Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı yardim ci olurmusunuz lutfen
ben bilgi sayarima sifirdan format attim hala yavas
vede interneti aciyom ve durmadan baska sayfalar geliyor ve aradigim seyin yerine baska seyler cikiyor
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bilgisayarınızda
Spy dediğimiz virüslerden bulaşmış durumda. Sıfırdan format attığınız halde bu sorunla karşılaştım diyorsanız işletim sisteminizi kurduğunuz CD'de bir problem olabilir. Öncelikle iyi bir
Anti-virüs yazılımı edinin aşağıya bir kaç tane adres veriyorum.Hepsi 30 gün Trial kullanım süresi sonrası paralıdır. Ama bu 30 gün içerisinde Full update yapıp sisteminizi taratabilirsiniz ve temizliyebilirsiniz.
Symantec Corp. <--- Norton Antivürüs
Kaspersky Lab: Antivirus software <--- Kaspersky Antivürüs
Antivirus Software - Eliminate Spyware and Adware with NOD32 Antivirus from ESET <--- Nod32 Antivürüs
The home of Spybot-S&D! <--- Spybot (Ad-Ware yazılımı - SPY)
Hepsimin Türkçe dil desteğinin internetten araştırıp bulabilirsiniz. (Spybot yazılımının kendi içerisinde zaten vardır.)
Ama Spylarıdan kısmen antivirüslerle kurtulamazsınız. Ad-ware yazılımları kullanmalısınız. Tavsiyem ve bedave olan
Spybot . Onunda linkini aşağıya veriyorum... Antivirüs yazılımlarından dilediğini seçip kurduktan sonra sisteminizi taratın.
Başlangıçtaki bilmediğin ve şüphelendiğin programları kaldır (Bunu yapmak için
Başlat --> Çalıştır menüsüne
msconfig yazıp enter a basıyosun Önüne gelen pencereden En sondaki sekmeye tıkla adı
Başlangıç ) Sonra Spybot u kur ve full update yap ve sistemini tarat... Bu kadar
Not: Antirüs ve Spy programlarını yükledikten ve full scan (tarama) yaptıktan sonra sistemini birde güvenli kipte başlatıp Spybot ile yeniden tarattırırsanız kesin sonuç alırsınız...