Alıntı
glsmoz adlı kullanıcıdan alıntı
Kullanılmadığı zamanlarda HDMI bağlantısı olan aygıtı devre dışı bırakmayı deneyin. Kayıttan yürütme ve kayıt aygıtlarını konrol edin. Kullanılmayanları devre dışı bırakmayı deneyin. Ayrıca yönetimsel araçlardan windows ses hizmetini kontrol edin.
Alıntı
Iros adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba ,
Ben samsung telefonumun bilgisiyara bağatan kablosunu taktım . Ve telefondan resim göndermek istiyorum . Bluetooth ile denedim fakat kabul etmedi dedi . Ben kabloyu taktığım anda gerekli herşeyi yükledim . Peki hatam nerde .* Bluetooth'da kaydldum ve kabul etti . Bilgisiyardan telefona gönderdim ama telefondan bilgisiyara olmadı :/
USB bağlantısından sonra bir driver (sürücü) kurmanız gerekiyorsa, telefonun CD'sinden kurun veya sitesinden indirin. Aygıt yöneticisinde telefonun tanındığından emin olun. Bluetooth eşleşmesini yeniden yapmayı deneyin.
Alıntı
zethappy adlı kullanıcıdan alıntı Selamlar,
win vista 32x kullaniyorum. ve dun aksam sony vaio vgn-fw21e laptop mi kapatirken mavi ekran verdi ve system 32 de bir suru dll hataasi verdi. sabah bilgisayar normal acildi .
problem reports and solution bolumunden asagidaki hatalar kayitliydi. yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
Problem: Shut down unexpectedly
Files that help describe the problem:
Mini060110 -01.dmp
sysdata.xml
Version.txt
Windows
Problem: Video hardware error
Files that help describe the problem:
WD-20100528-0735.dmp
sysdata.xml
Version.txt
Ekran kartıyla ilgili bir sorun gibi görünüyor. Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarımın işletim sistemi windows 7, başlata dxdiag yazıp ekran yazan bölüme geldiğim directdraw direct3d ayarlarım kapalı gözküyor bu ayarları etkinleştirmek için hiçbir buton yok bu ayarları nasıl etkinleştirebilirim
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin. Tüm donanım özellikleri kullanılamadığı için o seçenekler pasif durumda.