kez belki de ilk kez,sevilmediğime inat... Çok sevdiğim için seninleyim hala, Seni kandırmadım,yalanda söylemedim Ama bunlarıda anlatamadım Yıllardır bir başkasına içimde büyüttüğüm Sevgi sandığım,nefreti yenemedim. Evet ...Sevgindi beni sen de tutan... Yarım kalmış aşkıma, Yarım kalmış hayallerime, Yarım kalmış umutlarıma, İnat değil... Senin sevgindi beni ölümsüz kılan... Unutamasamda, Bir daha asla sevmesemde... Affet beni.... ..................Türkan KOÇ | |
|
| | #194 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek![]() ağlayarak ıslattığım her geceyi sana armagan ediyorum ellerimde yaşanmamış bira hayatla seninle olan her şeye veda ediyorum... ![]() yine... yokluğun vurdu tam onikiden yalnızlığımı sen bilmezsin koşulmuş yollar var bende her nekadar boşa cıksada geceye soyunmuş bir güneş kadar yorgunum sana... ![]() sen yoksun kavgama söz gecmez yıkılır iyimserliğim, öfkem dinmez ölümüm bir fırtına gibi E.N.G.E.L.L.E.N.E.M.E.Z. ![]() ![]() | |
|
| | #195 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Ben affetmem Kolay değil aşkı ve yaşamayı terketmek Her akşam böyle mahzun değilim Bir defa ayağa kalkıp konuşmaya başlarsam... Kolay kolay susmaz bu yürek Kollarını aç göğsünü aç ben geliyorum Yaşamasını isterim her doğan çocuğumuzun Ağrıya gözyaşına pişmanlığa rağmen Sana tekrar anlatmalıyım gelecek günleri Yaşamak ve özgürlük inkar edilmeyecek Görmeyeceksin artık korkulu rüyalar Bir akşam üstü karşı karşıya oturup Her sayfasında kan ve göz yaşı olan İkinci dünya savaşının kitaplarını okuyacağız Ömer Faruk Toprak | |
|
| | #196 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek
en fazla 2 kere yapılırsa erdem sayılabilecek hareket. bazen gururun engellediği ve bir de kesinlikle suistimal edilmemesi gereken harekettir.dünyanın en kolay şeyidir. zor olan insanın gururunu alt edebilmesidir. bazen evet bazen hayır ama ben hayırı seçtim Set Bye DreamLiKe . . . | |
|
| | #197 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffeder Misin? Bir şans daha istesem verir misin... Af dilesem, affeder misin bu ihanetimi Sever misin beni eskisi gibi... Kabullenir misin tertemiz yüreğimi ve bu ihanetimi Dön dösem döner misin terk edilmiş aşkıma... Bitirir misin bu hasreti, dindirir misin gözyaşlarımı... Tutar mısın bu ellerimi, bakar mısın bu gözlerime Eskisi gibi terimi siler misin vücudunla Islatır mısın yine sana susayan dudaklarımı... Sıkıca sarar mısın bedenimi, ağlar mısın kollarımda... Şarkılar söyler misin yine, haykırır mısın sevgini, Sever misin beni eskisi kadar affeder misin bu ihanetimi... Selim Yıldırım | |
|
| | #198 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affettim... Zor geliyor insana, Affetmek... Büyüklükse de büyüklük, Umrumda değil... Seni bu yüzden affetmedim ben. Kırılan insan affetmez mi sanki? Kurallarından biri mi aşkın? . Çiğnedim işte ben, Ben, Affettim seni... Beddua etmak sana, Ne sana kar eder,ne bana, Dua da edemem,kusura bakma, Yalnızca şu anda ederim,sadece şu anda... Dua et de duysun Allah'ım beni,şu anda, Kabul olsun sana dualarım, Kendim için istemiyorum, Sadece sana... Mutluluğu haram ettinse de bana, Senden uzak olmasın mutluluk asla... Kırdığın kalplere inat, Kırmasın kimse kalbini, Ama lütfen, Sen de kırma... Bir gün yine benim sevdiğim gibi, Delicesine ama yine de ömürlük sev. Ve sevildiğin kadar da,sen de onu sev... Ağlattınsa da beni her gece,her gece, Mutluluktan dahi olsa akmasın gözyaşların, Ki biliyorum,dolmaz,dolmayı bilmez senin karaların... Ben,affettim seni... Hakkımı da helal ettim bak... Beddua etmem sana, Duamı da bekleme artık asla... Kırılan kalbimden çok şey feda ettim sana,hala... Ben,affettim seni... Artık, Allah affetsin seni... Sevnur Şaylan | |
|
| | #199 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffet Mateminle dünyam karardı gitti, Bilmedim sevgini, görmedim AFFET! Seninle anılar sarardı gitti, Kadir kıymetini bilmedim AFFET! Aşkın badesini iç mi demedin, Saklama gönlünü aç mı demedin, Sev beni kendinden geç mi demedin, Bir yudum sevgiyi vermedim AFFET! İrem bağının en güzel gülüsün, Huriler önünde tekmil yürüsün. Dedin ki gönlümün tek bülbülüsün, Konmuştum dalına, durmadım AFFET! Bu yara gönlüme bin yıl yetmez mi? Ağlasam gözümde yaşlar bitmez mi? Ecelim çağırsa gönül gitmez mi? Seni sevmiş oysa, sormadım AFFET! İstanbul - 19.04.2007 Mustafa Öztürk | |
|
| | #200 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekSANA OLAN SEVGİM BİTMEZ Benim sana olan sevgim sonsuzluktur. Ebediyete kadar sürecek bir aşk.. Bizi engelliyen sadece aramızdaki çizgi. Ne sen benim tarafıma geçebiliyorsun. Ne de ben senin tarafına geçebiliyorum. Bu çizgi ayırıyor bizi, birbirimizden. Ama bu çizgi sana olan aşkımı bitiremez. Senin bana olan sevgini de eksiltemez. Biz herzaman birbirimizi seveceğiz. Sevgimiz ömür boyu sürecek bitmeyecek. Kalp acısı nasıl olur diye merak ederdim. Şu an kalbim acıyor senin özleminle. Gerçekten çok zormuş çeken için. Birbirini seven iki kalp ve ayrı yerlerde. Her geçen gün aradaki engeller büyüyor. Aşılması güç dağlar gibi bekliyoruz. Gecelerim, gündüzlere karışıyor. Hep düşüncelerim sen de, Sevginde, özleminde... Alıntıdır | |
|