Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 131

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.284 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #1301
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Lisansı iptal edilmiş yani mystical'ın durumundaki arkadaşlar için Legal Xp dediğiniz programcıklar ne kadar başarılı olur denemek lazım. Sistemin içerisindeki bazı sistem dosyaları değiştirildiğinden etki etmeyebilir. Patch edilmeden önce yapılması gerekiyor... Yinede deneyin...

Sponsorlu Bağlantılar
Lisanslı yazılım kullanalım arkadaşlar en azından Lisanslı Windows kullanalım!

Öncelikle zaten varolmayan bir lisans iptal edilemez. Sonuçta ülkenin büyük bir çoğunluğu kopya Windows kullanmakta. 135 $ dolara satılan işletim sisteminin değeri genel dağıtıcılara bu fiyatın kat kat altında gelmekte. Örneğin Casper markalı bir bilgisayarcı arkadaşım kendilerine 30$ küsür mal olduğunu bizzat bana söylemiştir.

Legal Xp ye gelince dün bi arkadaşta denedim sonuç elde ettim. Denemek hiçbirşey yapamamaktan daha iyidir.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #1302
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle zaten varolmayan bir lisans iptal edilemez. Sonuçta ülkenin büyük bir çoğunluğu kopya Windows kullanmakta. 135 $ dolara satılan işletim sisteminin değeri genel dağıtıcılara bu fiyatın kat kat altında gelmekte. Örneğin Casper markalı bir bilgisayarcı arkadaşım kendilerine 30$ mal olduğunu bizzat bana söylemiştir.

Sponsorlu Bağlantılar
Legal Xp ye gelince dün bi arkadaşta denedim sonuç elde ettim. Denemek hiçbirşey yapamamaktan daha iyidir.

Mal olduğu fiyat yada satıldığı fiyat söz konusu değildir. Düşününki Windows'u yada başka bir programı siz yazdınız. Para kazanıyorsunuz (Bu işten ekmek yiyorsunuz) Birileride sizin bu emeğinizi sömürüyor! Siz ne derdiniz ? Önemli olan bu bu yüzden Forumlardan Serial Crack v.b dosya gönderilmesi ve yayınlanması YASAK!
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #1303
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Mal olduğu fiyat yada satıldığı fiyat söz konusu değildir. Düşününki Windows'u yada başka bir programı siz yazdınız. Para kazanıyorsunuz (Bu işten ekmek yiyorsunuz) Birileride sizin bu emeğinizi sömürüyor! Siz ne derdiniz ? Önemli olan bu bu yüzden Forumlardan Serial Crack v.b dosya gönderilmesi ve yayınlanması YASAK!

Kesinlikle düşüncelerinde sana katılıyorum.

Kurallar konusunda emin ol kuralllardan çok başından beri haberdarım. Taki yazıldığı günden beri.
zorziyak - avatarı
zorziyak
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #1304
zorziyak - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar. ben şöyle birşey yapmak istiyorum : şimdi, mp3 formatında bir şarkısıyı yeniden kaydetmek istiyorum, yeniden kaydederken bazı bölümleri silmek ve bazı bölümlerdeki insan sesini tamamen sıfırlayıp orada yalnızca enstrümen sesi gelsin istiyorum. böylelikle, yeni bir biçimde bir şarkıyı nasıl kaydederim? yardımlarınız ve ilgileriniz için şimdiden teşekkürler..
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #1305
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zorziyak adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar. ben şöyle birşey yapmak istiyorum : şimdi, mp3 formatında bir şarkısıyı yeniden kaydetmek istiyorum, yeniden kaydederken bazı bölümleri silmek ve bazı bölümlerdeki insan sesini tamamen sıfırlayıp orada yalnızca enstrümen sesi gelsin istiyorum. böylelikle, yeni bir biçimde bir şarkıyı nasıl kaydederim? yardımlarınız ve ilgileriniz için şimdiden teşekkürler..

Mp3 formatındaki bir şarkıdan istemediğiniz bölümleri çıkarmak için Mp3 Sound Cutter programını kullanabilirsiniz.

Mp3 Sound Cutter programı için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz:

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/2023-mp3-sound-cutter.html

Mp3 den sesi ayırmak için ise Adobe Audition programını kullanabilirsiniz.

