| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Affet Yaptığım hataların farkındayım, Ne olur bir şans daha tanı bana Bebeğim seni çok üzdüm biliyorum Ne olur affet beni bu son defa... Senden sonra hiç kimseye Dokunamadım senin gibi Başka bir sen hiç olmadı Yapamadım başkasıyla, Hiç birşey aynı olmadı senden sonra... Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet... Dün gece ayrılık mektubunu okudum Sanki ilk defa okur gibi ağladım. Sımsıcak damlalar akarken gözlerimden Hala sana aşık olduğumu anladım.. Senden sonra hiç kimseye Dokunamadım senin gibi Başka bir sen hiç olmadı Yapamadım başkasıyla, Hiç birşey aynı olmadı senden sonra... Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet... Affet ne olur bebeğim beni affet, Hadi gel kollarıma bitsin bu hasret Acıya zaman yok ölümlü dünya Affet ne olur seviyorsan affet...... | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Affet beni birtanem Hoyratlığıma ver Seni incitmeyi düşünebilir miyim hiç? Üzgün suratınla bakma bana öyle Kolay mı seni uzaktan sevmek Acaba beni sevebilecek mi diye Beynimi kemirdiğimi görecek mi? Ben... adam gibi adam Senin belki de bilmeyerek Yolumu gözlediğin gönül adamıyım Vuslata eklerimde taş basarım Coşanlarımı anlatamam Göğsümde hançerin acımasız izleri Allah ım ayırmasın bizleri Bazen sorguya tutarım ruhumu Ağırlığı ne tutacak ki diye Düşünüp durmaktır bunun adı korku Ben kendimce semaya haykırıp SENİ BİR TEK BEN SEVEBİLİRİM Diyebiliyorsam.... Bana inanmalı ve güvenmelisin Ben acılarını kalbimle ezerim Yerine mutluluk dolu Senin olan ruhumu teslim ederim Affet beni gülen gözler Densizliğime ver Seni üzebilir miyim hiç? Kendi canımı yaralaya bilir miyim? Günahım seni gördüğüm günse Her günüm seni görmekle geçsin Benim AŞKIM olur musun???? | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Ben affedip unuttum, sen ise unutup affettin... İnsana yakışan affetmeyi bilmek elbette, ama o çok sevdiğiniz ben hiç affetmez, affeder görünsem de içimde yaşar durur affedemediğim. Benden bile öne çıkan affedemediğimi de yaşamımdan siler, unuturum; eğer bu affetmekse... Siz kimlerdensiniz? "Ben" dediklerinden mi, "Sen" dediklerinden mi? | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Sen Beni Affet Vazgeçtim, kaybettim herşeyimi, Tükettim, yıprattım benliğimi, Özledim, öldürdüm geçmişimi, Ben seni affedemem, sen beni affet! Çalıştım çabaladım yapamadım, Ağladım, haykırdım unutamadım, Seni sevmelere zaten doyamadım, Ben seni affedemem, sen beni affet! Hüzünlendim, dağladım yüreğimi, Hep aradım, bulamadım sevgiliyi, Uzandım sana, tutamadım ellerini, Ben seni affedemem, sen beni affet! Seni hiç kimselere soramadım, Çok kızdım, sana kıyamadım, Affetmek istedim ama yapamadım, Ben seni affedemem, sen beni affet! | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek...Af Diliyorum Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde Cümle düşmanlarımı affettim Yediğim meyvalardan Kokladığım çiçeklerden af diliyorum Yerde yürürken gördüğüm Sebebsiz kanına girdiğim Zevk için öldürdüğüm Böceklerden af diliyorum Dağdan, topraktan, taştan Evlattan, akrabadan, arkadaştan Yağan yağmurdan, doğan güneşten Denizlerden, göklerden af diliyorum Yıllardır kahrımı çeken kadından Ondaki yaşamak ümidinden Baba evinden, ana sütünden Yediğim ekmeklerden af diliyorum Kadrini, kıymetini bilmediğim Hayali ile bahtiyar olmadığım Otuz yıl arayıp bulmadığım Geleceklerden af diliyorum | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek...Affet Allahım affet Bitti bende hevesler Bir mekan beni sesler Değişecek adresler Affet Allahım affet Artık yaklaştı ölÜm Nefsime ettim zulÜm çok gÜnahkar bir kulum Affet Allahım affet Bu gidiş değil bitiş Bu gidiş Hakka gidiş Rabbim sana kaldı iş Affet Allahım affet Bir canım var vereyim Rahmetine ereyim GÜnahkar biçareyim Affet Allahım affet Ben hazırım ölmeye Huzuruna gelmeye Rahmetine ermeye Affet Allahım affet Her şeyi bilen sensin GÜnahı silen sensin Akla ilk gelen sensin Affet Allahım affet Sen affet Mikdat kulu Defteri gÜnah dolu Sana ulaştı yolu Affet Allahım affet | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Affet Beni Dünya Bugün bütün iyi kalpliliğim üzerimde Cümle düşmanlarımı affettim Yediğim meyvalardan Kokladığım çiçeklerden af diliyorum Yerde yürürken gördüğüm Sebepsiz kanına girdiğim Zevk için öldürdüğüm Böceklerden af diliyorum Dağdan, topraktan, taştan Evlattan, akrabadan, arkadaştan Yağan yağmurdan, doğan güneşten Denizlerden, göklerden af diliyorum Yıllardır kahrımı çeken kadından Ondaki yaşamak ümidinden Baba evinden, ana sütünden Yediğim ekmeklerden af diliyorum Kadrini, kıymetini bilmediğim Hayali ile bahtiyar olmadığım Otuz yıl arayıp bulmadığım Geleceklerden af diliyorum | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... affet beni sevdigim yanlış yaptım sana biliyorum gözlerinden akan yaşa kıyamam seni affet beni bir tek sevdigim (sen benim gül bahçemsin..) | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Yapayalnız ağlayarak Çiçeklerden beter solmuşsun Kendini tasmaya bağlayarak Benden af buyurmuşsun Sana yok bir şans daha Çok geç kaldın sen istersen kendini parçala Havlayarak arkamdan koşma Seni affetmek mi ? Asla !!! Yaşamın kemiklerle sürüp gidecek Sen benim için artık bir köpek Sana iki seçenek Ya kemik ya temik beynimin psikolojisi girdapların içinde çok sisli acıların en yücesi acımadan üzerimde sarsılıyor cüneyt esberk | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek... Affet Göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten,Affet senden habersiz aldığım her nefesten... bir adım attığım yerde ne vardı ki gitmemle kayboldu her adımımda sonsuz ben'leri koyuyorum boşluğa ve yine ben dolmuyorum geçip gittiğim yerlerden iç içe öne ve arkaya bakan bir sürü ben ler koymuşumdur eskileri çocuk şimdikiler ihtiyar Son Düzenleyen Mystic@L; 10-12-2006 @ 17:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|