Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 115

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.893 Cevap: 2.932
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #1141
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

hyr beni yanlışş anladınız kendi kendine restart atmıyor direkt kapatıyor.neyse artık bilgisatrcılarla işi halaladecem tüm uğraşlarınız için teşekkürler teknixs.

Msn Happy Kendi kendine restart atmasının/yada kapatmasının nedeni olarak ramlarinizi kontrol edin diye söyledim... Donanımsal bir problem Msn Wink Farklı bir Xp CD si yada Fijitsu-Siemens marka Laptoplarla gelen Recovery cd' si ile deneyin ilk olarak sorunuzu çözemezseniz Donanımsal bir probleminiz var demektir. Windows aygıtları yani sürücüleri yüklerken örneğinin raminizde problem varsa hata verir restart atar/pcyi kitler...
Sponsorlu Bağlantılar
crazyus - avatarı
crazyus
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1142
crazyus - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA.. BEN XP DE SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ YAPAMIYORUM. ZANNEDERSEM ANTİVİRÜS OLDUĞU HALDE (co) 'YE VİRÜS BULAŞTI.. YİNE DE SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREK ! BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ..Break
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
crazyus adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA.. BEN XP DE SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ YAPAMIYORUM. ZANNEDERSEM ANTİVİRÜS OLDUĞU HALDE (co) 'YE VİRÜS BULAŞTI.. YİNE DE SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREK ! BANA BU KONUDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM ..Break

sistemi virüs bulaşmayan bır gune yukleyın oda olmuyorsa kullanmış oldugun antı vırus programını kullan elındekı antı vırus programı işe yaramıyor sa kasper sky ındır umarım haledersın bu yoldan kolay gelsın yanı pc nı tarat
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #1144
vain - avatarı
Ziyaretçi
ekran çok fazla titriyor ve arada cızırtı (elektirik cızırtısı)geliyor ne yapmamı önerirsiniz ? yardımda buluncak arkadaşlara teşekkürler
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1145
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

ekran çok fazla titriyor ve arada cızırtı (elektirik cızırtısı)geliyor ne yapmamı önerirsiniz ? yardımda buluncak arkadaşlara teşekkürler

Voltaj düşüklüğünden olabilir. Güç kaynağın yoksa almanı varsa kontrol ettirmeni öneririm.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1146
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yeni samsung cdrw yi bilgisayarımda göremiyorum ve sürücü güncelleme sırasında " Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)" mesajı aldım işletim sistemim xp profosional
ayrıca başka bir sorunum daha var SP1 kullanıyorum ve güncelleme yaptığımdan beri hotmail gibi bazı siteleri açamıyorum. Script bloked uyarısı veriyor. Acil yardım lazım...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #1147
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Lisanssız işletim sistemi kullanıyosanız. Manuel olarak SP2 yükleyin. Lisansınız varsa direkt.

BIOS a girip cdrw yi göstermeyi deneyin.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1148
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

Monitörünüzün Hz ayarlarını kontrol edin. Normalde 17" monitörler 72ile 75 Hz arasında stabil çalışırlar. Hz düşer yada yükselirse cızırtı ve titreme yaratır.
Buzkalpliyede katılıyorum bu arada Hz ayarlarınızda herhangi bir sorun yoksa Monitörün Power kablosundan başlayarak (Tam anlamıyla oturup oturmadığına bakın) Elektirksel bir arıza olabilir.

Alıntı
DaffodiL adlı kullanıcıdan alıntı

yeni samsung cdrw yi bilgisayarımda göremiyorum ve sürücü güncelleme sırasında " Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)" mesajı aldım işletim sistemim xp profosional
ayrıca başka bir sorunum daha var SP1 kullanıyorum ve güncelleme yaptığımdan beri hotmail gibi bazı siteleri açamıyorum. Script bloked uyarısı veriyor. Acil yardım lazım...

Cd-Rw' ınızın jumper ayarlarına bakınız öncelikle Aynı Ide kablosu üzerinde takılı iki tane master jumper yapılmış Hdd yada Cd-Rom CD-RW Dvd-Rom varmı yokmu kontrol edin ve bios a girip bilgisayarın Bios ortamında CD-RW yi tanıyıp tanımadığından emin olun...
mustafa akca - avatarı
mustafa akca
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1149
mustafa akca - avatarı
Ziyaretçi
YENİ ÜYE OLDUM LTFN YARDIM EDİN PC MDE 1-2 SAAT OYUN OYNUYORUM BELİRLİ BİR SÜRE SONRA ÇOK FECİ ŞEKİLDE TAKILMAYA BAŞLIYOR OYUNLARDA 2 SANİYEDE BİR KARE ATLIYOR BU ÖNCEDEN OLMUYORDU SİSTEMDE BİŞEY YOK FORMATLA DÜZELMİYOR. PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ? BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜĞÜMDE VİRÜSLÜ DİYE GEÇİFTİRİYOR . VİRÜS FALAN YOK PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ OLABİLİR ANŞAYAN VARSA LÜTFEN CVP YAZSIN TŞKR. CELERON 2.40, 512 DDR 400 , 256 GEFORCE FX 5500, 40 GB
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
15 Şubat 2007       Mesaj #1150
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
mustafa akca adlı kullanıcıdan alıntı

YENİ ÜYE OLDUM LTFN YARDIM EDİN PC MDE 1-2 SAAT OYUN OYNUYORUM BELİRLİ BİR SÜRE SONRA ÇOK FECİ ŞEKİLDE TAKILMAYA BAŞLIYOR OYUNLARDA 2 SANİYEDE BİR KARE ATLIYOR BU ÖNCEDEN OLMUYORDU SİSTEMDE BİŞEY YOK FORMATLA DÜZELMİYOR. PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ? BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜĞÜMDE VİRÜSLÜ DİYE GEÇİFTİRİYOR . VİRÜS FALAN YOK PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ OLABİLİR ANŞAYAN VARSA LÜTFEN CVP YAZSIN TŞKR. CELERON 2.40, 512 DDR 400 , 256 GEFORCE FX 5500, 40 GB

Büyük ihtimalle Ekran Kartından sorun veriyordur. Ekran kartının Deriverini Guncelleyin ya da tekrardan yükleyin. Sorun devam ederse Servisinize başvurun...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