Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı ekran çok fazla titriyor ve arada cızırtı (elektirik cızırtısı)geliyor ne yapmamı önerirsiniz ? yardımda buluncak arkadaşlara teşekkürler
Monitörünüzün Hz ayarlarını kontrol edin. Normalde 17" monitörler 72ile 75 Hz arasında stabil çalışırlar. Hz düşer yada yükselirse cızırtı ve titreme yaratır.
Buzkalpliyede katılıyorum bu arada Hz ayarlarınızda herhangi bir sorun yoksa Monitörün Power kablosundan başlayarak (Tam anlamıyla oturup oturmadığına bakın) Elektirksel bir arıza olabilir.
Alıntı
DaffodiL adlı kullanıcıdan alıntı yeni samsung cdrw yi bilgisayarımda göremiyorum ve sürücü güncelleme sırasında " Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)" mesajı aldım işletim sistemim xp profosional
ayrıca başka bir sorunum daha var SP1 kullanıyorum ve güncelleme yaptığımdan beri hotmail gibi bazı siteleri açamıyorum. Script bloked uyarısı veriyor. Acil yardım lazım...
Cd-Rw' ınızın jumper ayarlarına bakınız öncelikle Aynı Ide kablosu üzerinde takılı iki tane master jumper yapılmış Hdd yada Cd-Rom CD-RW Dvd-Rom varmı yokmu kontrol edin ve bios a girip bilgisayarın Bios ortamında CD-RW yi tanıyıp tanımadığından emin olun...