Alıntı
lasoledad adlı kullanıcıdan alıntı selam
ya ben klavye alıcam bana pahalı olmayan bi klavye önerirmisiniz tek aradığım özellik *SESSİZLİK* başka hiç bi özelliği olmasada olur yeterki süper sessiz olsun elastikde olmasın lütfen
saolun
kendi kullandıgım microsoft (Multimedia) önerebilirim pahalıdan kastın aklındaki gfiyatı bilemem ama yaklasık 1.5 yıl önce 54.000.000 a almıstım.
Bunun dıısında A4 TecH Anti RSI bunu da deniyebilirsin (faakat zamanla ilk günkü tadı alamama durumu var...
Microsoft tan şaşma derim cok yumusak(tusların üzerinde parmakların gezmesi yeterli) ve hemen kendini farkettirir sana zaten...
1 kere Almıs ol.
Alıntı
yalnizlik_zor adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar öncelikle bu forumda ço yeni olmama rağmen gerçekten hoş ve güzel içeriği beni çok etkiledi artık bu forumun bağımlısı olacağım şüphesiz benim şöyle bir sorunum var eğer yardımcı labilirseniz çok teşekür ederim tabiki yardımcı olamazsanız da teşekür ederim herkes herşeyi bilecek diye bir kural yok en azından bir cevap yazın yeter ben iki hafta önce adsl şifremi değiştirdim ama modemime güncelleme yapamadım o yüzden modemi resetledim teknik servisten geldiler sorunu hallettiler yalnız şimdi şöyle bir sorunum var ben rapidshare den dosya indiremiyorum bana sanki benim modemimden bir başkası dosya indiyomuş gibi hata mesajı veriyo modemim kablosuz ama şifreli yani yalnız neden dosya indiremiyorum bilmiyorum ve bu dosyayı başka bir bilgisayardan indirdim yani adreste bir hata yok birde url hatası gibi bir mesaj geliyo bazı dosya indirmeye çalıştığımdada arabça kelimeler yazan bir ekran arasında ingilizce Access to the requested URL is not allowed! aynen bu mesaj yazıyo işte ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edebilirseniz çok sevinicem şimdiden teşekürler...
Ag yapılandırmanı gözden gecirebilirsin (Workgroup) yerine ev - agı olarak ayarlanmıs olabilir.(Modeminin filtre özelligi vardır muhtemelen ve aktif durumda olabilir--bunu modeminin içine girip değiştirebilirsin !.. )egerki bunlar sorununu çözmezse en düz yoldan ( modeme reset atıp bastan ayarlayabilirsin ve bilgisayarın ag yapılandırmasınıda bastan kurabilirsin bundan sonrada bi sorunun kalmaz...