Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 105

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.926 Cevap: 2.932
skaya - avatarı
skaya
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1041
skaya - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaşmışdı karsperskyi yükledim virüsleri temizledi ama c disk dolu diye bi uyarı çıkıyor nasıl düzeltebilirim.birleştirme yaptım sistem dosyaalrı parçalanmış şekilde.yrd olursanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1042
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
C: üzerindeki gereksiz programları kaldır.

Sponsorlu Bağlantılar
Alternatif olarak

http://personal.inet.fi/business/toniarts/files/EClea2_0.exe
sargonsone - avatarı
sargonsone
Ziyaretçi
6 Ocak 2007       Mesaj #1043
sargonsone - avatarı
Ziyaretçi
Benim XP Pro da Dosya ve Ayar Aktarma Sihirbazı çalışmıyor arkadaşımın birisinin başına da bu sorun daha önce gelmiş ve exe dosyasını başka bir yerden kopyalayıp sorunu çözmüşler fakat şimdi nasıl yapıldığını hatırlamıyor bunu bilen var mı bu exe dosyasının adı nedir windowsta mı bulunur XP cdsinde mi nerede bilen var mı? XP cd sinden de Dosya ve Ayar Aktarmayı çalıştırmak istedim yine olmuyor.
ellagance - avatarı
ellagance
Ziyaretçi
7 Ocak 2007       Mesaj #1044
ellagance - avatarı
Ziyaretçi
benim sorum...artik windows media playerden muzik dinliyemiorum...yani parcayi tikliorum fakat calmio dinliyemiorum...bu konuyla bir bilgisi olan arkadas varsa lutfen yardimci olsun...
yalnizlik_zor - avatarı
yalnizlik_zor
Ziyaretçi
7 Ocak 2007       Mesaj #1045
yalnizlik_zor - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benim sorum...artik windows media playerden muzik dinliyemiorum...yani parcayi tikliorum fakat calmio dinliyemiorum...bu konuyla bir bilgisi olan arkadas varsa lutfen yardimci olsun...

bazı müzik dosyalarının formatı windows media player la uyuşmadığı için çalmaya bilir ya da müziklerinin kayıtlı olduğu dosyanın adresini değiştirmiş olabilirsin media playerdaki tüm müzikleri sil ve tekrar müziklerini taşı eğer hala çalmıyosa çalmaya çalıştığın müziklerinin silinip silnmediğini kontrol et oda tamam sa media pleyarı sil yeniden kur..

bana vermiş olduğun cevap için de teşekür edeeim dediklerini deniyeceğim ama telekomu aramıştım buraya mesaj yazmadan önce ıp min görünmediğini söylemişlerdi düzeltme yapıcaklardı ondanda olabilir galiba dediklerini deneyeceğim saol..
gökcee - avatarı
gökcee
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1046
gökcee - avatarı
Ziyaretçi
sorunum uzun zamandır girdiğim bir internet forumu sitesine artık giremiyorum ve haber alamıyorum. bir çok ip'den girilemediği için ip gizleme programı hide ip yüklemek gerekliymiş. bütün yükleyen arkadaşlarım artık girebiliyor. ancak ben yüklememe ve şifresini de girmeme rağmen giremedim "sayfa görüntülenemiyor". bunun üzerine www.indeksforum com adresinden program yüklemeden girebilceğim söylenince o site üzerinden girmeyi başardım.

ancak bugün tekrar o site üzerinden girmek istediğimde giremediğim gibi bir de reklam sitesine otomatik yönlendiğimi gördüm.

ben de çerezleri v.s temizledim ama hala direkt olarak adres çubuğuna girmek istediim yeri yazdığımda bile o yere yönleniyorum. hide ip'yi tekrar kurdum ama hala giremiyorum ve o yere yönleniyorum. firefox kullanıyorum ne yapabilirim basit bir dille anlatırsanız sevinirim internet kurdu sayılmam.açıkcası

yardımınız için şimdiden çok teşekkürler

indekscj2
reklambs0
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1047
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
DNS adresinizi güncelleyin. Bazı DNSler sayfa görüntülenemiyor hatası verebiliyor. Diğer önerim ise site yetkililerini bu şikayetinizi iletin teknik bir sorun yaşıyorda olabilirler.
myener - avatarı
myener
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1048
myener - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar okadar aradim ama nasil soru sorabilirim bir link bulamadim.Bunun icin ozur dilerim..
Benim bilgisayarimda bazan vuw.....vuw.....vuw diye bir ses geliyor.Sanki harddisk hizla donmeye calisiyo sonra duruyor.Dvd rom un lambasida yanmiyorki sorun dvd rom dan olsun.Lutfen yardimci olun..
crazyus - avatarı
crazyus
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1049
crazyus - avatarı
Ziyaretçi
Slm Arkadaşlar ben msn deki ÇEVRİMİÇİ OLUPTA KENDİSİNİ ÇEVRİMDIŞI GÖSTERENLERİ GÖREBİLECEĞİM bi program olup olmadığığnı merak ediyorum.Eğer bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...TEŞEKKÜRLER
gökcee - avatarı
gökcee
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #1050
gökcee - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

DNS adresinizi güncelleyin. Bazı DNSler sayfa görüntülenemiyor hatası verebiliyor. Diğer önerim ise site yetkililerini bu şikayetinizi iletin teknik bir sorun yaşıyorda olabilirler.

dns adresi nasıl güncellenir?