Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 129

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.926 Cevap: 2.932
zorziyak - avatarı
zorziyak
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1281
zorziyak - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar. beim uğraştığım birşey var : internetten inen video görüntülerini kalıcı olarak nasıl kaydedebilirim. explorer'dan bir kere yükledikten sonra, internet olmadan da o sitedeki video'yu izleyebiliyorum, ancak o videoyu başka bir klasöre kaydedebilirim? yardımlarınız için teşekkürler..sevgiler ve saygılar..
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #1282
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zorziyak adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar. beim uğraştığım birşey var : internetten inen video görüntülerini kalıcı olarak nasıl kaydedebilirim. explorer'dan bir kere yükledikten sonra, internet olmadan da o sitedeki video'yu izleyebiliyorum, ancak o videoyu başka bir klasöre kaydedebilirim? yardımlarınız için teşekkürler..sevgiler ve saygılar..

Internet Explorer girdiğiniz bütün sitelerdeki htm sayfalarını resimleri videoları sesleri "C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adınız\Local Settings\Temporary Internet Files" klasörüne kaydeder. Bu klasöre göz atıp yüklenen video dosyasını kopyalayabilirsiniz. Ama direk kaydeden programlarda olması gerekiyor. Bilen arkadaşlar varsa mutlaka yardımcı olurlar...

Sponsorlu Bağlantılar
Bu klasöre ulaşmak için;
Masaüstünüzdeki Explorer simgesine sağ tuş ile tıklayın ve özellikler tuşuna basın.
Karşınıza aşağıdaki pencere gelicektir. İşaretli yerdeki ayarlar düğmesine basın.
http://img363.imageshack.us/img363/1152/yakalama1tf1.gif

Daha sonra yeni açılan penceredeki dosyaları görüntüle düğmesine bastığınızda "Temporary Internet Files" klasörüne ulaşırsınız.

http://img182.imageshack.us/img182/8964/yakalama2ch9.gif

(Resim ekle özelliğinde bir sorun var anlaşılan resim olarak atamadım link veriyorum...)

didem77 - avatarı
didem77
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1283
didem77 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var!!!!
Bilgisayarımdaki regedit dosyalarından HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/CLASSES 'i neredeyse komple sildim yanlışlıkla.Daha sonra windowsta hiçbir şey çalışmadı hatta bilgisayarı power tuşundan kapatmak zorunda kaldım.Şimdiyse bilgisayarı açtığımda windows açılış sayfasına kadar geliyor mavi ekran win penceresi ama windows açılmıyor.Sistem cd'm malesef yok yedeklememiştim daha.Ama D: 'de sistem dosyaları kayıtlı.Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1284
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
en mantıklısı Format C:
yada bir işletim sistemi cdsine ihtiyacın var.
zorziyak - avatarı
zorziyak
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1285
zorziyak - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkürler teknixs arkadaşım. dediğinizi yaptım ve bazı dosyalar için olumlu sonuç aldım. ancak, bazı dosyaların görüntüleri çalışmadı, yalnuzca sesi geldi. bunun üzerine, flv codec yükledim ve ancak o biçimde görüntüyü görebildim. ama, ne yazık ki görüntü kalitesi çok düşüktü. çok ama çok kalitesizdi görüntü, ama artık yapacak birşey kaldı mı bilmem...
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1286
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
didem77 adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var!!!!
Bilgisayarımdaki regedit dosyalarından HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/CLASSES 'i neredeyse komple sildim yanlışlıkla.Daha sonra windowsta hiçbir şey çalışmadı hatta bilgisayarı power tuşundan kapatmak zorunda kaldım.Şimdiyse bilgisayarı açtığımda windows açılış sayfasına kadar geliyor mavi ekran win penceresi ama windows açılmıyor.Sistem cd'm malesef yok yedeklememiştim daha.Ama D: 'de sistem dosyaları kayıtlı.Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarınızı Çalışan en son ayarlarım seçeneğiyle başlatmayı deneyin. Bunun için bilgisayarınızı açtıktan sonra Boot menüsünü (Bilgisayarınız ram sayar işlemcinizin özelliklerini gösterir hardisklerinizi tanımlar) geçtiği gibi F8 tuşuna basın ve Çalışan en son ayarlarımla başlat seçeneğini seçin. işe yaramazsa bu seçeneklerdeki sistem geri yükleme seçeneğini deneyin.

Hiçbişey fayda etmezse işletim sisteminizi yeniden kurun Msn Happy Format C:

Alıntı
zorziyak adlı kullanıcıdan alıntı

çok teşekkürler teknixs arkadaşım. dediğinizi yaptım ve bazı dosyalar için olumlu sonuç aldım. ancak, bazı dosyaların görüntüleri çalışmadı, yalnuzca sesi geldi. bunun üzerine, flv codec yükledim ve ancak o biçimde görüntüyü görebildim. ama, ne yazık ki görüntü kalitesi çok düşüktü. çok ama çok kalitesizdi görüntü, ama artık yapacak birşey kaldı mı bilmem...

Codec eksikliğinden olmuştur. K-Lite Codec Pack öneririm

Download K-lite Codec Pack
Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.85 FULL, K-Lite Codec Pack 2.85 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.85 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools
asia - avatarı
asia
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1287
asia - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar
benim de bi sorunum var pc ye yani msn me ek MessengerDiscoveryLive yükledim ve şimdi pc olabildiğine yavaşladı bi sayfa açması dakikaları buluyoo xp kullanıyorum messenger sürümümde 8.1 bunun nedenini açıklayabilecek varsa çok menmun olurum bi yerde bi hata mı yaptım acabaMsn Thinking
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #1288
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Sistem özelliklerin nedir ? Eğer Discoveryden kaynaklandığını düşünüyosanız programı kaldırın.
adası - avatarı
adası
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #1289
adası - avatarı
Ziyaretçi
crazy talk la ilgili bişiler arıyordum....Smiley9
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
16 Mart 2007       Mesaj #1290
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
adası adlı kullanıcıdan alıntı

crazy talk la ilgili bişiler arıyordum....Smiley9

Yanlış konu başlığı Msn Happy
https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/3956-program-istekleri-21.html
Burada sorunuzun yanıtını arıyabilirsiniz...