Adobe Audition programı için de aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz:

Adobe Audition - Videodan Sesi Ayırma ve Mp3 Olarak Kaydetme
gönülçelen - avatarı
gönülçelen
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #1306
gönülçelen - avatarı
Ziyaretçi
selam
benim sorunum şu inca IC-467 plus webcam ile ilgili, ilk aldığımda kurup kullandım fakat yanlışlıkla silindi şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim.Her türlü yüklemeyi denedim olmadı.Msn Sad
blueocean64 - avatarı
blueocean64
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #1307
blueocean64 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar pc.mden kasbersky6.0 atamıyorum.ekle kaldırdan denedim olmadı.klasör dosyalırının içinden almaya çalıştım .silenemiyor dendi.ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #1308
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hguler adlı kullanıcıdan alıntı

selam
benim sorunum şu inca IC-467 plus webcam ile ilgili, ilk aldığımda kurup kullandım fakat yanlışlıkla silindi şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim.Her türlü yüklemeyi denedim olmadı.Msn Sad

Web Cam'inizin driverını yeniden kurduğunuzda sorun ortadan kalkacaktır. Cd'si varsa kendi CD'sinden yazılımı yükleyebilirsiniz. Eğer yoksa aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Sorununuz çözülecektir.

Inca IC-467 plus Driver Download
http://www.inca.com.tr/drivers/IC-467%20Driver.rar

Alıntı
blueocean64 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar pc.mden kasbersky6.0 atamıyorum.ekle kaldırdan denedim olmadı.klasör dosyalırının içinden almaya çalıştım .silenemiyor dendi.ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer Kaspersky Anti-Virüs 'ün kendi klasöründen kaldırmak isterken bir kaç dosyayı silmişseniz Uninstall yapamıyabilirsiniz. Tavsiyem yeniden aynı dizin (Klasöre) içerisine Kaspersy'i bir daha kurmanız ve bilgisayarınıza restart attıktan sonra Denetim Masası -> Program Ekle/Kaldır Menüsünden kaldırmanızdır. Eğer yine kaldıramazsanız birkaç program önerebilirim veya işlemi beraber manual olarak yapabiliriz. Ö.M. (P.M.) yoluyla mail adresini gönderirsen yardımcı olurum...
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #1309
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
yardim ci olurmusunuz lutfen
ben bilgi sayarima sifirdan format attim hala yavas
vede interneti aciyom ve durmadan baska sayfalar geliyor ve aradigim seyin yerine baska seyler cikiyor
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
23 Mart 2007       Mesaj #1310
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

yardim ci olurmusunuz lutfen
ben bilgi sayarima sifirdan format attim hala yavas
vede interneti aciyom ve durmadan baska sayfalar geliyor ve aradigim seyin yerine baska seyler cikiyor

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bilgisayarınızda Spy dediğimiz virüslerden bulaşmış durumda. Sıfırdan format attığınız halde bu sorunla karşılaştım diyorsanız işletim sisteminizi kurduğunuz CD'de bir problem olabilir. Öncelikle iyi bir Anti-virüs yazılımı edinin aşağıya bir kaç tane adres veriyorum.Hepsi 30 gün Trial kullanım süresi sonrası paralıdır. Ama bu 30 gün içerisinde Full update yapıp sisteminizi taratabilirsiniz ve temizliyebilirsiniz.

Symantec Corp. <--- Norton Antivürüs
Kaspersky Lab: Antivirus software <--- Kaspersky Antivürüs
Antivirus Software - Eliminate Spyware and Adware with NOD32 Antivirus from ESET <--- Nod32 Antivürüs
The home of Spybot-S&D! <--- Spybot (Ad-Ware yazılımı - SPY)

Hepsimin Türkçe dil desteğinin internetten araştırıp bulabilirsiniz. (Spybot yazılımının kendi içerisinde zaten vardır.)
Ama Spylarıdan kısmen antivirüslerle kurtulamazsınız. Ad-ware yazılımları kullanmalısınız. Tavsiyem ve bedave olan Spybot . Onunda linkini aşağıya veriyorum... Antivirüs yazılımlarından dilediğini seçip kurduktan sonra sisteminizi taratın.

Başlangıçtaki bilmediğin ve şüphelendiğin programları kaldır (Bunu yapmak için Başlat --> Çalıştır menüsüne msconfig yazıp enter a basıyosun Önüne gelen pencereden En sondaki sekmeye tıkla adı Başlangıç ) Sonra Spybot u kur ve full update yap ve sistemini tarat... Bu kadar

Not: Antirüs ve Spy programlarını yükledikten ve full scan (tarama) yaptıktan sonra sistemini birde güvenli kipte başlatıp Spybot ile yeniden tarattırırsanız kesin sonuç alırsınız...