Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 113

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.810 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #1121
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karakartal adlı kullanıcıdan alıntı

xilisoft 3 gp video converter cevirim proğramında videoların ve klipleri tam süresini aktaramıyoruz kullanici adı ve şifre istiyor şifreyi nereden bulabiliriz teşektürler

Google
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #1122
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karakartal adlı kullanıcıdan alıntı

xilisoft 3 gp video converter cevirim proğramında videoların ve klipleri tam süresini aktaramıyoruz kullanici adı ve şifre istiyor şifreyi nereden bulabiliriz teşektürler

İrtibata geçerseniz yardımcı olurum.
Sponsorlu Bağlantılar
ErsinX - avatarı
ErsinX
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #1123
ErsinX - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar wercam ile internet üzerinden yayın yapmanın bir yolu varmı varsa nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1124
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ErsinX adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar wercam ile internet üzerinden yayın yapmanın bir yolu varmı varsa nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Programları kullamadım sadece senin için ufak bir araştırma yaptım en sağlıklı yayın yapan program WebCam Xp adında bir programmış. Kurmanı ve denemeni tavsiye ederim. Link aşağıdadır.

webcamXP :: download

Buda bir alternatif programdır denemek sana kalmış.
.: innDir.com :. En Güncel Program Sitesi
witzbold - avatarı
witzbold
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1125
witzbold - avatarı
Ziyaretçi
slm ben yanılıslıkla ses yonetıcısını sıldım ses ifadesi yok nasıl yuklerım lutfen yardım edın .
..!
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #1126
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
witzbold adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben yanılıslıkla ses yonetıcısını sıldım ses ifadesi yok nasıl yuklerım lutfen yardım edın .
..!

Ses yöneticisinden kastınız nedir? Windows'un sağ alt köşesindeki Ses ayarı simgesinden bahsediyorsanız. Başlat --> Denetim Masası --> Ses ayarı ve Ses Aygıtları simgesine tıklayın ekrana gelen menüden Ses ayarı Sekmesinden (İlk karşınıza çıkan menüdür) Görev Çubuğuna ses ayarı simgesini yerleştir' i işaretleyin.

Sorun başka birşeyse lütfen açıklama yazınız....
sansli - avatarı
sansli
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #1127
sansli - avatarı
Ziyaretçi
sorunumu doğru yeremi yazdım bilmiyorum internetten kopyaladığım veya email olarak aldığım dosyaları worlde kopyaladığımda türkçe karakter olarak çıkmıyor bunaları nasıl türkçe karakter olarak görüntülüye bilirim

sorunumu doğru yeremi yazdım bilmiyorum internetten aldığım veya email olarak aldığım dosyaları worlde yapıştırdığımda türkçe karakter olarak çıkmıyor bu dosyaları türkçe karaktere nasıl çevirebilirim
Son düzenleyen sansli; 8 Şubat 2007 00:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #1128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben dün bilgisayarımı kapatırken yanlışlıkla kapanmayı bitirmeden fişten çektim. Tekrar açtığımda hata verdi fakat ben önemsemedim . Bu sabah bilgisayarı bir türlü açmayı başaramadım windows/system32/config .. dosyası bulunamıyor bu nedenle kur ile onarma yapınız demiş ama ben pek başarılı bir onarma yaptığımı sanmıyorum yalnızca fixroot komutunu çalıştırdım. Bilgisayar açıldı ama genede sorunun çözüldüğünü düşünmüyorum ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce...
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #1129
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
sanırım bu fişten çekme olayı yüzünden ileride bi kaç kere daha bilgisatarının açılmaması sorunuyla karsılasabilirssiniz

bence bilgilerini yedekleyip,format at
en sağlıklısı bu olur aynı şey bana oldu yedekledim verilerimi ve format attım daha sonrada bi sorunla karsılasmadım

BİRDE TABİKİ DAHA SONRA HEP KAPAT MENÜSÜNDEN KAPATTIM BİLGİSAYARIMIMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #1130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
makalele81 adlı kullanıcıdan alıntı

sanırım bu fişten çekme olayı yüzünden ileride bi kaç kere daha bilgisatarının açılmaması sorunuyla karsılasabilirssiniz

bence bilgilerini yedekleyip,format at
en sağlıklısı bu olur aynı şey bana oldu yedekledim verilerimi ve format attım daha sonrada bi sorunla karsılasmadım

BİRDE TABİKİ DAHA SONRA HEP KAPAT MENÜSÜNDEN KAPATTIM BİLGİSAYARIMIMsn Happy

Format atmak istemediğim için onarmayı denedim çünkü bilgisayarı formatlayalı çok zaman geçmedi Msn Confused başka yapabilecek bişey yokmudur ki ?