Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 101

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.659 Cevap: 2.932
britneyTweety - avatarı
britneyTweety
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1001
britneyTweety - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunuma çözüm bulan olmadı sanırm.. intertentte hiç rahat değilim sürekli reklamlar çıkıyor. avast tarama yapıyorum hiç bişey çıkmıyo. pekii neden o sıkkullanımlardaki adresler silinmiyo Crying
Sponsorlu Bağlantılar
kontecau - avatarı
kontecau
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1002
kontecau - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

kullanıcı hesaplarınızda 1 sorun var sanırım..

Sponsorlu Bağlantılar
Başlattan > denetim masasını seçin

ona11166874535

Açılan sayfadan kullanıcı hesaplarını seçin ve burdan yeni 1 oturum oluşturun diğerlerini kaldırın..

ona21166874632

cok sagol denicem
ama admindeki bilgiler bütün hersey kaybolmazmı?
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1003
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kontecau adlı kullanıcıdan alıntı

cok sagol denicem
ama admindeki bilgiler bütün hersey kaybolmazmı?

kaybolur CryingCrying
kontecau - avatarı
kontecau
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1004
kontecau - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı

kaybolur CryingCrying

okey sagol birsürü bilgiler var Msn SadMsn Sad Msn Sad Msn Sad
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1005
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
britneyTweety adlı kullanıcıdan alıntı

benim sorunuma çözüm bulan olmadı sanırm.. intertentte hiç rahat değilim sürekli reklamlar çıkıyor. avast tarama yapıyorum hiç bişey çıkmıyo. pekii neden o sıkkullanımlardaki adresler silinmiyo Crying

Reklamlardan rahatsızsan. Popup Blocker kullanabilsin veya bu işi yapacak Yahoo, Msn, Google toolbar veya Explorerin SP2 ile birlikte gelen kendi özelliğini aktif edebilirsin. Yinede yetersiz geliyorsa bizamanlar benimde çok rahatsız olduğum ogame reklamlarının önüne geçebilmek için Opera web browser kullanabilirsin. Türkçe desteğide mevcut.

Bu durum normalin dışındaysa bilgisayarında spy taratması yapmanı öneririm.

Avasta gelince, denetim masasına girip program ekle/kaldır sekmesine tıklayıp avastı kaldır. Hiçbir zaman tercih ettiğim antivirüsler arasında yer almamıştır. Bunun yerine

Kaspersky Antivirüs 2006 RapidShare: 1-Click Webhosting

Nod32 tr http://u4.eset.com/nod32local/nenttrst.exe

bunlardan birini kurmanı önerebilirim. Spy konusuna gelince

Ad-Aware SE Personal Edition Ad-Aware SE Personal Edition - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.com

bununlada Spy konusunda büyük oranda başarı sağlayabilirsin.
Yagmur__ - avatarı
Yagmur__
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1006
Yagmur__ - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorunum da make up pilot isimli bir program..formattan sonra tekrar yükledim ama trial yüklemişim şimdi kaldırıyorum full indiriyorum ama trial yok olmuyo Msn SadHysteric Crying
britneyTweety - avatarı
britneyTweety
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1007
britneyTweety - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim msjımı görüpde yardımda bulunduğun için Tender dediklerini yapıcam unmarım kaybolur sıkkullanımlardaki adresler.... tekrar saol Msn Happy kaspersky ne kadar iyi ve verdiğin bu ilnk te süresi ne kadar acaba ???
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Aralık 2006       Mesaj #1008
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Yagmur__ adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim sorunum da make up pilot isimli bir program..formattan sonra tekrar yükledim ama trial yüklemişim şimdi kaldırıyorum full indiriyorum ama trial yok olmuyo Msn SadHysteric Crying

Trial sürüm tam olarak kaldırdığından eminmisin ? Başlat+ Denetim Masası + Program Ekle/Kaldır seçeneğinden tekrar bir kontrol et. İkinci olasılık kurmaya çalıştığın diğer full sürümün trial olma gibi bir durum söz konusu olabilirmi ? Ve diğer bir olasılık bazı programlar trial süresi bittikten sonra full sürüm kurmaya çalışsanız bile trial gözükürler.

Alıntı
britneyTweety adlı kullanıcıdan alıntı

çok teşekkür ederim msjımı görüpde yardımda bulunduğun için Tender dediklerini yapıcam unmarım kaybolur sıkkullanımlardaki adresler.... tekrar saol Msn Happy kaspersky ne kadar iyi ve verdiğin bu ilnk te süresi ne kadar acaba ???

Bildiğiniz gibi tam sürüm konusunda yardımcı olunmuyor fakat verdiğim link 1 yıllık lisanslı şekilde.
assenucler - avatarı
assenucler
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1009
assenucler - avatarı
Ziyaretçi
Dostlar Merhabalar,

Hayırlı sabahlar iyi hafta sonları. Windows XP Pro Tr SP2, asustek p4sdr-vm, intelMsn Rainbow pentiunMsn Rainbow 4 CPU 1.70 GHz, pga 478 socket, sis 650 video card, 512 Ram, ekran ve ses kartı onboard, aver media tv kart, samsung 80 Gb hard disk , bios award software asus p4sdr-vm acpi bios revision 1008a, adsl zoom5 modem e sahibim.

Önce pegasuz tv kartı takdırdım, windows görev yöneticisinde aver video exe (80-95) CPU kullanımı % 100'e çıkıyor, bu kartı kaldırıp Aver media tv kartı takıldıktan sonra da değişen bir şey olmuyor, sonuçta da hiç bir ofis programı ya da başka bir programı kullanamıyorum. Donma oluyor. Eğer radyoyu kullanırsam, CPU kullanımı % 5-10 arasında.

Hard diski yeni aldım ve 20 gün içinde programı kuran servis 2 kere format attı. İlkinde PC 4-5 dakikada açılıyordu, format atıp xp yi tekrar kurdu, şu an 1 dakika içinde hızlı açılıyor.

Arkadaşlarım aver media tv kartı ile çeşitli programları bir arada kullanıyorlar. CPU kullanımı % 10 - 22 arasında, sorunu anlattım.

Değerli düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum. İlgi ve yardımınız için öncelikle teşekkürler.
Son düzenleyen assenucler; 24 Aralık 2006 10:32 Sebep: düzeltme
Yagmur__ - avatarı
Yagmur__
Ziyaretçi
24 Aralık 2006       Mesaj #1010
Yagmur__ - avatarı
Ziyaretçi
trial sürüm 2.0 mış ben 1.10 indiriyorum hala 2.0 görünüyo..ayrıca kontrol ettim denetim masasından program yüklü görünmüyo şu anMsn Confused